Proszę o pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Proszę Was o pomoc w tłumaczeniu!

Nie wiem czy dostałaś moją wiadomość, kiedy wysłałam ją po raz pierwszy. Mimo wszystko wysyłam Ci ją ponownie, bo chciałabym żebyś to przeczytała. To dla mnie naprawde ważne.

Non so se hai ricevuto il mio messaggio, quando ti l'ho mandato per la prima volta. Comunque , perchè voglio.... Questo é davvero importante per me.
non so se tu abbia ricevuto il mio messaggio. Quando te l'ho mandato per la prima volta. Comunque te lo mando di nuovo perchè voglio che lo leggi. questo è davvero importante per me.
Dzięki wielkie! :)
A "miłego wieczoru" mówi się buona serata?
tak
dzięki!
Proszę o przetłumaczenie na włoski:
-musisz mi zaufać
-kocham tylko Ciebie
-żaden inny chłopak nie jest dla mnie ważny

;)Z góry dziękuje za pomoc...
zrobione w innym,nie wklejajcie po pare razy tego samego ;)
Bardzo prosze Cię o POMOC niewiem co mam robić.Prosze przetłumacz mi na włoski te o to słowa.......Myszko dlaczego tak długo sie do mnie nieodzywasz niedzwonisz niepiszesz co to ma wszystko znaczyc????Ja już niewiem co mam o tym myślec...Czy to znaczy że nas już niema????Prosze napisz mi prawde wiem że bedzie bolało ale ja tak już dłużej niemoge bez żadnego słowa...wytłumaczenia...Prosze napisz ....
topolino perche non ti fai sentire per cosi tanto tempo,non chiami,non scrivi ,mi scrivi cosa significa tutto questo???io non so piu cosa pensare di tutta questa situazione...questo significa che "noi" non ci siamo piu ????ti prego scrivimi la verita lo so ch fara male pero io non posso piu cosi senza nemmeno una parola...nessuna spiegazione....ti prego scrivimi.........
ale niech ktos to jeszcze sprawdzi ...
topolino perchè non ti fai sentire da così tanto tempo,non chiami,non scrivi ,mi scrivi cosa significa tutto questo???io non so cosa pensare di tutta questa situazione...questo significa che "noi" non ci siamo più ????ti prego scrivimi la verità lo so che farà male però io non ce la faccio più senza nemmeno una parola...nessuna spiegazione....ti prego scrivimi......
Z całego serduszka bardzo Ci DZIEKUJE
cześć wszystkim! Bardzo proszę o pomoc w przełumaczeniu tego: Nn mi ai deto se mie sono arrivate. Będę bardzo wdzięczna!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia