Witam, mam do Was prośbę o przetłumaczenie następującej wiadomości. Pracodawca pisze do mnie w formalnym stylu, wie że moja znajomość języka jest tylko podstawowa, ale chciałam też mu odpisać w ten sposób( ale niestety moje umiejętności językowe nie są wystarczające).
Witam, bardzo się cieszę, że będę miała możliwość pracować w pańskiej restauracji.
Chciałabym dowiedzieć się więcej szczegółów na temat wyżywienia i zakwaterowania. Zastanawiam się gdzie dokładnie będę mieszkała, w ilu osobowym pokoju, czy jest to blisko restauracji, czy będę miała możliwość dostępu do Internetu.
Chciałabym również zostać poinformowana jakie są dokładnie godziny pracy.
Sprawdziłam autokar, mogę przyjechać do Vasto. Czy w takiej sytuacji byłaby możliwość odebrania mnie z stamtąd ? Do Włoch mogę przyjechać 6 lub 8 lipca, wolałabym 8 ale 6 też mi odpowiada.
Będę bardzo wdzięczna za odpowiedzi na powyższe pytania.
Z poważaniem,
XYZ
Zdaję sobie sprawę, że nie da się wszystkiego dosłownie przetłumaczyć, oczywiście zależy mi tylko na tym żeby sens był ten sam i aby było to w miarę spójne. Jeżeli macie jakieś sugestie, uwagi o co albo w jaki sposób lepiej nie pytać, w takim liście a o co warto to chętnie skorzystam
Z góry wielkie dzięki :)