tre metri sopra il cielo - film

Temat przeniesiony do archwium.
Cze!!
Mam pytanko ma ktos moze ten film("tre metri sopra il cielo" - "3 metry nad niebem") ?? Jesli tak to moze moglby sie nim podzielic? wiem ze dni dobroci dla zwierzat juz dawno wyszly z mody ale.....hmmm moze jednak?? (moj mail : [email] - postaram sie jakos zrewanzowac, a na pewno pokryje koszty przesylki :-)
Olka, filmu wprawdzie nie mam, ale cos Ci poradze - przeczytaj najpierw ksiazke. Ryczalam jak bobr, film sie chowa.

Pozdrawiam,
Dee
ja mam ten filmik... :)
dzięki za odzew, książkę również miałam okazje przeczytac dlatego tez teraz przyszla kolej na film. Slyszalam rowniez ze rozni sie od "oryginalu ksiazkowego":-)))
A teraz do Wierzbotopiczka: jesli zechcialabys mi przegrac go na plytke (jesli masz go na plycie) bylabym wdzeczna, no i podeslac mi za pomoca poczty polskiej:-) na moj koszt. Jesli nie da rady to trudno bede probowac dalej, a jesli "pasi" to moj mail: [email] aby ewentualnie "dopracowac"szczegoly co do adresu.
Pozdro dla wszystkich
mam ten film i moge Ci go przesłać, odezwij się
Film nie umywa sie do ksiazki ja jestem w trakcie czytania drugiej czesci "Ho voglia di te" tez jest fajna chociaz jestem dopiero w polowie.POLECAM
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa