BUSY DO POLSKi - prywatni przewoznicy

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktos moglby podac namiary na taniego przewonika?
Potrzebuje pilnie pojechac do Polski, musze zabrac ze soba szczeniaka, wiec samolot czy autobus odpadaja..
A moze ktos zna kogos kto mialby miejsce w aucie?
Prosze o odpowiedzi na forum albo na email [email]
Wszystko zalezy od tego kiedy chcesz jechac? bo mam namiary na busa ale oni wyjezdzaja w sobote z wloch. to jest numer 748332570 ale mozesz dzwonic na ten numer do 16. a to jest kom.6[tel]popros pana Stasia.
Wielkie dzieki, bede probowac lapac pana Stasia - na razie nr jest poza zasiegiem. A na jakiej trasie on jezdzi?
A moze ma ktos namiary na busa, ktory by jechal do Polski jeszcz przed weekendem? Chcialabym jak najszybciej byc w domu..
Niestety nie mam innego numeru. Sprobuj jeszcze zadzwonic na ten numer ale nie jestem pewna czy go jeszcze uzywa 5[tel]
Wielkie dzieki, dodzwonilam sie dzisiaj na stacjonarny!
Pan Stas jest super, caly szkopul w tym, ze jedzie dopiero w sobote wieczorem, wiec caly czas szukam - moze ktos zna kogos kto by jechal jeszcze przed weekendem? Jutro albo chociaz w piatek? Bede wdzieczna za wszystkie namiary!
Ciesze sie,ze chociaz tyle moglam pomoc.
czy ktos ma namiary na busy na trasie Udine-Warszawa?
szukam busa do Poznania z rejonu Vicenza proszę o pomoc jesli ktos ma namiar na jakies busy które kursują w stronę Poznania
z Verony do Varszawy..przez Czestochowe ,Potrkow Trybun to Agat jezdzi..pewnie ci nie pasuje?
http://busy.info.pl/2,40243,46412,warszawa,udine.html http://www.mini-bus.pl/ http://www.wloski.ang.pl/Rudnik_Tumay_troche_prawdy_19033.html http://www.wloski.ang.pl/agat_23760.html http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=5963
do Poznania masz Opolanina/Sokol(+firmy partnerskie EuroLine)
http://www.opolanin.pl/index.php?go=przewozy
z Vicenza musisz dojecha do Mestre zeby wziac linie E409 Neapol-->Poznan
lub do Verony wziac linie E420 Genowa-->Wroclaw (a potem pociagiem do Poznania)
Polecam busa inter bus . :)
Jeździ na terenie prawie całych Włoch nawet na koniec bo moja siostra nim jeździ zabierze ludzi z lubuskiego , dolnośląskiego. trzeba tylko podpytać i stawki nie są drogie właśnie dzisiaj zabrali ode mnie paczkę.
oto numery :
domowy : 683750514
komórki polskie : 6[tel]
komórki włoskie : 3496527358 34[tel]
www.przewozy-interbus.pl to ich strona internetowa.
Witam serdecznie,
W październiku będę miał okazję jechać kilka razy do San Marino z Poznania, mogę zabrać kilka osób "po drodze", bez przesiadek odbiorę i zawiozę "pod" same drzwi, gdy ktoś był chętny proszę pisać.
Witam.Szukam przewoznika ktory jedzi w okolice Biłegostoku ( woj.podlaskie). Jeśli ktos ma namiary na kogoś takiego to bede bardzo wdzieczna.Pozdrawiam serdecznie.
proszę o kontakt na maila [email]
potrzebuję dwóch miejsc na 18-tego grudnia z Piacenza do Malborka bądz okolic,a może ktoś ma namiary na jakiegoś przewodnika,który jezdzi w te okolice
do Malborka zabierze Tadeusz nr.552351324,kom.798600437,kom.wl.38[tel]
Witam poszukuje jednej lub dwuch chetnych osob na wyjazd do polski z piacency do polski ja jestem ze slaska ale moge dowiesc w dowolne miejsce w polsce . Poszukuje osob poniewasz samemu nie oplaca mi sie jechac a jade samochodem zainteresowane osoby prosze o kontakt to muj numer wloski 34[tel]lub [gg] . Chyba ze ktos jedzie na swieta do domu i ma jedno wolne miejsce
Cytat: Kamil888
Witam poszukuje jednej lub dwuch chetnych osob na wyjazd do polski z piacency do polski ja jestem ze slaska ale moge dowiesc w dowolne miejsce w polsce . Poszukuje osob poniewaz samemu nie oplaca mi sie jechac a jade samochodem zainteresowane osoby prosze o kontakt to muj numer wloski 34[tel]lub [gg] . Chyba ze ktos jedzie na swieta do domu i ma jedno wolne miejsce
no wlasnie dobry post..wpisujcie sie kto ma wolne miejsca w samochodzie na podroz do Polski...i z Polski..warto kontynuowac ten watek...
ma ktos wolne miejsca w samochodzie?..wpisujcie ..czlowiek czeka:D
gg 3[tel]Kraków, Toruń, Wrocław
Proszę państwa, wszyscy którzy chcielibyście korzystać z usług pana Tadeusza Smyczyńskiego ostrzegam was przed tym przewoźnikiem. Pan Tadeusz zobowiązał się dostarczyć przesyłkę do Włoch i niestety ani jej nie dostarczył ani też jej nie zwrócił, przywłaszczając sobie jej zawartość. Zdarzenie miało miejsce w dniu 11.11.2010 r. zwracam się z prośbą do wszystkich którzy w tym dniu podróżowali z panem Tadeusze o kontakt pod numer telefonu 6[tel]. Ten przewoźnik jest nieuczciwy.
Witam wszystkich!Moja siostra mieszka w Viterbo ( ok. 70 km od Rzymu).Chciałabym podać jej paczkę.Zna może ktoś namiary na busy? Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim.Serdecznie dziękuję za pomoc.
dzisiejsze....Kierowcę busa wiozącego ludzi do Włoch zatrzymała policja. Mężczyzna miał ponad pół promila alkoholu w organizmie - poinformował PAP oficer prasowy Komendy Miejskiej Policji w Radomiu asp. Andrzej Lewicki.
Busem, który jechał z Lublina do Włoch, podróżowało kilku pasażerów. Policjanci zatrzymali pojazd do kontroli na jednej z ulic Radomia. Wtedy okazało się, że 29-letni kierowca miał ponad pół promila alkoholu we krwi. Mężczyzna stracił prawo jazdy, a za kierowanie w stanie nietrzeźwości odpowie przed sądem
"To ogromna nieodpowiedzialność i kompletny brak wyobraźni. Kierowca tego pojazdu stwarzał zagrożenie dla siebie i dla innych. Biorąc odpowiedzialność za pasażerów busa, jednocześnie ryzykował ich życie" - ocenił Lewicki. Dodał, że policjanci drogówki, mając w pamięci październikowy wypadek w niedalekim Nowym Mieście nad Pilicą, ze szczególną uwagę przyglądają się właśnie busom.
W październiku ubiegłego roku w Nowym Mieście nad Pilicą (Mazowieckie) nieprzystosowany do przewozu dużej liczby osób volkswagen transporter zderzył się czołowo z ciężarowym volvo. W wypadku zginęło wówczas 18 osób jadących busem. ......................................Ciekawe czy to ktos z tych oglaszajcych sie na fiolecie?????
Brava Sette ,dobrze ,ze zamiescilas ten wpis.Z tego co sie widzi i slyszy na temat nieodpowiedzialnych kierowcow busa...powinno sie przed takimi ostrzegac i mysle,ze nasze forumowiczki wiedza cos o tym.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia