wloska sobota

Temat przeniesiony do archwium.
Wszystkich bedacych w Warszawie a kochajacych wloskie klimaty zapraszam na impreze we wloskim stylu...
kiedy: sobota 25.03.2006
czas: 22.00
miejsce: klub Panska97, ulica Panska 97
wstep: 20 zeta
naprawde warto... mozna sie niezle zabawic i poczuc wloski klimat
a kiedy i gdzie takie imprezki w Krakowie? :)
co to znaczy ten wloski styl?
powiesz cos wiecej o tej imprezie?
no wiec na takiej imprezie mozna poczuc sie jak we wloskiej dyskotece, leca przeboje z tamtejszych dyskotek, piosenki, stare dobrze znane jak i te nowsze. impreze prowadzi Vito Casetti, ktory spiewa i bawi sie razem ze wszystkimi. poza tym jest masa wlochow, wiec mozna sobie nawet pogadac po wlosku.
co chcesz jeszcze wiedziec?
juz wiecej nic!:) bedziemy :)
Agatko, te imprezy sa naprawde fajne. Staram sie tam czesto bywac i bawie sie zawsze swietnie. nie da sie nie bawic, jak czujesz ten rytm i to cieplo... a dodtakowo, faktycznie bywa tu duzo wlochow. jak masz czas to chodz, ja ide na pewno.
pozdrawiam Aska
to bedziemy mialy okazje sie poznac... :)
super
zatem do soboty?
a czemu tutaj
http://www.clubbing.pl/v3/club_detail.php3?id=593
jest tyle negatywnych komentarzy?
To jak w końcu jest z tym klubem?
do soboty !
te wloskie imprezy sa na parterze, w nieduzej sali, gdzie max miesci sie ponoc 80-120osob, ale generalnie jest kolo 60-80, albo i mniej.
kazdy ma swoje zdanie na temat tego klubu... ja generalnie klubu nie znam, poza ta salka z wloska impreza. warto chyba przyjsc i sie samemu przekonac.
do soboty dziewczynki!
wierzbo :) OK- wiectrzeba zbadac grunt. do soboty! :)
magia dasz mi jakies namiary na siebie? jakies gg, maila... cos Ci zaproponuje
czesc asiu......skoro ty zachwalasz to chyba tam wpadne...a jesli jeszcze magia za mnie tu glosuje ze bedziemy to juz raczej nie mam wyjscia :-)))
no to do soboty!
Witam cieplutko:) czy w Krakowie są też takie fajne knajpki? Z mila checia bym sie wybrala bo do W-wy mam kawałek. Dzieki z gory. Buziaki
witam po-sobotnio! bylo faaaaaaaajnie
polecam kolejne soboty...bede przychodzic az cos wreszcie wygram hiih;-)))
Agatko, to bedziemy sie spotykaly bardzo czesto... mam nadzieje, ze w koncu uda sie cos wylosowac... :) tylko nastepnym razem musisz sie postarac troszke lepiej... :D
oj tak tak...od poczatku mowilam ze zadna ze mnie "fortuna"...raczej "sfortuna" hehehe
ale bez przesady! chyba tak zle mi nie poszlo! w czwartek mam zamiar wygrac wycieczke do wloch....wiec strzezcie sie!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia