pytanie o WIND

Temat przeniesiony do archwium.
czesc, mam pytanie odnosnie karty Wind, otóż rok temu w sierpniu ostatni raz doladowalam konto, nastepnie wrocilam do Polski i numeru wloskiego tutaj juz nie uzywam ani nie doladowywuje, i czy jesli pojade w lipcu do Wloch, to czy moj numer bedzie nadal aktywny,(jak go doladuje) czy juz bedzie zablokowany przez to ze nie doladowywalam tak dlugo? jest jakas waznosc tego numeru?
Karta ma waznosc 12 miesiecy + 1 miesiac na polaczenia odebrane
jezeli doladowalas ja w sierpniu to ma waznosc do wrzesnia
per preciso..rok temu?....czy w minionym roku?..czyli 9 mies temu??
w minionym roku, czyli 9 miesiecy temu, sorry za niesprecyzowanie ;) dzieki :)
no tak tak jak Lory napisal..raz na rok musisz doladowac minimum 10 eu :D
ok, a jakbym czasem nie zdazyla byc we Wloszech w ciagu tych 12 mies. to da sie doladowac ta karte, nawet jesli nie jestem na terenie Wloch? zalozmy ze moj znajomy tam mi kupi to doladowanie, i dam rade sobie tu w Polsce doladowac czy bedzie jakas blokada? ;P
mozesz to zrobic na stronce Winda..jezeli masz karte polska kredytowa..wypukla../minimum 10 eu doladuj/ :D
i czy na pewno 10 euro? za 5 nie przejdzie? ;D
http://www.wind.it/it/servizi/scheda22.phtml
ok juz wszystko jasne, dzieki za pomoc, pozdrawiam ;)
wiesz ja mam Vodafone to ci nie powiem ..ale mysle ze te 10 eu co moj Vodafone sobie zyczy raz do roku to mozemy przelozyc na wszystkich operatorow wloskich...I mysle, ze na stronce internetowej ja za 10 eu nie doladuje!..na mojej Vodafonowskiej stronce musze 15 eu karta kupic..mozliwe ze i u ciebie w Wind tez tak jest ..Poczekaj moze ktos z Winda tu zajrzy/podciagam ci troche post :D/..ja moge Ci tylko pogrzebac w sieci..Wbijaj sie na ta stronke co ci podalam i rob symulacje doladowania czy bedziesz umiala i czytaj co tam pisze..:D
tak mialam racje zobacz tu http://www.wind.it/it/privati/index.phtml RICARICA ON LINE..minimum 15 eu i robisz sama wypukla karta
niestety wind na stronie nie ma doladowan za 5 euro,najnizsze jest za 15 euro
w sieci nie mieli nigdy za 5 eu.. zaden wloski operator nie mial..bo ich biznes to zarabianie kasy he he
wiem wiem ale chodzilo mi o to czy normalnie jest najnizsze doladowanie za 5euro, cos mi sie wydaje ze jest, bo niestety przez internet nie mam jak doladowac ;)
naknizsze doladowanie to BYWA te 5 eu o ktorym mowisz ale nie we wszystkich miejscach doladowan..tzn nie wszystkie terminale w kioskach/tabbacchi/maj ta opcje na 5 eu wswoim terminalu..np ja wswoim miescie razx zrobilam przebiezke przez miasto by zlokalizowac pumnkty gdzie doladowuja za5 eu..od tak z ciekawosci..po kliku latach doladowan zawsze po 10 15 czy 25..postanowilam sie przekonac ile jest terminali do ladowania 5 eu..Trzy miejsca znalazlam...w tzw rozleglym centrum..na obrzeza miasta/120 tys mieszk./sie nie udawalam :D /Przez internetze strony Wind moze ci doladowac ktokolwiek z Polski kto ma wypukla karte do platnosci w sieci...to nie musi byc karta na twe nazwisko
no ja doladowywalam czesto za 5, moze to nie byla metropolia i dlatego mozna bylo spotkac te mniejsze kwoty :) a ta karta to myslalam ze musi byc moja, ale jak tak mowisz, no to elegancko :) dzieki :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie