italiano a Cracovia

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
Ciao a tutti, sono italiano e abito a Cracovia. Vorrei fare nuove amicizie qui, se c'e' qualcuno interessato scrivetemi alla mia mail [email] P.S. Mowie po polsku:)
ciao Me Stesso. Questa volta ti è andata leggermente meglio. Non mi ha risposto nessuno, ma almeno non mi hanno cancellato il post. Vediamo che cosa succede nei prossimi giorni.

Ciao

Me Stesso
nessuno non ha cancellato il tuo post precedente...semplicemente si e` nascosto ;)
hai ragione tesoro! non mi ero accorto che era stato spostato su "inne". :) e tu sei interessata, o sei occupatissima?
interessata szlifowaniem italiano...niente di piu :)
Cio
Cosa ci fai a Cracovia?
Mi va di scrivere in italiano per non dimenticarlo, e Tu che cosa cerchi ?
A Cracovia? Ci vivo. E' un po' stupido dire "ci lavoro" perche posso lavorare ovunque, essendo che lavoro con internet.. E tu che fai di bello? Sei sola o hai qualcuno?

Io non realtà... nie szukam platonicznej przyjazni, lecz "drugiej polowy".

Il primo post è la fotocopia del post di un'altro, perchè mi era sembrato che il mio post era stato cancellato in quanto avevo usato una qualche espressione "vietata". Cosi per prova ho fatto un post "clone" di un post che era sopravvissuto alla mano del censore..

Insomma, non scocciatemi scrivendo se avete il ragazzo/marito/ecc ecc.. vi auguro buona fortuna, coccolatevi il vostro innamorato. Se invece qualcuna è sola e non ha ancora rinunciato a cercare, allora è benvenuta! :)
soni Maddalena da Kielce allora non lontano da Cracovia. Cosa fai in Polonia? Studi o abiti per sempre? Come ti chiami? se vuoi scrivi a me e parliamo piu. mio mail [email]
Prego scrivi me bello frasa per valentino, forse conosci bella frasa per valentine? aspetto....
Ciao Italiano, a ile masz lat? i co sprawilo ze chcesz tu ( w Polsce)pozostac?
italiano ha 2006 anni...nn l'hai notato?
mejbe (masz rację) bejbe...pzdr!:)
czesc Miska...

pytasz o wiek? tu mozesz czytac ze agatkaf mowi ze mam 2006 lat, a na inni post ze "wiek matuzalema".. znam te zjawisko. Forum sa pelnych ludzi sfrustruowany ktorzy maja atakowa komus by czuc ze zyja... :)

wiec niech wiek pozostanie pod ochrona prawo ochrony danych osobowych :)

moge powiedzic ze 20pare latki patrza na mnie jak na dinozaura, ale jesli masz prawie-30, lub 30ci-pare, to juz jest ok :)

A jestes singielka czy juz lowilasz faceta?
ma si nostro caro matusalemo...certo che tutte vengono qui a caccia!

...a teraz to juz tak sie sfrustowalam ze chyba pojde cos zlowic..byle nie w necie!!!
pzdr. i zycze powodzenia na lowach
ag.

ps.grazie del complimento...ma hai ragione che sono zjawiskowa he he
polowanie na dinozaury? moge sie przylaczyc??;-) co trzeba zabrac na wycieczke? lepsze szpilki czy trapery? a bron jaka? wiatrowka ze srucikiem wystarczy?:-)
pzdr:-)
eheheheh Trish....e' tu sei quell'altra frustrata!
dai vieni con me! e facciamo una bella festa con le nostre prede.....cosi' come l'abbiamo fatto con George Clooney..hehe sfigato!
...sposob wypowiadania sie naszego drogiego Italiano2006 wydaje mi sie dziwnie znajomy... i Krakow tez by sie zgadzal... ;)
wiesz dee, przyznam Ci racje.. kojarzy mi sie z osoba, ktora kiedys chciala tu pozostac zapomniana, ale moze to tylko moje wrazenie;)
A wiesz, Kappala, mi sie ta osoba nie kojarzy z tym forum, a z innym... gdzie naobrazala mnostwo osob, potem sama sie obrazila i wiecej sie tam nie pokazala... Po polsku dosc dobrze mowila, z Krakowa byla, ludzi od frustratow i innych takich wyzywala, dlatego to podejrzenie...;)
oj dajcie spokoj italiano!
prawda ze to ja chcialam sie poczepiac....bo taka juz jestem czepialska! choc chyba raczej nie sfrustrowana..przynajmniej do dzisiaj nie bylam
a italiano ze swoimi 2006 latami niech poluje...powodzenia..bo pewnie cos uda mu sie w koncu zlowic..ale czy warto??
Agatko droga, ja tylko tak z ciekawosci, bo ton wypowiedzi przypomnial mi pewnego "znajomego" Wlocha i tak sie zastanawialam, czy to aby nie on. Pozastanawiac sie nie wolno?;) :-*
Na innym forum? a to nie wiem... Mnie kojarzy sie z pewna osoba ktora tutaj narobila niezlego balaganu. W pewnym momencie sie obrazila i chciala usunac wszystkie swoje wpisy, nie wiem czy to sie jej udalo. I nie wiem czy ten Krakow sie zgadza... ale te trzydziesci pare lat.. oraz ton..
W kazdym razie Agatka ma racje, odpuscmy sobie i zobaczymy co bedzie dalej;)
Italiano2006, nie bierz nas pod uwage, to takie nasze babskie plotkowanie:))
Kappala a nie masz na mysli Johna czy jak mu tam bylo? tylko, ze on nie mowil po polsku ..to on sie tak smiertelnie obrazil, ...ostatnio zauwazylam tylko, ze "wrzuca nam na forum reklame swojej strony internetowej:-)
Naaa, John nie mowil po polsku i mieszkal w Genui (a wlasnie, Trish, jeszcze sie nie spotkaliscie na jakiejs kawce czy cos?;))... No nic, zobaczymy, czy D.... ehm, Italiano2006 sie jeszcze tu odezwie.:)
Trish, co z prababka?;)
No wlasnie przypomina mi tego Johna.. ale to mowicie ze to nie on. To nie mam innych pomyslow. Poczekamy, zobaczymy ja sie rozwinie cala ta sytuacja:)
Trishya, spotykalas sie z Johnem? Czy na zywo okazal sie inna osoba niz pokazal sie tutaj na forum?
jejku...czuje sie winna...chlopak chcial dyskretnie poznac mila ragazze...ja mu wbilam pare szpilek i zrobila sie afera!ups
sorry batory
Dee, z tego co pamietam John szukal niziutkiej dziewczyny, takiej raczej powaznej ...ja ani niziutka, ani powazna......ani nie szukam;-)
prababcie wpisalam:-)
szukal niziutkiej....ale wymagania!
to pewnie ma z 160 w kapeluszu...
Jesli to ten, o ktorym mysle, to wiem, jak wyglada... nic specjalnego... ;)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia