przewoz bagazu, pomozcie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, mam prosbe do wszystkich forumowiczow. Szukam przewoznikow ktorzy poza przewozem osob zabieraja rowniez bagaz, moze jakies sprawdzone linie autobusowe.. Bede wdzieczna za info.
Prawie wszystkie busiki krążące Polska-Italia biorą paczki, w zależności od gabarytu zyczą sobie 10-20E za jedną.Na pewno coś jeździ w Twojej okolicy
Agat,firma przewozowa.Napisz troche wiecej, co tam masz ,skad do kad,kiedy i ile tego by bylo?To cos ci doradzimy
tel do Agat 338 897 79 95
Wczoraj odebralam dwie walizki z polski,ktore podala mi mama,koszt 80zl z Lublina do Milano Lampugniano,autokar firmy Agat przyjezdza ok.11.30.Telefon do kierowcow-3491485408.
Napisz moze jakie miasta cie interesuja

Mi podawali paczke na swieta przez firme www.zolty.pl na stronie jest wykaz miast, a z przewoznikiem mozna sie skontaktowac przez GG. Biora 40 zl
Dzieki wszystkim za odpowiedzi. Obecnie jestem w Cesenatico nad Adriatykiem.Moglabym nadac bagaz rowniez z Ravenny lub Ceseny, widzialam ze Agat ma tam przystanki(dodam ze miastem docelowym jest Lublin). Niewiem tylko jak odbywa sie" rezerwacja miejsca" .Czy mozna to zalatwic telefonicznie czy okazuje sie na miejscu czy kierowca moze zabrac dodatkowy bagaz.
"zolty" ofszem zabralbymi bagaz z wloch ale nie dowiezie mi go do lublina. W tym tkwi problem, ze niewielu przewoznikow jezdzi do lublina. Byli tacy co mnie wystawili do wiatru...umowili sie ze mna na odbior i sie nie pojawili, nie odbierajac telefonu.
Agata,dzwon do kierowcow,na numer,ktory podalam wyzej,i z nimi sie umawiaj,sa naprawde bardzo mili i odpowiedzialni,ja tez podawalam bagaze z i do Lublina,mozesz dzwonic w srode i w piatek,bo w tych dniach sa we Wloszech,z Ravenny nie ma problemu!
Aneta,przepraszam,tak intensywnie myslalam o firmie AGAT,ze cie przechrzcilam na Agate,ale to moze dobry znak,i nawiazesz owocny kontakt.
Dzieki serdeczne Sosenka, zadzwonie napewno i mam nadzieje ze mi sie uda:) Goraco pozdrawiam!!
Aneta,jutro rano mama mi podaje torbe z Lublina,wiec bede ja odbierac w srode ok.11. Zapytam kierowcow jak to jest z Ravenna,i ci napisze konkretnie,co odpowiedzieli.Caly czas mowie o firmie Agat,ja jestem bardzo zadowolona z ich uslug,nie jest drogo i napewno cie nikt nie wystawi,jak sie umowi konkretnie !W srode wieczorem wlaz na swoj watek,napisze,co sie dowiedzialam !!!
Aneta,tak jak obiecalam,mozesz dzwonic w czwartek,sobote lub poniedzialek na numer 3473055350,lub 34[tel](p.Ewa)z Messiny,jest przedstawicielka firmy AGAT-SYCYLIA EXPRESS,ona ci wszystko powie.Z tego co sie dowiedzialam nie ma zadnego problemu z podaniem paczki,czy tez torby(walizki)z Rawenny do Lublina.Jeszcze ci podam strone:www.agat.eu [email] ,i jeszcze adres:Lublin ul.Swietoduska 20/2 ,tel+48(81)5320790 Pozdrawiam (nie dzwon do tych kierowcow,co ci podalam numery wczesniej,bo oni jezdza przez Mediolan,a pozniej do Francji)
Dziekuje Ci bardzo Sosenka za wszystkie inf. Goraco pozdrawiam.
a z Poznania, macie jakies firmy sprawdzone? Bo Agat nie przejezdza przez to miasto. Chcialabym odebrac paczke w Casercie, ewent. Napoli. Eurolines nie prowadzi takiej uslugi :( Pozdrawiam i czekam na info.
sprawdz Eurobusa. Jeżdżą prawie wszędzie i w Polsce i we Włoszech. telefon do biura znajdziesz na stronce www.eurobus.pl firma sprawdzona - polecam.
jest jeszcze PKS Rzeszów jeżdżą do Neapolu z Rzeszowa
niestety eurobus nie przejezdza przez Poznan :(
a wiecie moze jak przeslac bagaz z krakowa do rimini ktory przewoznik jedzie taka trasa? musze wyslac bagaz i nie wiem jak sie do tego zabrac
wiem , że Agat świadczy taką usługę....i wiem że zawija do Krakowa....
zadzwoń i się dopytaj....
wejdz na strone Rudnik Tumay ... ja wlasnie dzisiaj po raz kolejny odebralam przez nich paczke z PL. niedlugo bede tez wysylac do P:
w zeszłym tygodniu podałam dosyć dużą torbę z Livorno do Lublina. Niestety mam tylko numer do kierowcy 6[tel]od znajomej.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia