czy mógłby mi to ktoś przetłumaczyć ? proszę!!

Temat przeniesiony do archwium.
io stň bene , qui il tempo č bello, non piove e c' č il sole. spero tu guarisca presto, ti penso vorrei che tu fossi qui con me. quando hai le vacanze?
u mnie wszystko dobrze, pogoda piekna, slonce, mam nadzieje, ze szybko wyzdrowiejesz, mysle o tobie i chcialbym, zebys byla tutaj ze mna, kiedy masz wakacje?
o stň bene , qui il tempo č bello, non piove e c' č il sole. spero tu guarisca presto, ti penso vorrei che tu fossi qui con me. quando hai le vacanze?

Ja mam sie dobrze, pogoda jest tutaj ladna, nie pada i swieci slonce. mam nadzieje ze szybko wyzdrowiejesz, mysle o tobie i chcialbym zebys byla tu ze mna. kiedy masz wakacje?
io stň bene -ja mam sie dobrze, qui il tempo č bello,-tu jest ladna pogoda non piove e c' č il sole.- nie pada i swieci slonce. spero tu guarisca presto, -mam nadzieje ze wyzdrowiejesz szybko .ti penso vorrei che tu fossi qui con me. - mysle o Tobie i chcialbym zebys byla tu ze mna.quando hai le vacanze?-kiedy masz wakacje?
Daktylku,jestes??

zaraz cos Tobie wkleje
http://www.wloski.ang.pl/praca_jako_babysitter_okres_Formula15909_Milano_23961.html

zobacz,moze jestes zainteresowana

buziule kochana i daj znak co u Ciebie
dziękuję wszystkim :)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa - tłumaczenia