Witam , wklejam ten tekst , ponieważ uważam , że warty jest przetłumaczenie, wielu osobom się przyda. Do dzieła kochani , pozdrawiam
Przygotuj dłoń(lub chociaż palec!) i zapraszam w podróż po świecie wzgórków,pagórków,przecudnych dolin, Podroż palcem po Twojej Kobiecie....
Dotykaj często Jej włosów,
dotykaj Ja tez za uszkami Niech palce Twe krążą po twarzy, niech bawią sie Jej ustami..
Jej szyja tez chce dotyku palcem tu rysuj esy-floresy po karku wędruj palcami (to zawsze prowadzi do dreszczy)
Suń palec powoli po splocie w dól do samego pępka Wypieść dokładnie Jej brzuszek (lecz piersi na końcu.pamiętaj!)
Bo w tej podroży nie chodzi o to, by dojechać najszybciej do celu, ale by krążyć jak najdłużej i zwiedzić jak najwięcej terenu!
Długie minuty można rysować na Jej ciele kółko za kółkiem i wracać od pępka znów w górę by od nowa rozpocząć wędrówkę!
I palcami na Jej udach kreśl leciutko ósemki i wróć spowrotem do twarzy i na piersiach zataczaj kręgi...
A potem palec na dół zygzakiem Do Miasta Rozkoszy-Jej łona i tutaj dłuższe zwiedzanie, postój,gdy trawka przystrzyżona...
A gdy Twa podróż tym palcem bardzo Jej sie spodoba to Ci otworzy rozkoszy wrota (a wtedy na Twe ramie Jej noga!) I skok na głęboką wodę!
Zanurz sie w Jej Oceanie! i delikatnie z czułością zniknij w gorącym wulkanie...
I nie przestawaj całować Nie przestawaj pieścić I do diabła: Nigdy nie kończ pierwszy! ...
A gdy po udanym seksie wtuli sie naga w Twe ramiona długo głaszcz Ja i całuj! I dopiero jest ta podróż skończona...
Wiem , że nie da się doslownie przetłumaczyć tego tekstu , zobaczymy jak dacie sobie z nim radę. :)