prośba o pomoc - nazwa

Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna
no prosze, ciekawe..kot ma podobno wiele żyć/wcieleń...9..a ja 7z9..tez juz zyje ktorys raz tam z rzedu...hehehe jak kot :D
ja bym zaakcentowala w nazwie FIRMY to ze kot zyje kilka rzy..to daloby wiekszy bodziec wlascicielom,ze wrazie 'zejscia kota' kot do niego wroci i bedzie wracal. wiadomo ze ludzie obdarzaj swe zwierzeta domowe miloscia/personalizuja imiona/,niektorzy to fiksuja na ich punkcie..:DEgipska bogini plodnosci milosci i byla opiekunka kotow http://it.wikipedia.org/wiki/Bast ..przedstawiana byla jako kobieta z glowa kota/wlosi beda ci ci drzwiami i oknami walic jak zarudnisz kilka hostess w strojach topless noszacych maski kota..niektorzy to pewnie po kilka razy beda wpadac by kupic od ciebie kota..otworz zboku jakis bar zdrinakami i reaturacje i te hostessy niech kraza tu i tam..interes ie rozwinie jak ta lala..wiadodmo kocice sa plodne.I weta zatrudnij blisko..jak by co mam znajomeo weterynarz..od reki moze ci pomoc/serio ,tylko daj mail/..z Ukrainy facet,ma pozwolenie na pobyt..jak juz biznes wypali to odpal mi choc 0,5 % za podrzucenie pomyslu heheheh
...kot zyje kilka razy..
a nazwa baru? Kociarnia..albo PUSSY CAT..serio.... daj nie wloska nazwe! daj angielska, Wlochow to rajcuje..daj egipska lubia egzotyke..daj polska bedzie ekscytujaca!..ale wymysl cos sama!..i podaj nam na forum przyklady tego co tych chcesz,co brzmi dzwiecznie w uchu.. co ci twa podswiadomosc na biznes podpowiedziala/to ma byc twoj biznes/ ,my zas ograniczymy sie do glosowania co trafione co nie ,ok?:D
O tak! Jak wstawi "pussy" w nazwę, to będą walić drzwiami i oknami.:))
KOCI LOS..po wlosku czy po angielsku,czy po polsku..BEDZIE LADNIE
racja quasi..biznes sie robi by lody krecic a nie dokaldac kase do niego Nazwa musi byc WSTRZELONA w zapotrzebaowanie rynkowe :D..po co komu kot..a PUSSY to marzenie co 7 min kazdego faceta..hehehe..PS podobno rejonie AQULIA jest zapotrzeoiwanie na koty szczury sie rozmnozyly..w dobie wzrostu konsumpcji i szczurze plagi sie szerza,kot musi /insytnkt/..nie bedzie tylko do calowania..a i Chinczykow coraz wiecej mieszka w Italii.. hehehe
ucielo mi...kot musi łowic/to instynkt
..mozna spytac jaka zapadla decyzja w sprawie nazwy hodowli?:D
Temat przeniesiony do archwium.
31-39 z 39
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Kultura i obyczaje