Cytat: marshmallow
Cytat: marysia2
Cytat: marshmallow
Tak bys musiala czekac, az zniosa te wizy.
A kto Ci powiedzial, ze nie bede czekac? ...Twoja autorska interpretacja moich slow?
Nie, Twoje slowa z poprzedniej strony... i jezeli juz to 'kto Ci powiedzial, ze
nie bede czekac? Kolejny blad z tej serii.
"A do NYC wybiore sie jak zniosa wizy i tyle z tego bedzie;-) "
Pasuje, bo to jest uwlaczajace dla moich interpretacji.
Zaskakujace jest, ze Ty myslisz, ze wiesz lepiej, co ja mam na mysli ...i jeszcze poprawiajac moje wypowiedzi, ...w ktorych napisalam dokladnie, to co chcialam napisac ...mowisz, ze wygralas?
Dziewczyno ...Ty jestes normalna? ..ach nie Ty jestes nadczlowiekiem ...czasem zapominam...
A wiec, chcialam napisac dokladnie, to co napisalam: A kto Ci powiedzial, ze nie bede czekac?
Bo wlasnie zamierzam czekac. Jestem dumna i jezeli ma mnie konsul traktowac jak 'gowno' (takie wlasnie chyba slowo ktos tu uzyl, jezeli sie nie myle Mirable) ...to ja dziekuje bardzo i pojade gdzie indziej. Swiat jest wielki i nie bede sie slinic, zeby jechac tam, gdzie mnie nie zapraszaja. ...i wlasnie sobie poczekam az zniosa wizy. ...zreszta mysl ta towarzyszy mi od kilku lat. ...czasami, czasami przemknie mi mysl, zeby sie zlamac ...ale poki co sie nie lamie i nawet jak polece do Ameryki Poludnowej tez sobie poszukam polaczen nie przez USA (bardziej do polaczen z Am pld chcialabym miec wize niz jezeli chodzi o samo USA) ...wiec Twoje 'I win' ...boh ...nie wiem gdzie je widzisz, ale ciesze sie, ze Tobie przynioslo radosc.