nkjo gliwice 2011/2012

Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 268
Dziewczyny mam pytanko - wpłaciłam to 21 zł na konto uczelni, ale status wniosku o legitymacje mam nadal nie złożony - mam rozumieć, że to się samo zmieni z czasem, czy jak? ;D Bo już się pogubiłam w tym wszystkim...
Hej Oliva :) Ja już wpłaciłam i po kilku dniach zmieniło się na "przyjęty" więc cierpliwie czekaj :)
czyli ok ;D już się bałam, że coś źle zrobiłam ;) kurcze nie wiem dlaczego, ale ja już się nie mogę doczekać ;D
Ja też nie :P
Jesteś z Częstochowy? To do mnie dosłownie rzut beretem ;)
Mam pytanko... Kiedy można się wprowadzać do akademika?
Inauguracja jest w sobote ??
A skąd takie przypuszczenie? Pisałam maila do dziekanatu, powiedzieli, żeby odświeżać ich stronę, bo w ciągu kilku dni się pojawi kalendarz org roku akademickiego, info o szkoleniu BHP i inne informacje :)

A tak poza tym to nie sądzę, żeby inauguracja była w sobotę...
Oliva napisala, ze indeks dostajemy 1 pazdziernika na inauguracji roku, stad tez moje przypuszczenie i chcialam sie upewnic
edytowany przez zwisio: 16 wrz 2011
Hmmm rok akademicki zaczyna się chyba 3 października w poniedziałek, ale nie jestem pewna... :)
Aha, dzięki :) jeszcze zobaczymy co na stronie napiszą :) ale to jest najbardziej prawdopodobne :)
Czesc dziewczyny :) ja trafilam tu przypadkiem przed chwila szukalam info o wloskim na polibudzie i jestem :) tez startowalam na UJ i dupa :P jestem z dąbrowy górniczej -ale chyba nikogo na forum z mojego miasta? Pozdrawiam :)
Hej ja mieszkam rzut beretem od Ciebie... :) Będziesz dojeżdżać do Gliwic czy wynajełaś tam mieszkanie? Pozdrawiam :)
Bede dojezdzac... hehe mam nadzieje, ze wystarczy mi sil na 3 lata chyba ze cos sie zmieni :) gdzie mieszkasz?
Hej :) Jak zobaczyłam godziny pociągów to pomyślałam: O nie, nie będę chodzić na pociąg parę minut po szóstej rano :P
haha spoko z tym dam rade :P jestes z dg?
Napisałam Ci na priv ;)
zwisio - mój błąd z tym 1 ;) chodzi jak najbardziej o 3 ;)
Marti1706 witamy ;)
Witam, witam :):)
Witam panienki i panie, jest pytanie: Na którą rozpoczęcie i kto potem na browara zapoznawczego?
Jeszcze nie wiadomo, ale 1 października :P Plan już jest, właśnie dodali: http://www.polsl.pl/Wydzialy/RKJO/Strony/AktualnosciSS.aspx
tak patrzę na ten plan ale nie wiem co znaczy skrót PNJW... wiecie co to jest?
Nie wiem co to znaczy, tylko przypuszczam: Praktyczna Nauka Języka Włoskiego. Będziesz mieć włoski od podstaw? Skąd jesteś? :P
od podstaw, woj. podkarpackie
Witam studentki ;)
Wiecie może kto do jakiej grupy należy? na planie widzę "1A" i "1B". To podział według podstawy i zaawansowanych, czy jak...? :P
Po za tym rozumiem, że widzimy się na inauguracji 30.09 :)

Inauguracja jest 3 października bo jak dzwoniłam do sekretariatu, to pani tak własnie mówiła ;D
Hmm... A na stronie głównej politechniki piszą, że 30.09. Ale skoro dzwoniłaś to zaufam Tobie ;)
I ta inauguracja jest u nas na Bojkowskiej czy tam w Centrum Edukacyjno-Kongresowym?

W ogóle przedzwonie tam i zorientuje się gdzie, kiedy i o której ;)
Słyszałam że w tym centrum ;D Ale ręki nie dałabym sobie uciąć ;)
Jak będziesz wiedziała, to napisz prosze i tu, bo jak widać nadal na stronie informacji nie ma... :D
Witam ;) ja również na włoski :) orientuje się ktoś jak będzie wyglądał poziom na klasy? czy 1a to poziom podstawowy, a 1b to zaawansowany?
Jakim centrum? Od kiedy nas tam chcą? Pocisniemy sie w salce jak zwykle znajac zycie. Spedziłam tam 4 lata, planuje kolejne 3 i watpie ze nawet pod wladaniem polibudy sie cos zmieni. A jesli tak to bede pod wrazeniem.

Tak, PNJW tzn Praktyczna Nauka Języka Włoskiego (czyli wszystkie skills razem wziete, rozbite na kilka zajęć ale egzamin niestety jeden)

Na grupy bedziemy sie dzielić na inauguracji, podejrzewam że albo wg. znajomości włoskiego (zerowego lub jakiegoś) albo wg. języka dodatkowego, cholera wie

I tak wogole to.... PIĄTKI WOLNEEEEEEEEEEEEE :D
No ;) tylko przeraża mnie trochę poniedziałek :D tym bardziej, że muszę dojechać :) kto z Was będzie chodzić na wf? Bo ja sobie chyba załatwię zwolnienie lekarskie ;)
Temat przeniesiony do archwium.
211-240 z 268

« 

Życie, praca, nauka