Vogue :) prosze pisac

Temat przeniesiony do archwium.
witam czy ktos wraca w lutym lub marcu do polski ? lub czy ktos podaje jakas paczke do polski ? Chodzi mi o magazyn miesiecznik Voguem o kupienie go we włoszech bo w polsce jest on abrdzo drogi :) prosze pisac na mejla : [email]
Dziekuje !:)
...proszę Cię bardzo...i na raty...
https://www.abbonamenti.it/vinc/condenast_abbonamento.asp
------------------------
http://www.vogue.it/it
------------------------
http://www.subito.it/libri-riviste/vogue-riviste-moda-ancona-18134748.htm
------------------------
Jak bardzo drogi musial by byc w PL zeby oplacalo sie go wyslac z tad??:P Cos tutaj chyba nie gra. Ja prawdopodobnie przed lut 20 jade autem do PL.
stąd..stąd...
a wersji internetowej ...nie ma tego miesiecznika?..sprawdz w google
nie ma w wersji internetowej, mam inne numery i chciałem właśnie na luty co jest juz od kilku dni chyba wew łoszech. A u nas bedzie na poczatku marca i dosc drogi ;/ I myslałem ze ktos wraca autem a kase bywysłał na konto :)
jak nie ma jak podałem linki na górze
??? n chyba że chodzi Ci o jakiś inny Vouge
^ linki nie dzialaja 2, a nawet jesli to wersja internetowa to nie to samo co trzymac magazyn w reku , nie jestem wielbicielem internotowych wersji,przez to niedlugo dojdzie ze wszystkie magayny beda tylko w wersji internetowej;/ niestety;/
ale dziekuje za linki :)
wklej je w góry pasek , na forum linki zewnętrzne nie są podświetlane , więc na górny w przeglądarkę nie wyszukiwarkę np google
jak zamowisz roczna prenumerate Vogue do domu to placisz tylko 50 proc... w eu
^^ tylkoja mieszkam w polsce to prenumerata wychodziłaby drogo podobnie jak bym kupował kazdy numer w empiku ;/
A z drugiej strony nalezalo by nadmienic ze Vogue to "towar luksusowy" wiec musi kosztowac (zeby gazeta byla towarem luksusowym, takie rzeczy tylko w Polsce sa mozliwe!!)... Nie stac mnie = nie czytam;) Jak z papierosami: nie mam to nie pale (chociaz podobno Cudzesy smakuja najlepiej);) Mowie ogolnie, przywiesc moge przy okazji, praktycznie nic mnie to nie kosztuje;)
posluchaj..sa np w Warszawie na Dworcu Centr.blisko McDonalda...takie kioski gdzie jest przeterminowane miesieczniki tygodniki..za pol ceny Pod Hala Mirowska tez jest taki punkt i to spory..za pol ceny
juz nie wiem co ci doradzic..pragniesz odrobiny luksusus ale nei chcesz za niego zaplacic...wiec daj spokoj...W Japoni minimalizuja swe potrzeby spia na macie i jedza miske ryzu dziennie
Cytat: SettediNove
posluchaj..sa np w Warszawie na Dworcu Centr.blisko McDonalda...takie kioski gdzie jest przeterminowane miesieczniki tygodniki..za pol ceny Pod Hala Mirowska tez jest taki punkt i to spory..za pol ceny

Dzieki ! własnie nie wiedziałem gdzie przeniesli to stoisko :)
---------------------------------------------------------------------------------

Dzięki SmOkus :)
brach100 bardzo bym chciala przestrzec przed takimi operacjami
ten facet do dzis mi nie przeslal pieniedzy za wyslane katalogi dwa tygodnie temu
Ludzie na drugi raz napierw pieniadze pozniej usluga :) nie dajcie sie nabrac
nieboska, przecież to logiczne że najpierw żąda się kasy potem coś komuś kupuje. Tu nawet nie ma przed czym przestrzegać.
2 tyg to nie duzo dla mlodego czlowieka jakim jest Mikolaj K. czas mlodym plynie tak szybko..tyle sie dzieje..napisz spokojnie jeszcze raz do brassh....Mikolaj ci odpisze...
a swoja idz kochana na angielski ..wejdz w https://www.ang.pl/profil/512598 podopisuj sie ..tym samym ostrzezesz innych..podaj link tego postu...moze mlodzik sie zawstydzi ze jest nierzetelny..na allegro tez mozna go znalezć..ma jakas fobie""odkupywanie "".ksiazek slownikow ..ogolem 'makulature' 'hehehe..mlody jes ..jak brak kasy to sie prosi innych o wysylanie..czy to z Wloch czy Angli ahahahahahaha
on ma tez'''' dzialalnosc'' na Forum hiszpanskim!!!!!! http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/206989#post1291167
Do mnie tez pisal!!! Mialam mu wyslac Vogue z Wloch ale w koncu tego nie zrobilam... na szczescie
Ja mu wysłałam gazetę i dostałam kasę :)
Osoby z którymi pisałemi które wysłały mi gazete zawsze dostawały kaske na konto, zawsze miałem jakis kontakt z tymi osobami.
Prosze nie oczerniac mne na łamach całego forum, gdyż nie jestem oszustem, który wyprasza ab wysłac gazete i pozniej urywa kontakt, osoby co wysłały do mnie gazety to zawsze dostawały kase.

I jakies ostrzeganie przede mna jest naprawde żenujące i smieszne dla mnie )
no to dobrze...ale opoznienia miales takie ze osoby zaczely sie niepokoic ..i zawsze jest lepiej wszczac alarm wczesniej niz za pozno..chyba logiczne..rozni włóczą sie po sieci...:D
..ten twoj patent skakakania po roznych forach i skupywania gazet z roznych krajow..nie wzbudza zaufania na pierwszy rzut oka/a tylko w tymjednym celu pojawiasz sie tu i tam,nie interesuje cie dyskusja i uczestnictwo,pojawiasz sie tylko w jednym jedynym celu:gazeta/..a mozesz byc w realu krysztalowym czlowiekiem..czego ci nie odmawiam.Milego dnia.
Cytat: brash100
Osoby z którymi pisałemi które wysłały mi gazete zawsze dostawały kaske na konto, zawsze miałem jakis kontakt z tymi osobami.
Prosze nie oczerniac mne na łamach całego forum, gdyż nie jestem oszustem, który wyprasza ab wysłac gazete i pozniej urywa kontakt, osoby co wysłały do mnie gazety to zawsze dostawały kase.
I jakies ostrzeganie przede mna jest naprawde żenujące i smieszne dla mnie )

Ja czekam tyle na zwrot kosztów wysyłki że doszedłem do wniosku że najwidoczniej się nie doczekam. Parę złotych a faktycznie żenujące
edytowany przez freland: 17 sie 2011
Serio??..Przykro mi.... nie wysylac mu nic.....basta.Vogue jest wpolskim EMPIKU..mozna isc i zadarmo przejrzec a typek pisze ,ze w kraju Vogue jest bardzo drogie i zeby mu kupic za granica i wyslac do POlski.....i wy sie dajecie na ten argument NABRAC...Zacznijcie umiejetnie liczyc swoje pieniedza i czas i nie dac sie brac pod wlos..litosc to zbrodna ..che typek czytac niech palci albo zlozy sie z kilkoma kolesiami i niech kupia wspolnie numer...a ten jak widac chce wszystkie numery wloski hiszpan,angielski...BO W KRAJU JEST DROGO...i jelenie kupuja mu slą.... To chore jest!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka