Foro dei Gladiatori

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 243
zaraz wam nju fotki kochane moje paskudki poślę
o mnie nie zapomnij Pomodoro
voglio una anch'io
I ja tez!:)
Ludziki, piszcie pod spodem, tak?
zostawcie go on jest iguanuccia mia,a nie jakiś tam kermit, już mnie na pomodorówke przerobiliście!!!!a tak starożynie było!!!
Iguanuccia to ładne :)) Ale mnie on przypomina mojego znajomego Maxa Pezzali, kojarzycie faceta? To ten z 883.. teraz śpiewa sam ;) Ladna z was parka, Pomo :))
Jezu, Irvin... Pezzali to twoj znajomy tak serio?...
Pomo ja wciaz zdjecia jak nie mam tak nie mam,
cosi non va bene
ma grazie!!!!!almeno una brava!!!
pomo jak mam Ci wysłąć zdjęcie nie mam twojego emaila?
ok. io vi saluto e a domani ...purtroppo devo lasicare per oggi la vostra compania.
Irwin -jest zagadka: jaki karabin maszynowy wloscy zolnierze podczas II woj.swi. nazwali Taglia Boschi.
IRVIN!!!
Pa Dawidku, do jutra. A z tymi karabinami to uwazaj, niebezpieczne zabawki.:) :*
Czy ktoś z was moi drodzy zna francuzki?Język mam na myśli;)
dobrze ze to zaznaczylas !.
Maliziose!
Ciao dawid bello,ti ho detto gia' ce sei un bel tipo.Grazie della tua foto:)
pure tu non sei male;)

"tipo" la parola che mi piace di piu'
ok. sbatto le porta . a doami ...e ragazze ...fate Brave!
nie wiem kochaniutcy moi ale mój komp strajkuje ale wam coś potem wyśle!!!!nie płaczcie
Allora dove siete andate a finire?Qualcuna tra voi conosce francese?
Już już, Pezzali to kumpel z klasy syna ludzi, u których mieszkałam w Pavii.. mieliśmy się wszyscy razem spotkać ale g... z tego wyszło bo Max nie miał czasu.. :(( Nie znam go osobiście, ale niewiele brakowało :((( ..Dawid, co d tagliaboschi to się rozpytam :) lecę na obiad, paaaaa
O mio Dio!!nie było mnie tylko tydzien i nie jestem w temacie moze mi ktos pomoze??DEE, RUDA,IRVIN o co chodzi z ta koza z tymi gladiatorami i jeszcze ze zdjeciami co?A jak tam Help widze ze jej nie ma:(to co dziewczyny moze byscie mnie w tak wielkim skrocie poinformowaly o ostatnich wydarzeniach?buziaczki
witamm ruda baby!!!mój mailik :
[email]
Pezzali jest paskudny (przeraza mnie, gdy widze go w telewizji), a poza tym spiewac nie umie... :-P Smacznego!
Iwonko, polecam lekture takich watkow jak Dyskusja c.d.,Kafejka na forum, Forum grupy trzymajacej wladze, tudziez Dawid_g.... Tam dowiesz sie wszystkiego!:)
Ruda, a co ty tak nagle z tym francuskim wyskakujesz??
ale czase fajnie śpiewa!!!Dee a może ty też byś jakieś nju fotki swego ropucha podrzuciła co nie???
Naaa... Zadnych zdjec wiecej!:)
Wcale fajnie nie spiewa, skrzeczy jak sroka po tygodniowej popijawie.
Pamiętasz wątek z laskami,które nie mówią po włosku,a mają znajomych włochów(albanesi,marocchini....)?Więc skończyło się to na założeniu dla nas"grupy" i "elity"(polaccha-italiano) CAFEITALIA.Admin załozył kafejkę w której spokojnie mozemy rozmawiac o "ciemnych mocach,mieczach,pelerynkach,smerfach,trawie którą paliDee razem z Gargamelem,o kozie która żywi się ludzkimi duszami..."
To tak w skrócie:)
Witaj moja droga Iwon31....,aproposito wymieniliśmy się zdjęciami:)
ciao a voi tutti!!!Sono pietra...Mi piace molto quello che scrivete e non vi preoccupate di quello che scrivono gli altri...Loro sono sempilecemente gelosi che su questo forum ci siano delle persone che si capiscono bene.
Tak trzymac!!!
Ruda,io conosco francese...Hai qualcosa da tradurre?
Si pietra;)
"...long et dur chemin a la 4 eme:("
Pietra, serdecznie witamy w kregu zla! Co wybierasz, swietlny miecz i pelerynke z lumpeksu czy gonienie za smerfami po lesie w towarzystwie Gargamela?:)
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 243

»

Pomoc językowa