Proszę o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich! Z włoskim raczej u mnie krucho i mam świadomość, że robię mnóstwo błędów, ale staram się jak mogę. Chcialabym prosić życzliwych o pomoc w sprawdzeniu:

''Myślałam o naszej rozmowie. Jeżeli masz ochotę, napisz do mnie (nawet po włosku). Chciałabym wiedzieć jak się czujesz, co czujesz i co o tym wszystkim myślisz. Wiem, że to może być trudne dla ciebie i zrozumiem, jeśli nie napiszesz. Jeśli jednak się zdecydujesz, napisz mi sms (wyślę ci mój adres). Miłego dnia.''

''Pensavo alla nostra conversazione (z tym, że to rozmowa tel. więc nie wiem czy nie użyć tu 'telefonata'). Se hai la voglia, scrivimi (anche in italiano). Vorrei sapere come ti senti, cosa senti e cosa pensi ..di..? tutto questo. So, che questo può essere difficile per te e capirò, se non mi scriverai. ..tutaj nie wiem..., scrivimi uno sms (ti manderò il mio indirizzo). Buona giornata.''

Z góry serdecznie dziękuję.
Ho pensato sulla nostra ultima( wiem, ze nie uzyte w tekscie ale chyba bedzie latwiej zrozumiec jaka rozmowe chodzi) conversazione. Se hai voglia, scrivimi ( anche in italiano). Vorrei sapere come ti senti, cosa senti e cosa pensi su tutto quello. So, che per te magari è difficile e capriò se non mi scrivi. Però nel caso tu decidessi di rispondermi, scrivimi un messaggio( ti mandero il mio indirizzo) buona giornata
Dzięki wielkie! pa

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia