prośba o tłumaczenie

Temat przeniesiony do archwium.
Hejka

To mój pierwszy post na forum mam do Was prośbę o tłumazenie poniższego tekstu. Będę bardzo wdzięczna, bo mój kolega Włoch jak można się domyślić ma poblemy, dlatego chce coś napisać. Dopiero zaczyna naukę jezyka włoskiego, ale może dzięki Wam szybciej się nauczę. Pozdrawiam

"Pamiętasz jednego z pierwszych smsów, które Ci napisałam?? Chciałabym, żebyś wiedział, że zawsze możesz na mnie liczyć, możesz pisać o wszystkim jeśli tylko chcesz.
Nie jestem blisko Ciebie, ale na pewno jestem myślami z Tobą. Nie wiem jak mogę pomóc??? I Uśmiechnij się, przypomnij sobie piękne chwile, czerp energię z tego co sprawia Ci radość, przyjemność. Jedyne co mogę polecić to cieszyć się z każdej chwili w życiu, bo ona się nie powtórzy. Problemy zawsze są i będą, czasem małe, czasem duże, ale sztuką jest je próbować rozwiązać, zrobić wszystko , żeby im ponownie zapobiec i nie poddać się. Wierzę w to, że ten trudny czas minie i znów wyjdzie słońce. Pamiętaj, że jesteś wyjątkowy, dla mnie szczególnie. Buziaki"
miało być, że ja dopiero zaczynam naukę języka włoskiego, napiszcie proszę w jaki sposób można edytować własny wpis. Z góry dziękuję

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia