Prosze o przetlumaczenie..Bardzo mi zalezy!!

Temat przeniesiony do archwium.
Oczami mej duszy patrze w Twoje wnetrze, probujac pochlonac kazda Twa mysl. Tak bardzo chcialabym wiedziec co tak naprawde czujesz i myslisz. Ja na dzien dzisiejszy moge jedynie wyrazic czesc tego co w zeczywistosci chcialabym Ci powiedziec na tej kartce papieru. Moze dlatego, ze jeszcze nie potrafie, a moze dlatego, ze jestem zbyt zamknieta w sobie...
Chce abys wiedzial, ze kazda minuta spedzona z Toba jest dla mnie czyms naprawde wyjatkowym i bardzo Ci za to dziekuje. Nie wiem co na to wplywa, bo przeciez znamy sie tak krotko i praktycznie nic o sobie nie wiemy, ale ja w glebi duszy czuje, ze jestes wspaniala osoba i moze wlasnie dlatego pragne spedziec z Toba kazda wolna chwile.
Chce abys wiedzialrowniez to, ze kazdy Twoj usmiech napawa mnie szczesciem, kazde Twoje tak piekne spojzenie przeszywa mnie na wskroc i doprowadza do dreszczy a kazdy Twoj najmniejszy dotyk, wyzwala we mnie energie ciepla i pozwala czuc sie lepiej. Moze Tobie wydawac sie to niczym, ale dla mnie to naprawde piekne i nie smiem prosic ani oczekiwac nic wiecej, bo pamietam Twoje ostatnie slowa podczas naszej ostatniej rozmowy, lecz jedynie pragne podziekowac Ci za to, ze mam chociaz to, bo to dla mnie naprawde wiele mimo, ze odczowam brak paru innych rzeczy...
Nie bede sie rozpisywala wiecej, bo chyba i tak zbyt wiele powiedzialam...W kazdym badz razie mam nadzieje ze zrozumiesz....
Prosze o ten jeden list!! Naprawde mi na tym zalezy...
Tylko 1 liscik..bardzo prosze...
...dajesz mu orez do reki..bedzie Toba manipulowal..ostroznie.
Moze poczekaj z takimi listami, az sie jezyka nauczysz?
kiamilka...wiecej tajemniczosci, rezerwy,pozwol mu gonic kroliczka...bo tym listem to on sie dowie ,ze juz zlapal kroliczka.
Dziewczyno!!!!!obudz się ,co ty robisz tak nie można z włochami .....znam ich bo mieszkałam latami we Włoszech ....-nie tą droga....za wylewna jesteś...
mylicie sie! im tez trzeba mydlic oczy tak jak oni robia to z nami. trzeba im plesc o milosci, ale zachowac dystans, nie wierzyc we wszystko co mowia i same tez musimy opowiadac im bajeczki. w ten sposob zawsze bedziesz nr uno!
kiamilka jeszcze Ci nie przeszło
kiamilka, czy to jest ten sam co kiedyś czy inny?
Diwnie rozumujesz. Po takich wylewnych wyznaniach facet sobie ja odpusci, chyba ze bedzie dobra w lozku, to moze jeszcze troche to potrwa. Facetom nie wyklada sie wszystkich kart na stol, bo wiedza, ze nie musza sie starac i szukaja nastepnego kroliczka.
z tego co zauwazylam wlosi, w przeciwienstwie do polakow, kochaja slodkie idiotki
kaska999 pamiętasz Kamillę z tego wątku:
http://www.wloski.ang.pl/Bardzo_prosze_o_rade_22664.html
Moze faktycznie macie racje...dziekuje..
to moze ktos mi jeszcze poradzi co moge zrobic i w jaki sposob postepowac wzgledem niego...?? z gory dziekuje raz jeszcze...
Rob sobie co chcesz, ale ..1.Uzywaj gumek 2.nie daj sie w ciaze wpedzic.3.miej wlasna prace,zaintresowania i przyjaciol.4.nie wis na nim jak na choince. 5.poucz go swego jezyka 6.poczytaj wpisy na forum,bedziesz mala spokojnie zajecia na jesienno/ zimowe wieczory,lepiej sie uczyc na cudzych bledach niz na wlasnych.Buzka Buona domenica,per tutti.
Stokrotko, szkoda, ze malo ktora dziewczyna stosuje sie do punktu pierwszego...Mam dziwne wrazenie, ze Polki jakos czesto zaliczaja wpadki z Wlochami. Czyzby myslaly, ze to im zapewni zycie na wyzszym poziomie?
Kamila, ile Ty masz dziewczyno lat? Piszesz, ze znasz faceta krotko, wloskiego nie znasz, czyli nie mialas z nim nawet okazji porozmawiac powaznie i juz serwujesz mu takie wyznania, tylko dlatego, ze facet Ci troche poslodzil?
avenka, miłość Kamilki ma 15 lat
inf. to mi raczej wyglada na jakas nowa zdobycz kamilki, chyba ze ona gustuje tylko w dzieciach
kaska999, to jest pewnie ten sam
prosze bardzo tłumaczenie...

Con gli occhi della mia anima guardo nel Tuo interno provando ad assorbire ogni Tuo pensiero. Vorrei cosi’ tanto sapere che cosa pensi e senti veramente. Io per oggi posso esprimere su questo foglio solo una parte di quello che in realta’ vorrei dirti. Forse perche’ non ci riesco ancora o forse perche’ sono troppo chiusa...
Voglio che tu sappia che ogni minuto trascorso con Te significa per me qualcosa veramente eccezionale e te ne ringrazio. Non so che cosa sia il motivo, perche’ ci conosciamo da poco e pratticamente non sappiamo niente di se. Pero’ io in fondo all’anima sento che tu sia una persona meravigliosa e forse per questo desidero di poter passare con te ogni attimo libero.
Voglio anche che tu sappia che ogni tuo sorriso mi rende felice, ogni Tuo sguardo cosi’ bello mi penetra profandamente e mi fa venire i brividi, ogni Tuo piccolo tatto fa venire l’energia e calore e mi lascia sentire meglio. Forse a Te sembra poco ma per me e’ una cosa veramente bella. Non oso chiedere o aspettare niente di piu’ perche’ ricordo le tue parole durante la nostra ultima conversazione, ma desidero solo ringraziarti almeno di quello che ho perche’ per me significa tanto anche se sento la mancanza di alcune altre cose...
Non scrivo piu’ perche’ mi sembra d’aver detto gia’ troppo... Comunque spero che tu lo capisca...
Dziekuje bardzo za tlumaczenie:)
A co do wyzszych wypowiedzi to 1. nie mam zamiaru z nikim sie przespac na poziomie takiej znajomosci ( nie jestem z tych, choc to teraz nie istotne ) 2. ten chlopak nie juest dzieckiem, tylko ma 22 lata!!! wiec inf. jesli nie wiesz prosze nie ropowiadaj takich rzeczy, bo w zyciu sa chwile ze poznajesz nowych ludzi... z reszta nie mam czasu teraz na to aby pisac wiecej...jeszcze raz dziekuje za tlumaczenie...pozdrawiam:)
Jesli chodzi o znajomosc mojego jezyka wloskiego to jestem juz na takim poziomie ze moge porozmawiac o wszystkim, z tym ze mam jeszcze problemy z pisaniem wiec avenka skoro nie wiesz, to nie krytykuj nastepnym razem nikogo w taki sposob...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia