jakie cechy Wlochow najbardziej was draznia?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |
.. i oczywiscie dla Wlochow: jakie cechy Polakow najbardziej wam przeszkadzaja.
od razu odpowiem w swoim imieniu: menefreghismo.
Tumiwisizm, znaczy się?;)

Ja ze swojej strony powiem, ze przesadne zwracanie uwagi na aparycje i pozory.
tak, tumiwisizm brzmi ladnie.
a mnie ignorancja i oportunizm
Tumiwisizm i oportunizm są cechami, które sobie, do pewnego stopnia, cenię.
Aha, zapomniałbym: cenie je sobie u siebie.;)
Polacy i Polki -Zarozumialstwo i przepraszanie innych za Polskosc
[wpis usunięty]
Dzisiaj na raz,dwa,trzy wciągamy na głowy białe kapturki???
Umiłowanie do wszystkiego co brylancikowe, świecące, markowe lub pseudo markowe ( zwłaszcza torebki louis vuitton !!!!! zarówno baby jak i facety...)
z babciami wpieprzającymi się w kolejkę to się nie zgadzammm....twierdze, że są wszędzie...zresztą jak będę babcią to się sama wpieprzać będę...
1.Ignorancja
2.Ignorancja
3.Ignorancja

:)

A tak na powaznie:

1.Ignorancja.
2."Maminsynkowatosc", brak samodzielnosci i zaradnosci zyciowej.
3.Przesadny zachwyt nad wszystkim, co wloskie (np.kuchnia;))
4.Glupkowate zachowanie majace na celu bycie w centrum uwagi innych (dot. glownie dziewczyn)
5.Dot.dziewczyn: roszczeniowa postawa typu: "ja jestem ksiezniczka wiec moj facet musi byc na kazde moje skinienie, ma spelniac wszystkie moje zachcianki typu kolacyjki, prezenciki, itd. Bez niego nie dalabym sobie rady".

Oczywiscie sa to cechy, ktore wkurzaja mnie u ludzi kazdej narodowosci, i ktore mozna zaobserwowac u przedstawicieli kazdego kraju, zeby nie bylo, ze generalizuje. :)
Miałam wczoraj zebranie rodziców w szkole , wiec w tej chwili najbardziej działają mi na nerwy włoskie mamuśki wpychające się w kolejkę brrrrrrr ;)
Oczywiscie sa to cechy, ktore wkurzaja mnie u ludzi kazdej narodowosci, i ktore mozna zaobserwowac u przedstawicieli kazdego kraju, zeby nie bylo, ze generalizuje.

Dobrze, ze to napisalas, bo zaraz napadloby Cie stado italomilosniczek ze swoimi tekstami o stereotypach:D
w kolejke?
a mnie wkurza że czasem zmieniaja zdanie ale nie potrafia umotywować swojej decyzji wogóle czasami cięzko jest ich zrozumieć
A mnie bawi beznadziejnosc dziewczyn tego forum.
Nie na temat -aut ;)
Tak kolejkę,a raczej kolejki,które ustawiają się przed klasami ,w których profesorowie przyjmują kolejno rodziców(cel takiego spotkania wiadomy;))
'..wloskie babcie wpiepszajace sie mlodym w kolejke'...ach jaka to zachwycjaca qfraza z podtekstem seksualanym..naprawde myslisz, ze mlodzi wlosi uprawiaja seks grupowy?..i starsze panie przeszkadzaja w mldoszym kobietom ' w kolejce'? ..cóż zapewne'dojadą' i te, 'dojdą' i tamte :D P.S. pieprzyć pisze sie przez RZ
Mnie meczy to , ze takim glosnym tonem rozmawiaja , wrzeszcza po prostu , zwlaszcza kobiety . Dlaczego musze slyszec kazde slowo sasiadki za sciana ? Po co tak krzyczec , nie mozna mowic spokojnym normalnym tonem skoro nie jestem glucha ? i te niekonczace sie rozmowy przez komorke - jedziesz pociagiem 2 godz. i wszyscy dookola wspolpasazerowie nawijaja bite 2 godz. - bynajmniej nie dyskretnie , sciszonym tonem , tylko w najlepsze jazgocza jak katarynki a ty jestes zmuszony sluchac . Najwrzaskliwszy narod swiata . Albo gluchy .
Mamisynkowatosc , mamisynkowatosc ! rozbuchana do granic normalnosci u synkow i pielegnowana przez mamy wloskie .
Tumiwisizm i oportunizm są cechami zupelnie naturalnymi,wrecz obronnymi reakcjami organizmu,wiec masz racje Quasi:D Temat postu troche niezrecznie skonstruowany..bo coz znaczy slowo: 'draznic'/draznic to mozna psa wymachujac mu koscia przed nosem/..powinno byc bardziej otwarcie..w rodzaju: wymien najgorsze cechy Wlochow .../bez mydla/ U mnie byloby to: 1.Egoizm 2.Leccalonismo 3.GRANIE pod PUBLICZKE/duze litery to akcent na te slowa i dwuznacznosc/ a dlaczego? ktos zapyta Egoizm ..np .wloski pracodawaca jest egoista,kosztem interesow pracownika zaspokaja swe interesy..Kobiety Wloszki..sa egoistkami Wloszki sa egoistkami..widzicie to na codzien..wynika to wielu tematow poruszanych tez na forum..jasne jak slonce,slepy by nie zauwazyl ,chocby ten ,ze trudno sie zaprzyjaznic z Wloszka...dlaczego? bo egoistka!.. 2. Leccaculonismo..chocby te sms /maile od Wlochow ..nie odzywa sie taki iles tam czasu i znienacka dzwoni i slodziutko leccaulo nawijajac makaron na uszy lub pisze urocze sms /maila i chce wszystko wiedziec i leccaculo...chca stwarzac pozory ze satacy bravi..tylko dla wlasnego samopoczucia,gorzej gdy z pobudek materialistycznych,ale na 100% nie nawiazuje kontaktu bez powodu..wlosi chca miec swobodny access do kobiety..swoj access..ewentualna, niewykluczona dostepnosc i uleglosc kobiety. 3.Granie pod Publiczke..granie to udawanie publiczka ..bo przeciez te ich cicostanze nie nazwiemy publicznoscia,byloby to za duzym pochlebstwem dla nich.Wlosi i zachowania to taki duzy krajowy Big Brother..ubior, wyglad/przrysowana elegancja,male wyczucie dobregogustu,krotko mowiac pawie ktore przesadzaja/ ,behavioryzm ,a noz widelec pokaza wieczorem w telegiornale hehehe.te suszenie hakow do wszystkiego co sie ruszy..troche to z innej bajki..przynajmniej dla mnie,to usmiechanie sie nie wzbudza zaufania ,wrecz przeciwnie dziwie sie :co jest grane?..i ogladam przez ramie..To ich usmiechanie jest dla mnie prosba o kaceptacje jakby bali sie odrzucenia,a przeciez chca byc "bravi"...gestykulacja jak z niemego filmu,sa przesadzeni przerysowani..jakby grali od rana do nocy w Big Brother.
to 'wrzeszczenie' mozna ujac slowem ignorancja,czyz nie?..czyli cecha ktora cie drzani to krzykliwosc,'nadwrzaskliwosc':D
Dla mnie nie . Ignorancja to dla mnie jak ktos mnie pyta kiedy wreszcie w Polsce upadnie komunizm i czy mowimy tam po rosyjsku ? a wrzaskliwosc to wrzaskliwosc . Jazgotliwosc inaczej .
...Umiłowanie do wszystkiego co brylancikowe, świecące, ..to taki Big Brother.granie pod publiczke ..a noz beda nia 'sms wysylac' i stanie sie lokalna celebrytka ..lokalna,dzielnicowa ,czy swej ulicy czy chocby swej kamienicy..warto sie odpicowac i lansowac.Typowy Big Brother :D
nieumiejetnosc dyskretnego zachowania..raczej zrownowazonego i nieumiejetnosc nie narzucania swych rozmow do wysluchiwania przez innych to tez ignorancja..niewiedzam ze mozna by zachowywac sie inaczej
ignorancja w sensie,ze wszystko co wloskie to najlepsze i mowia to osoby,ktore nie wysciubily nosa spoza Wloch,
denerwuje mnie tez ich luzny stosunek do zwiazku,malo serio,flirtowanie na kazdym kroku,ale jakby co to oni kochajà swoje rodziny..oportunizm na kazdym kroku,szukaja zawsze aby tak wszystko sie potoczylo,jak im wygodnie.no i bardzo wazna rzecz,wlosi to rufianie.
temat skonstruowany bardzo zrecznie; interesuje mnie co kogo drazni u Wlochow; to, jacy oni sa, kazdy wie, ale nie kazdego moze draznyc torebka luis vuitton, czyz nie?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 49
poprzednia |

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia