Bardzo prosze o przetłumaczenie!!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
ho sentito io ho perdonato io come voi di inviare dei soldi a questo indirizzo dato che io sono molto impegnato ora in modo che io possa garantire che l'occupazione.
(>>>>>>) dopo che avete fatto che tornare a me con il numero MTCN ok
Mimo najszczerszych checi tego nie da sie sensownie przetlumaczyc
slyszalem/czulem? ,przebaczylem, ja/jestem?/jak wy wysylac? wyslalem?pieniadze na ten otrzymany adres,ze jestem bardzo zajety/ wsensie ze dzuo pracuje chyba/ze moge zagwarantowac zarudnienie potym kiedy wrociliscie do mnie z numerem MTNC

translator?:D
slyszalem/czulem? ,przebaczylem, ja/jestem?/jak wy wysylac? wyslalem?pieniadze na ten otrzymany adres,ze jestem bardzo zajety/ w sensie ,ze duzo pracuje chyba/ze moge zagwarantowac zatrudnienie po tym kiedy wrociliscie do mnie z numerem MTNC
Czyli "czeski film" :-) Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze:-)...Ten ktos pisze,ze macie mu wyslac pieniadze na podany adres i w Waszym interesie jest dostarczyc mu kod MoneyGram wtedy on gwarantuje zatrudnienie (dziwne...myslalam,ze to pracodawca placi pracownikowi,a nie na odwrot).....ale to jest moja wolna interpretacja,bo naprawde nie wiadomo co "poeta"mial na mysli....jedno jest pewne ..po wlosku to to nie jest:-) chyba ze pisal to obcokrajowiec,ktory zna jakies tam poszczegolne slowa...
to pisał Kali ;)
..Kali??..ten z "w pustyni i w puszczy"??...już dawno nie zyje!!!..nie mógł tego napisac!!!....:D
Cytat: Agneseee6
ho sentito io ho perdonato io come voi di inviare dei soldi a questo indirizzo dato che io sono molto impegnato ora in modo che io possa garantire che l'occupazione.
(>>>>>>) dopo che avete fatto che tornare a me con il numero MTCN ok

Co to jest za korespondencja ?Jeśli to nie jest żart to ja bym ani kasy nie wysłała ani numeru do tej kasy .
dobrźi ludzie, poprawcie..
Przeznaczenie decyzuje o tym, kto pojawia się w twoim zyciu, alen ty decydujesz kto w nim zostaje.

il destino decida che apparira nella tua vita, pero tu decida chi "w nim" resta.
il destino decide chi compare nella tua vita, ma tu decidi chi ci rimane
E' il destino che decide, chi incontri sulla strada della tua vita ma è tua la decisione, con chi continuare a camminare
Temat przeniesiony do archwium.