Korepetycje z języka włoskiego – na luzie, skutecznie i z pasją!
Uczę parę osób i dotychczas są zadowolone. Jeżeli chcesz nauczyć się języka włoskiego, napisz do mnie!
Oferuję przyjemne, dopasowane lekcje włoskiego w Łomży lub online. Nauczysz się mówić, rozumieć i czuć się pewnie w języku — szybko, bez stresu i z uśmiechem.
Co dokładnie oferuję:
- Forma: zajęcia stacjonarne w Łomży lub online na Microsoft Teams, Google Meets, Zoom.
- Czas i cena: 60–80 zł za 60 minut; możliwość negocjacji przy regularnych zajęciach.
- Lekcja próbna: pierwsza lekcja GRATIS — pół po włosku, pół organizacyjna, by sprawdzić poziom i dopasować plan.
- Elastyczność: umawiamy termin każdej lekcji tak, aby pasował obu stronom; brak długoterminowej umowy — tylko dokument potwierdzający warunki kursu.
Metody nauki i korzyści:
- Praktyczne konwersacje: dużo mówienia na ciekawe tematy, które trenują realne sytuacje.
- Zrównoważona nauka: słownictwo, gramatyka i ćwiczenia wymowy skrojone pod Twoje potrzeby.
- Materiały spersonalizowane: dobieram książki, artykuły i ćwiczenia zgodnie z Twoimi celami.
- Nauka przyjemna i bez stresu: lekcje prowadzone z humorem, w tempie dostosowanym do Ciebie.
Dlaczego warto ze mną współpracować:
- Skuteczność: moje lekcje są dokładnie takie, jakich potrzebujesz — praktyczne, dopasowane i efektywne.
- Pełne wsparcie: jestem dyspozycyjna i cierpliwa; pomagam nie tylko na lekcji, ale też poza nią.
- Stały kontakt: odpowiadam na pytania uczniów między zajęciami, tłumaczę trudniejsze zagadnienia i udzielam wskazówek, żebyś szybciej osiągał(a) postępy.
Dla kogo:
- Dla początkujących i zaawansowanych; dla uczniów, studentów, dorosłych i każdego, kto chce mówić pewnie po włosku.
- Dla osób uczących się do podróży, pracy, egzaminu lub dla tych, którzy po prostu kochają włoski klimat.
Kontakt i zapisy:
- Telefon: dostępny na życzenie
- E‑mail: wioletta.lemanska95@gmail.com
- Messenger: dostępny na życzenie
Nie zawiedziesz się — zaufaj lekcjom skrojonym na Twoją miarę i zacznij mówić po włosku z radością już dziś!
Jeżeli chcesz nauczyć się języka włoskiego bez problemowo z kimś kto spędził połowę swojego życia we Włoszech, to zapraszam jak najbardziej do kontaktu!
PS: Jeżeli potrzebujesz pomocy z językiem włoskim, napisz do mnie, pomogę.
edytowany przez ReapStone95: 3 dni temu, 11:14