carmine....piacere mio!!!quindi giochi a pallavolo

Temat przeniesiony do archwium.
carmine....piacere mio!!!quindi giochi a pallavolo!!!anche io giocavo a calcio,ma x un paio di imprevisti ho dovuto lasciar perdere......
un po mi manca xke è il mio sport preferito,lo pratico da quando ero bambino!!va bhe nn importa...andiamo avanti lo stesso!!che studi???io cmq ci sarò stasera verso le 20:00....o se c hai il contatto msn ci possiamo sentire li.....
Carmine (mam na imie Carmine)... cala przyjemnosc po mojej stronie! A wiec grasz w siatkowke? Ja tez gralem, w pilke nozna, ale musialem przerwac z powodu kilku niespodziewanych wtdarzen... Troche mi tego brakuje, bo to moj ulubiony sport, gram w pilke od dziecka! Coz, niewazne... tak czy siak zyje sie dalej! Co studiujesz? Ja w kazdym razie bede kolo 22:00... A jesli masz messengera, mozemy uslyszec sie tam...
carmine...cała przyjemność po mojej stronie!!!więc grasz w siatkówkę!!ja też grałem w piłkę nożną, ale przez parę nieprzewidzianych wypadków, byłem zmuszony przestać....
trochę mi tego brakuje, bo to mój ulubiony sport, uprawiam go od dziecka!!
ok, nie ważne..trzeba iść do przodu mimo wszystko!!czego się uczysz?? ja, w każdym razie będę dziś wieczorem, około 20:00..albo jeśli masz możliwość kontaktu przez msn, możemy sie tam usłyszeć...