Centralwings okazja!

Temat przeniesiony do archwium.
Tylko od 15 do 17 stycznia 2008 roku kupisz dowolny bilet na lot liniami Centralwings w cenie 49 zł!

Sprawdź teraz jakie miasta Europy możesz odwiedzić z Centralwings w okresie od 15 stycznia do 29 marca 2008 roku! *

www.centralwings.com bądź tu koniecznie od 15 do 17 stycznia 2008.
ruszaj sie kto żyw!
Już kupiłam! :D haha!
ciesze sie!
A kupił ktoś bilety w promocji Ryanaira za 1 cent (allincluded) która trwała do wczoraj do północy? :)
Pochwalcie się!
szkoda,na drugi raz podnoscie raban na forum, ze sa takie okazje!ja bede wpisywac ,wcale sie Lukara nie boje!
o ile sie nie myle to ryanair przedluzyl promocje do 17 stycznia wiec zobacz na ich strone,pozdrawiam
graaaazieeee!:D
sorry pomylka moaja nowa promocje od 17 ze drugi bilet na powrot gratis,ale to tez cos :)
ale sa i 1 zl
uwielbiam takie promocje:)
w lipcu lecialam za 20 centow z Milano do Rzymu.
hahah,smieszne bylo zaplacic 40 centow(2 osoby)karta kredytowa.)

w marcu lece do Wroclawia az za 7 euro:)))
Ja 14.02 powinnam lecieć z moim chłopakiem do Walencji za 4 centy ;) nie jest pewne, no ale biletu już mamy :)
Potem do Alghero na dwa dni, też za 4 :)

PS. Kasia brakuje mi tylko 2 ex! już 2 poszły! :D
fenomenalna:)
ja ciut wiecej:(
Oj nie pisałam żebyś się zasmuciła! Pomyśl, że w zamian za to muszę pisać skargę do rektora! :( (od miesiąca się zabierma, jutro czas najwyższy coś naskrobać)
Iwonka, rzeczywiście 49 dałaś???
Ooczywiście NIE. Mi policzyli w euro, bo kupowałam wylot z Włoch. A więc tak: 15€ za lot + 6€ za coś (chyba za zakup kartą) no i ja to jeszcze dokupiłam ubezpieczenie, którego prawie nigdy nie wykupuję :) No ale bez ubezpieczenia jest 15 + 6 (to jest chyba 24 zł?? to jest gdzieś napisane podczas rezerwacji)
juz sprawdzialam
no wiec moi drodzy, lotów za 49 zł. to juz raczej nie ma, ale są jeszcze za 79, i to całkiem sporo:-)

ale uwaga:

lot w obie strony wyniesie was W PROMOCJI!

79(bilet) + 129 (stala opłata pasażera) + 79 (lot powrotny) + 129 (stała opłata pasażera) + 25 (opłata za płatność karta) + 48 lub 36 (jedno z dwóch ubezpieczeń do wyboru)

czyli w sumie 489 lub 477 PLN

*ja osobiście dorzucę jeszcze bilet do Krakowa w dwie strony 2x81 i stracone 3 godziny w pociągu
wychodzi mi 651 lub 639 złotych

no no fajna promocja;-)
ide pogrzebać w niepromocyjnym Norwegianie:-))
no ale jak udało się w 21 euro wylecieć, to gratuluję:-))
udalo sie wylot wizzairem do milano za 34 zlote a powrot ryanair za 28 zl
hihi
Temat przeniesiony do archwium.