Siena AUGUST 2006 EILC COURSE

Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna
a i ten kurs obejmuje naukę jezyka oraz poznanie kultury włoskiej :)

saluti :)
Dzięki nailaa :) Hmm to szkoda, bo ja studentką nie jest, i za rok też jescze nie będę... ;] A znasz może takie kursy językowe w Italii dla normalnych ludzi :D Bo takie zorganizowane z biur podróży sięnie opłaca, bo wsumie trochę lewo chyba na nich jest...:)
Szczerze mówiąc to na takich kursach organizowanych przez biuro też może być super.
Byłam na czymś takim parę lat temu w Rzymie, dokładnie było to biuro zajmujące się wyjazdami edukacyjnymi, którego nazwy już nie pamiętam. Dla mnie tam było super, byłam jedyną osobą z Polski i wtedy jeszcze najmłodszą, mieszkałam u włoskiej rodziny z Amerykanką w pokoju. Jednak z tego co pamiętam to takie wyjazdy do najtańszych nie należą. Pozdrawiam.
hej napisalam do Ciebie maila!! bardzo chcialabym sie z Toba skontaktowac bo tez boje sie tej podrozy!! ps.ja jestem z Zamoscia pozdrawiam [email]
pytanko-jakie biura podrozy organizuja wyjazdy na kursy jezykowe do Wloch??rnodpiszcie-dzieki
ponawiam prosbe
hej POLISZANKA!!!!
bardzo chcialabym sie z Toba skontaktowac.. mam wyjechac samiutenka juz niedlugo do sieny na wrzesniowy kurs i nie mam jeszcze mieszknia.. bardzo prosze Cie o kontakt chcialam z Toba pogadac o wszystkim co zwiazane jest z tym kursem w sienie pozdrwaiam papa [email] 1493014
hej ja wlasnie jestem na kursie w sienie dla erazmusow :) jedziesz na ten sam?? jak cos to napisz maila a ja po niedzieli odpisze bo teraz nie mam juz na uczelnie netu :) a ze jedziesz sama to sie nie przejmuj :) tu jest wspaniale i internacjonalnie :))
Temat przeniesiony do archwium.
31-38 z 38
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia