jak jest "zajebiście, zajebiste" po włosku

Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna
>>To slowo mozna wstawic prawie wszedzie, tak jak angielskie fuck/fucking.
hm... jeszcze mamy zakret po wlosku i to jest slowo,ktore wstawione wszedzie brzmi najpikniej, ja doceniam przklenstwa oczywiscie w adekwatnych do tego okolicznosciach i proporcjach:)
Mam swoje nie do podrobienia rowniez po wlosku..
Nie ma co, języki obce to podstawa.
Oh, zhesh, ty who you, yeah bunny!!!...przepraszam, zdenerwowałem się, kot mi wylał kawę na klawiaturę/
skoro sie mowi :'zajefajnie' to to znaczy cos super a nie bardzo wiec co do okreslen zimna gdy nie istnialo slow zajebiscie/a wlasnie ile czasu ono istnieje nie dalabym mu wiecej niz 10 moze 15 lat.../pozostane przy tym ze... bywaly w Polsce skurwysynsko mrozne zimy po minus 20 stop , minus 25 stop . Wg mnie to zupelny brak szacunku wobec tych do których mówimy, uzywajac slowa :zejebisty
15 lat? Najwyżej 5 -6.
cero che se dici che un ragazzo è un gran manzo....aiuto...che truzzaggine...bleah...
">na marginesie to Wlosi nie lubia wulgarnych kobiet.."
Oj Gaio nie chcę uogólniać, ale jak szedłem na uniwerek w Rzymie to na każdym rogu BARDZO często dzieci, młodzież i dorośli używali jak przecinka: "cazzo" "putana" "porca troia" "vaffanculo" --> nie lubią wulgarnych dziewczyn??!! to skąd Ty mieszkasz? :p
Gaio należy do tych niewulgarnych kobiet ;) stąd ta znajomość
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :Dhahahaha
Przepraszam ze sie wtrace a slowo"Wscibski"-istnieje w j.wloskim?W slowniku nie znalazlam:(
importuno, ficcanaso
ficcanaso jest trafione w dyszkę i bardzo to słowo lubię. Chyba to właśnie najczęściej używają (przynajmniej w moim środowisku). To taki ktoś kto właśnie wtyka nos w czyjeś sprawy :)
Cytat: gaio
...zajebiscie zimno?..wole powiedziec: bylo skurwysynsko zimno/bylo pierdolone zimno..bo 'zajebiscie' to raczej jest super ,fajnie ..oj wy mlodziaki calkiem slownictwo poprzestawiacie niczym regaly w moim ulubiomym supermarkiecie ze nic nie moge odnalezc w przyspieszonym tempie"..POTWIERDZAM
Temat przeniesiony do archwium.
31-42 z 42
| następna

« 

Pomoc językowa

»

CafeItalia