Jestem sliczna i madra:))

Temat przeniesiony do archwium.
Temat zamknięty
61-90 z 123
Magda, jesteś pewna, że tę Petycję pisał Marcin? Bo mnie coś nie pasuje, Marcin ładnie pisze po polsku, używa polskich liter, a ten tekst jest jakiś grafomański, czasem tylko chyba przez pomyłkę użyte jest polskie ą ...no chyba, że jestem strasznie łatwowierna, wierzę we wszystko, w diabły, w anioły, w prawdę , nieprawdę, w duchy, w króla Midasa i w Apokalipsę, w Heisenberga, w trąby jerychońskie...a moja wiara wyraża się tym, że nic nie neguję....a wątpliwości wyjaśniam... już to miałam, że ktoś się włamał do mojej poczty i pisał w moim imienu...

...zmienię trochę temat, piszesz, żebym pytała...a wiesz ile jest pytań?..a kazda odpowiedź to następne pytania..i tak w kółko. Czasem jestem wkurzona, bo jeszcze nie zdążyłam poznać jednego, a oni już wymyślają nowe...
Zaglądnęłam na www.cernthrouth.com i stąd moje obawy co do LHC...i nie wiem czemu mi to tak siedzi we łbie...a jak to praśnie, to co będzie? nikt nie wie..Fukushima też mała być całkiem bezpieczna...Apokalipsa: bestia będzie rządzić 1260 dni - 42 tygodnie - od uruchomienia LHC tzn. od września 2008, do marca 2012...widzisz jakie mam apokaliptyczne skojarzenia?
...a wiesz, że nie przyznali się do awarii ( 3 listopad 2009), gdy upuszczony przez ptaka kawałek bułki wpadł do zewnętrznych instalacji chłodzących i spowodował przegrzanie magnesów :))), to jakie tam jest bezpieczeństwo?
... może temat mi jest bliski, bo to wszystko wymyślili w Syberyjskim Oddziale Rosyjskiej Akademii Nauk...a wiesz, że ja mam tego 'fijoła'... raport jak to będzie działać miał napisać prof. Arkady Mulin, ale zginął w idiotycznym wypadku, a raport zaginął...i zaczęli budować...pozostaje tyko czekać, może wymyślą np. dlaczego materia ma masę, co to jest ta masa i skąd się wzięła?

...nie myśl, że ja cały czas tak naukowo...nie, nie...mam czasem tylko takie chwile zadumy...
pozdrawiam
:)

Odpisze bardzo krotko, bo nie mam czwartego wymiaru duzo:))
Yamadawa, tak jestem pewna ze to Marcin, nawet teraz dla pewnosci, na prywatnych wiadomosciach kliklam jego nick, to on.
Ja wiedzialam duzo wczesniej ze on nie pisze z Wloch i ze cos jest nie tak.
Typowalam na Roberta, okazalo sie ze....ZAMYKAMY TEMAT:))
Fajne bylo tylko to ze ja prowokowalam Marcina, a oburzal sie ktos inny:))

Co do twych naukowych pytan, to nie martw sie bo NIKT nie wie jak jest naprawde.
Oczywiscie istnieje wiele teorii, ktorych chcac nie chcac, bedziesz sie musiala nauczyc, co nie znaczy zrozumiec i uwazac je za prawdziwe.
Ja jak bylam w LO, to bylo o polowe mniej kwantow....Ostatnio jak czytalam o "dziwne czastki", to sie zalamalam i zwatpilam we wszystko:))
A opis na wikipedii dziwnych czastek, to czarna magia, a wyliczenia to juz nie dla mnie...poddaje sie:))
Jutro sprobuje ci po ludzku wyjasnic pare naukowo poprawnych teorii.
Zaczne od matematyki:) Ale takiej zywej:))
Teraz spij, bajki snij i jutro czytaj glupia Magde:))

Cytat: yamadawa
........ ...no chyba, że jestem strasznie łatwowierna, wierzę we wszystko, w diabły, w anioły, w prawdę , nieprawdę, w duchy, w króla Midasa i w Apokalipsę, w Heisenberga, w trąby jerychońskie......

Ja tez w to wszystko wierze, ale nie wierze ludza co prawja kazanie o wodzie a wino pija:))
Nie wierze slepo...badam szkielkiem i okiem:))
A te traby jerychonskie, to moje ulubione:))
Napewno wierze w magie, ta prawdziwa naturalna i jeszcze dzieki bogu nie odkryta i nie skalana w zderzaczu:)
Dobranoc
Zaraz musze zwiewac do pracy wiec, przedstawie sie:)
Magdalena jestem.
Nie ja nie jestem Magdalena, tylko tak mnie wszyscy tu nazywaja.
Ulatwia nam to porozumiewanie sie. Ktos pisze Magdalena jest glupia i juz sie wie o kim mowa. Gdyby ktos zaczol na mnie nagle mowic "Karolina", to i tak nic by to nie zmienilo, bylbym ta sama osoba. Prawdziwe cechy to plec, wzrost, wiek, wyglad, temperament, zainteresowania itd itp.
Z liczbami jest tak samo. Pewna liczbe nazywamy "2012" i nie nadaje jej to zadnych cech. Mozemy ja nazwac "MMXII", "dwa tysiace dwanascie", "two thousand and twelve", "dwa tysiaci dwienadcat'". Mozemy ja zapisac w systemie osemkowym 3734, lub w binarnym 11111011100.
To samo mozemy zrobic z 666:))
Wiec ja tu nie widze zadnych diablow, bo to jest tylko zapis.
Zapis liczb jest potrzebyny, by moc sie porozumiewac tak jak i imiona ulatwiaja nam porozumienie sie.
Diabel tkwi gdzie indziej:))
Jak sie uda to z pracy napisze cos wiecej...Boze jak mi sie nie chce isc do pracy....:(((

P.S. Teoria liczb to super sprawa w matematyce, wiec warto od tego zaczac, by nie mylic z numerologia. Wiele diablow tam tkwi:)
edytowany przez Magdalena-Malpa: 28 gru 2011
http://img515.imageshack.us/img515/9413/111228163136.jpg

http://img651.imageshack.us/img651/6246/111228163110.jpg

Ehhh... Magdalena, przepraszam Cie ze przez moja osobe zrobilas z siebie totalna idiotke...
Nawet nie tyle przeze mnie, co przez mojego smart-phone'a, za pomoca ktorego czesto umieszczam posty tu na naszym forum... Z racji tego, ze korzystam z dostepu do netu za pomoca tego urzadzenia bankowo moge miec jakis egzotyczny numer IP albo Hosta Pani Haker.
Jestem w Italii od 8 pazdziernika i w zadnym swoim poscie nie napisalem nieprawdy. O ile mi wiadomo troll jest kims, kto pisze nieprawde by zaistniec w internetowej spolecznosci. Ja jakims cholernym trafem nie odczuwam takiej potrzeby :) W przeciwienstwie do Ciebie, bo to co nazywasz swoim blefowaniem ja uwazam za zwykle klamstwo. Nie wiem w jaki sposob probowalas mnie do czegokolwiek prowokowac, ale pod zadnym wzgledem Ci sie to nie udalo... Sugerowalem powrot do podrywu na wyglad, bo szybko przekreslilem Twoj intelektualny potencjal. Nie mylilem sie... Petycje pisalem ja, dokladnie po pierwszej w nocy 25 grudnia , po dluuugiej sesji w Tombolee i oproznieniu kilku butelek alko :)
yamadawa szacunek za to, ze jako jedyna mialas watpliwosci co do calej tej sytuacji.
petycje odwoluje, nawet jezeli Pani Magda wyglada przynajmniej w polowie tak seksownie jak sie kreuje - nie da rady zacmic tym swojego zalosnego postepowania. u mnie odpadasz :) ciao
edytowany przez marcin_1987: 28 gru 2011
...to już Marcin nie pisz nigdy nic o pierwszej w nocy 25 grudnia, bo wtedy piszesz głupoty!!! :)))...a jeszcze mi wytłumacz, skąd się w tej Twojej petycji wzięły polskie litery "ą...może za mało wiem i zastanawia mnie to, że jak sie ma przestawioną klawiaturę na np. angielski i w tekście pojawiają się polskie ę, ą, ż.. to jak to się dzieje?...(pytam poważnie)

A z "Magdalena Małpa" to jest tak, że jak pisze jako Magdalena - to jest w porządku, wykształcona o dużej wiedzy, a jak pisze jako Małpa - to dostaje małpiego rozumu... i nigdy nie wiadomo na którą się akurat trafi :)))

Magda piszesz: Prawdziwe cechy to plec, wzrost, wiek, wyglad, temperament, zainteresowania itd itp, a gdzie to coś co nazwa się: extrasensory perception? - ja to mam w jakimś minimalnym stopniu, długo myślałam, że wszyscy tak mają, a teraz nie przyznaję się, bo niektórzy uważają mnie za 'dziwadło'...
...a liczby i matematyka.. ooo!!! to jest magiczna sprawa...tutte e due wiemy, że gdyby Stwórca nie umiał liczyć, to by nie stworzył świata :)))
...na dziś koniec, mam ciekawą książkę do przeczytania...
Cholernie chcialbym żeby Magdalena była w mniejszym stopniu tą sfrustrowaną małpą, bo mam wrazenie, ze zwyczajnie szuka rewanżu za to, że ktoś ją kiedyś tu ośmieszał.. Sama mi o tym napisała, ale w przecwienstwie do niej szanuje tajemnice korespondencji... Musze przyznac, ze w zyciu nie spodziewalbym sie po doroslej kobiecie wklejania prywatnych wiadomosci na forum, a polskie znaki robie kiedy chcę ą ż ć ś .. Smartphone fajna rzecz
Cytat: marcin_1987
...... za to, że ktoś ją kiedyś tu ośmieszał.. Sama mi o tym napisała, ale w przecwienstwie do niej szanuje tajemnice korespondencji...

Napisalam ze przegapiles moje zdjecie tu na forum a nie ze ktos mnie tu osmieszal.
Probowales ty to robic i myslales ze ci sie udalo.
Oj, Robert, nie czytaj miedzy wierszami bo tym uprawiasz projekcje;)
Probowales ty to robic i myslales ze ci sie udalo.
Tak czy owak, nie zycze sobie zebys mi natretne bzdury pisal i umizgi robil.
Sprawe zglaszam do Admina.
Gdybym teraz bojowo nastawiona byla, to bym twego penisa wklejla....ale nie ma na co patrzec.
Pisales z paru roznych IP, zaden nie byl z Wloch.
Na tym koncze rozmowe z toba.

Yamadawa, jak bede w pracy napisze dlaczego w sumie Bog nie musial umiec liczyc:))
Buzka
Upssss...Marcinek, ma jeszcze pare nickow na forum.
Dobry ten smart-phone:)
zdjęcia wstawione przez Marcinka można zmodyfikować najprostszym programem do obróbki zdjęć :))) nawet dzieci to wiedzą :)))
chcesz, to zaraz wstawię pozdrowienia dla Ciebie ...z księzyca ....chociaz nigdy tam nie byłam i pewnie być nie będę ( lęk wysokości mam..haha) .... a klikam z Włoch, IP mam , jak tango ...argentyńskie ... i polskie znaki na włoskiej klawiaturze :))))
:) :) najzabawniejsze w całej tej sytuacji jest to, że ja nie jestem żadnym Robertem. Mam na imię Marcin, mieszkam i piszę z Pescary, nie mam i nie miałem żadnego innego konta na tym forum, nie modyfikowałem tych fotek w żaden sposób i chętnie zamieściłbym filmik, ale ktoś pewnie powiedziałby, że go przerobiłem :) bo zawsze najprościej rzucic oskarzenia...
najzabawniejsze to są Twoje tłumaczenia !!! co kogo obchodzi jak Ty masz na imie?? co kogo obchodzi Twój wiek?? co kogo obchodzi skąd Ty klikasz???? A klikaj na zdrowie !! nawet z Marsa !! TU jestes jednym z wieelu ANONIMOWYCH NICKÓW !!
ROZUMIESZ TO??????
nie jestes realną osobą lecz marcin1987 !!!!! NICK, PO PROSTU NIKT !!
"......Magda piszesz: Prawdziwe cechy to plec, wzrost, wiek, wyglad, temperament, zainteresowania itd itp, a gdzie to coś co nazwa się: extrasensory perception?
.........
...a liczby i matematyka.. ooo!!! to jest magiczna sprawa...tutte e due wiemy, że gdyby Stwórca nie umiał liczyć, to by nie stworzył świata :)))...."

Miejsce na spostrzeganie pozazmyslowe jest, np. w wielowymiarowosci lub w rzeczach jeszcze nie odkrytych. A jest icht mnogo:)
Nie wrzucaj panno Yamadawo, miodu i musztardy do jednego gara. Tu scisle iloczyny splotow, tam magia, tu znow makrokosmos, a tu oddzialywania czasteczkowe... Generalnie masz racje, to wszystko jest bardzo smaczne, ale oddzielnie. To wszystko ma magiie, ale to dopiero poczatek:)) Ty generalizujesz wskazujac na szczegoly i probujesz to wszystko dopasowac w szalony sposob:)
Nie da sie, bo juz ci pisalam ze teorie Einsteina i fizyka kwantowa sa sprzeczne ze soba.
Jeszcze nie ma teorii ktora byla by pelna. Naukowcy szukaja zaciecie teorii WSZYSTKIEGO, tej M teorii.
Naprzyklad Teoria Strun, jest taka proba laczenia OTW STW z teoria standartowa fizyki czastek.
Tam jest konieczne by spojrzec extrasensory ze wzgledu na 11 wymiarow i mozliwosc innych bytow.
Liczby jako takie nie sa magiczne, one sa "narzedziem" do magii:))
Bog nie musial znac liczb by byc swietnym matematykiem. Liczby nie sa konieczne by umiec liczyc.
Nie trzeba umiec liczyc, by stwierdzic, ze u obu rak mamy tyle samo palcow. Wystarczy ze laczymy po jednym palcu lewej i jednym prawej dloni. Oba zbiory palcow wyczerpuja sie jednoczesnie.
Nooo:))
Czyli Bog, napewno jest wspanialym matematykiem, ale wcale nie musi znac tabliczki mnozenia:))

Margo, jak zawsze rzeczowa:))
I mialas racje, on chcial sie z glupkiem pustym zadawac:)
Pisz mi jak tam zdrowie, bo ja chce sie opic piwem z toba.
edytowany przez Magdalena-Malpa: 29 gru 2011
:) magro poziom jaki reprezentujesz swoją wypowiedzią pokazując swoją pseudo solidarność jest poniżej krytyki :) te Twoje argumentyy... Upss , no tak, przecież ich nie masz. Żałosne... Pozostaje mi tylko pogratulować Tobie i wszystkim innym fankom Magdaleny, która w swojej chorej główce wykreowała jakieś bajki o tym że jestem jej eks facetem Robertem hahaha a z jej hakerskich umiejętności wynikło że Pescara jest w świętokrzyskim :) pozdrawiam serdecznie
a ten zaś sie tłumaczy ............ wyluzuj dziecko, wyluzuj bo pękniesz ze złości. I nie pij skoro nie potrafisz, a jak już pijesz to nie wypisuj potem na priv bzdur do ludzi ..... bo właśnie takie zachowanie jest poniżej krytyki !!
Margo, a ja cie teraz opieprze:))
Pamietasz jak mi pisalas zeby gowno na sitku nie roztrzepywac?
Wiec, zakladamy rekawiczki lateksowe i maseczki i IGNORUJMY to gowno.
Marcin jest przykladem kogos, kogo obnazono, a ten ktos dalej walczy w coraz gorszym stylu.
Choc, powiem ze mam ochote do niego na ten smart-phone sms napisac, zeby nie czul sie taki anonimowy:))
Posty nie pisal z smart-phone, przynajmniej nie wszystkie.
I na tym koncze sprawe pana R:)))
no dobraaa...opierdzielaj coby nie bylo że tylkoo z dzióbków sobie jemy...

o zdrowie pytałas ... noooo...do lata obalimy to piwo..wcześniej nie ma szans ... na koniec lutego mam zaplanowaną operację kręgosłupa. Jakieś implanty będą mi wstawiac w miejsce zniszczonego kręgu ... trochę się boję ..ale za to jak już mi tę głowę tak mocno osadzą to i od dwóch beczek się w niej nie zakręci :))
serio piszę ... a że żartobliwym tonem ...hmm..to ze strachu :))
Oj, rozumie ten strach...oj rozumie.
Ja musze wyrwac glupiego zeba i szukam zeby mi ktos to pod narkoza zrobil.
A jak znajde, to bede sie narkozy bac:))

Dlugo bedziesz przywiazana do lozka?
Bo to chyba najgorsze.
OK, poklepalysmy sie po tyleczkach jak to w kolku adoracji bywa, teraz zmykam spac:))
Dobranoc
edytowany przez Magdalena-Malpa: 29 gru 2011
Cytat: Magdalena-Malpa
Marysiu, a moze bys tak juz przestala:))
Znajdz sobie inna kolezanke do pogaduszek, co bedziesz z glupia baba gadac, nooooo:))
Ja ci przyznaje absolutna racje!

To wszystko klamalam:)
Klamalam ze masz absolutna racje.
Klamalam zebys z glupia baba nie gadala.
Klamalam, zeby cie do kurnika zagonic, bo przeszkadzalas mi Marcina prawdziwe oblicze pokazac.
Oficjalnie wypuszczam cie z kurnika.
Zagdakaj ten watek:)))
Dobranoc.
Przepraszam, wiem ze moglam sobie odpuscic.
Ale lubie isc z usmiechem wirtualnym do lozka:))

P.S. Juz wiem co oznacza :*, ale moze by mi ktos napisal jaki znak oznacza lewy sierpowy, moze mi sie przyda:))
DOBRANOC
Nie gniewajcie sie.
Przyjme krytyke, ze teraz wyszla Malpa ze mnie.
Ehhh.. No dobra poddaje się :) Robert jestem :)
Magdalena, nie potrzebujesz krytyki tylko specjalisty :*
Ps no i jakie jest to moje prawdziwe oblicze? :)
>>...generalizujesz wskazujac na szczegoly i probujesz to wszystko dopasowac w szalony sposob:) Nie da sie, bo ...<<

...a może się da?...może trzeba być szalonym?

"Nie próbujesz, nie wygrywasz .....
Nie ma rzeczy niemożliwych, nie ma życia bez bodźców
Choćbyś kurwa nie miał siły, przyciągnij ją z kosmosu
Ale próbuj, działaj, jak trzeba od początku..."
:)))
pozdrawiam

..to co wyżej, to ja, nie wiem czemu wyszło tak anonimowo..
Cytat: marcin_1987
Ps no i jakie jest to moje prawdziwe oblicze? :)

Marcin, Virginia Woolf już wiek temu napisała: "Kobiety przez stulecia były lustrem powiększającym, w którym mężczyźni mogli się widzieć w podwójnej wielkości..." myślisz, że ma rację?...zmieniło się coś od tamtego czasu? :)))
pozdrawiam
...a może się da?...może trzeba być szalonym?

Tylko wtedy sie da!!
Tak Yamadawa, ale pamietaj, ze mlotek ZAWSZE bedzie wbijac gwozdzie na zasadzie przekazywania energii w punkcie zderzenia. I jest to prawo fizyki, ktore nie zmienisz.
Czyli nawet gdy nasz umysl szybuje po wielkich polach abstrakcji, musimy zwracac uwage na PODSTAWOWE prawa fizyki. Zmienic mozesz tylko ich wyjasnienie lub mozesz odkrywac nowe prawa.
Yamadawa, widze w tobie potencjal, dlatego tak cie uswiadamiam:))
edytowany przez Magdalena-Malpa: 30 gru 2011
...młotek i gwoździe...mam tu też skojarzenie inne, zakurzony dywan i trzepaczka...taka scenka rodzajowa z tym związana: na trzepaku rozwieszony dywan, na ławczce obok rulony chodniczków już wytrzapanych, obok postawione kufle i ...banany na zagrychę, bo akurat były w Biedronce "na przecenie"...ktoś nieostrożnie przejdzie obok, wtedy walą trzepagami w dywan, tuman kurzu (na zasadzie prawa dynamiki - jeśli ciało A działa na ciało B, to ..itd) ...ludzie się boją, uciekają..a im to nic nie szkodzi, przepłukają gardło piwem i... czekają na następną ofiarę...:)))

...urodziłam się w sobotę...jestem 'pigwa'...:)))

Magda, bardzo sobie cenię Twoje rady i już jestem na tyle świadoma, że bardziej przeczuwam niż wiem na co się 'porwam', ale "z motyką na słońce" też można...czy ktoś udowodnił, że się na da?

...mam dzisiaj 38 C, muszę na siłę 'zbić' do jutra, bo in contario ...będę 'spędzać' Sylwestra z łóżka :)))

Hey. To niestety prawdopodobnie ostatni moj wpis w tym watku :)
yamadawa mysle, ze jest w tym ziarno prawdy, ale moim zdaniem niektore z kobiet sa totalnie krzywymi zwierciadlami.... To jest forum, tu jedyna bronia a zarazem forma obrony sa slowa, chociaz w tym momencie zaluje ze dalem sie sprowokowac. Zwyczajnie nie lubie, kiedy ktos rzuca w moja strone jakies falszywe oskarzenia...

Ale w tym momencie moge byc nawet tym Robertem, moge miec tu dziesiatki pozakladanych kont i moge pisac nawet z pustynii w Iraku, jezeli komus taka wersja sprawia radosc. Cholernie beznadziejne w tym wszystkim jest to, ze dolaczylem do tego forum niedawno, a pewna osobistosc pokusila sie o jakies wyssane z palca urojone oskarzenia...

Co do tej osobistosci mozna by bylo pisac wiele, sam tytul tego tematu wskazuje jak bardzo musi dowartosciowywac sie na tego typu forum, czujac bariery w realnym zyciu do zaistniena. Piszac o sobie zawsze w superlatywach daje mocny wyraz temu, jak cholernie fajnie kreowac sie przed innymi za pomoca klawiatury :) jakies kompleksy? proba zwracania na siebie uwagi? na to pytanie nawet nie szukajmy odpowiedzi....

Wklejajac moja wiadomosc, nawet nie raczyla wspomniec jak jej polechtane ego wyrazilo entuzjazm apropos tego. ze zdolala zaistniec :

" No cos takiego:))
Ale czemu nie, wysle ci jakies foto z pod choinki.
Dodam tylko ze legende na temat mej urode, ja sama w etr puscilam:))
Jestes nowy na forum, dlatego nie wiesz ze byly tu moje fotki, ktore zyczliwi mi uzytkownicy wkejali ze skanalicznymi wpisami z innego forum.
Pozdrawiam i zaraz cos wysle:))"

To zapewne jej kolejna MISTERNA INTRYGA i BLEFY zeby zdemaskowac mnie niewiadomo z czego :))))))

Dzieki wszystkim uzytkownikom, ktorzy na PW uswiadomili mnie z kim mam doczynienia... Nie spodziewalem sie, ze ta osobistosc tak dlugo pracowala na swoja opinie......

A na zakonczenie dodam OD SIEBIE, ze to czym yamadawa jest tu karmiona przez Madzie to jakies totalne brednie (zapewne jej glebokie przemyslenia) ktore sa tak realne jak to, ze kiedys przestanie byc taka zalosna. Rowniez pozdrawiam !
edytowany przez marcin_1987: 30 gru 2011
"...ale moim zdaniem niektore z kobiet sa totalnie krzywymi zwierciadlami....[/]"...no to po co się w nich chcesz przeglądać?... masochistą jesteś, czy co?...a pamiętasz Kubusia Puchatka? im więcej zaglądał do słoiczka, tym bardziej tam nie było miodu :)))
pozdrawiam...i nie załamuj się :))
nie trafilas w sedno tym razem Yamadawa..mozliwe, ze to z powodu mlodego wieku...myslam, ze napiszesz co bardziej filozoficznego.......maly zonk
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 123

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka