bardzo proszę o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
proszę o pomoc to dla mnie ważne

Obraziłam Cię czymś? Dlaczego nie mozesz ze mna porozmawiac?Nie wiem co sie dzieje więc to chyba normalne że pytam.Ostatnio byłeś w szpitalu i przestaleś sie do mnie odzywać .Nic dla Ciebie nie znacze ze mnie tak traktujesz? Jeśli jest coś nie tak chcę wiedzieć . Proszę ja nie jestem dzieckiem a teraz nie wiem co mam myśleć.
czy jest ktoś kto przetłumaczy mi to naprawde potrzebuję pomocy..............
Obraziłam Cię czymś? Dlaczego nie mozesz ze mna porozmawiac?Nie wiem co sie dzieje więc to chyba normalne że pytam.Ostatnio byłeś w szpitalu i przestaleś sie do mnie odzywać .Nic dla Ciebie nie znacze ze mnie tak traktujesz? Jeśli jest coś nie tak chcę wiedzieć . Proszę ja nie jestem dzieckiem a teraz nie wiem co mam myśleć.

c`e qualcosa con che ti ho offeso? perche non puoi parlare con me? non so cosa sta succedendo con te allora penso che e` una cosa normale che te chiedo. ultimamente c`eri in ospedale ed hai smesso di parlarmi..forse non significo niente per te se me tratti cosi? se c`e qualcosa che non va- lo voglio sapere. ti prego,non sono una bambina e adesso non so cosa devo pensare.

według mnie to będzie coś takiego.
pozdrawiam
proszę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki śliczne to dla mnie wazne może żle robię ,że sie proszę o jakąś odpowiedz ale muszę wiedzieć na czym stoje bo jak narazie to wygląda że chyba mnie poprostu pomału olewa a to przykre .........
witaj w klubie :(
wiesz czego nie rozumie tego ze facet nie moze napisać ,powiedzieć otwarcie ze chce skończyć jeju to mnie naprawde zabija .Ja siedzę i myślę a teraz musze robić jeszcze idiotke z siebie bo musze to uslyszeć .Mam nadzieje ze teraz mi odpisze jak nie to nic świat się nie zawali będe zyc dalej ..
Pozdrawiam
nie zalamuj sie dziewczyno glowa do gory
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa