ANEY- czy to sprawdzony pośrednik??

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 186
poprzednia |
Czy macie jakies info na temat biura pośrednictwa "ANEY", czy warto z nimi wpsółpracować?? Jeżeli nie, to może macie namiary na uczciwych pośredników. Dzięki, pozdrawiam:)))
przyklaczam sie do pytania:)
tez chcialabym znalezc prace przez tego posrednika :)
ciao
hej sprawdzalam ich w ministerstwie , maja faktycznei certyfikat, pytaalm tez o skargi w instytucji ds.pracyw krakowie i skarg niei bylo na te firme. ale jak to wszystko wyglada n miejscu niestety nei iwem. czy ktos sie z was wybira za ich posrednictwem do wloch? jeli tak to prosze o kontakt [email]
a moze ktos z was podjal prace z ta firma? czy ma ktos jakies informacje na temat ewentualnych warunkow tej firmy, czy wplaca sie prowizje, ile czeka sie na prace? gaga kiedy ruszasz w wielki swiat?
Moze byc tak jak z firma clementiconsulting. Firma posrednicza jest ale nikomu jeszcze nic nie zalatwila
Dzisiaj rano wróciłam z Włoch po jednym dniu pracy załatwionej przez firmę Aney. Może i mężczyzną organizuje pracę na budowie zgodnie z umową, chociaz do konca nie jestem pewna. Ale jesli jesteś dziewczyną po studiach to bardzo polecam wspołptace z tą firmą pod warunkiem jesli masz ochotę pracować jako panienka lekkich obyczajów w burdelu w wersji light który ukrywa się pod nazwą night club.
Praca oczywiscie ma byc legalna, przyjemna jest sie po prostu hostessą.
Ale w rzeczywistości tak nie jest, jeszcze w Polsce Pani E. powie wam wszystko co chcecie uslyszec a o oczywiscie nie jest z godne z prawda.
Dziewczyny trzymajcie sie od nich z daleka bez względu jakiej pracy by wam nie oferowali bo czy chcesz byc kelnerka, barmanką lub niańką do dzieci i tak wylądujesz w night clubie.
a moglabys powiedziec dokladnie co kazali tobie robic? i do jakiego miasta pojechalas? podaj szczegoly lokalu w ktorym wyladowalas, nie pozwol innym dziewczynom wpasc w podobna pulapke
JA TEZ PRUBUJE SIE WYBRAC Z TA FIRMA DO WLOCH, ALE PO PRZECZYTANIU TWOJEGO LISTU SZCZERZE MOWIAC JUZ MI SIE ODECHCIALO.
DWA LATA TEMU O MALO CO WYLADOWALABYM W JAKIMS KLUBIE ALE -ZWIALYSMY WCZESNIEJ ..OGLOSZENIE BYLO Z GAZETY...
WIEC TERAZ POSTANOWILAM SZUKAC PRACY PRZEZ POSREDNIKA"Z CERTYFIKATEM" ALE WIDZE ZE I "TACY - LEGALNI " POTRAFIA ZROBIC Z NAS PANIENKI LEKKICH OBYCZAJÓW....NIKOMU JUZ NIE MOZNA WIERZYC!
JEZELI KTOS Z WAS MIAL ZALATWIONA PRACE PRZEZ FIRME ANEY- I RZECZYWISCIE PRACOWAL JAK NORMALNY CZLOWIEK/prosze daj znac [email] ODEZWIJ SIE NA FORUM.dzieki
Maju a jaką Ci ofertę zlożyli bo ja tez mam zamiar jechac z nimi ale po przeczytaniu tych wypowiedzi to chyba zmienie zdanie.mi zaproponowali prace kelnerki w pizzerii w messynie.
Gosiu jeśli chodzi o oferte,jaką p.E. mi zaproponowala to byl wyjazd ( od zaraz)do rodziny a konkretnie do pana (po rozwodzie) z niepelnosprawnym dzieckiem,ale okazalo sie pózniej ze moj wloski nie jest na tyle dobry,wiec zmienila oferte na kelnerkę, pomoc w kuchni..itp ale to dopiero na przelomie kwiecien-maj,gdyz w tym czasie najwiecej dostają takich ofert pracy(a do kwietnia mam podszkolic jezyk!).
Niby wszystko wydaje się OK...ale dlaczego niektore z nas trafiają przez tego posrednika do night clubow...coś mi tu nie gra..zwarzywszy na to iż nikt się jeszcze na tym forum nie wypowiedział pozytywnie o tym posredniku- tylko kazdy jak dotąt pyta się : co? jak? gdzie? bądz rozpacza po szybkim powrocie!
Gosik a na kiedy Ci orientacyjnie zaproponowali wyjazd do? I jak tam twój włoski?Wspominali Ci cos o hotelach**** jako pokojówka?
Mam na imie Agata, 22 l. poszukuje pracy w charakterze kelnerki, pokojowki itp .Mam pytanie :To gdzie mozna szukac normalnej i porzadnej pracy????Z jakich ofert jeszcze korzystacie?Chcialabym cos sprawdzonego i zaufanego.Prosze o kontakt wszystkich ,ktorzy wrocili z wloch lub tych, ktorzy wyszukali cos naprawde ,,sprawdzonego" Oto moj adres [email]
Z gory dziekuje
Mi zaproponowali pracę kelnerki w pizzerii w Messinie- tylko tyle mi powiedzieli i kazali mi czekac na odpowiedz z wloch co do terminu przyjazdu.nie mowili nic o hotelach a moj wloski jest dobry,poza tym mam znajomych w messynie i catanii więc nie boje sie jechac tylko szkoda mi kasy wyrzucac w bloto jeśliby okazaloby sie ze mam byc nie kelnerką tylko hostessą.Teraz to jestem pewna ze zrezygnuję. pozdrawiam
ma moze ktos numer gg do firmy aney?
Oni maja gg?Ja widzialam tylko e-mail!!!chodzi Ci o wyjazd?Skontaktuj sie ze mna prosze.Adres e-mail jest podany powyzej!!!
Dziekuje ;)
patrzalam na ich stronke w internecie. wszystko wyglada wporzadku.nie tylko dla kobiet ale i dla mezczyzn proponuja prace.
jaki jest ich adres internetowy? też szukam pracy......dzieki
sama znalazłam.....
www.aney.pl
znalazlam jeszcze jedhttp://www.jlis.maximum.pl/pl/?show=jak_dzialamy en adres. moze ktos mial kontakt z ta firma. oto link
pomieszalo sie mi z tym wpisem. oto adres. www.jlis.maximum.pl moze ktos z was zna ta firme?
Hej!No wlasnie ja tez szukam kontaktu z osobami, ktore przyjechaly, ktore mialy ,,cos wspolnego,, z ta firma!!!Mam ogromna ochote wyjechac ale po tym co tu przeczytalam boje sie jeszcze bardziej przekroczyc granice.Nie chcialabym skonczyc w takiej pracy, ktora w rzeczywistosci nie ma nic wspolnego z oferta proponowana przez nich!!!
A znacie moze jeszcze inne posredniki?np. dla studentow (universitas staz projekt)???
w tym problem że nie...........!!!!!!!!!!!!!
oo...!Ciezko jest o cos odpowiedniego...sprawdzonego!Na stronach jest duzo bogatych ofert pracy ale najczesciej jest to jedna osoba proponujaca prace.Niestety takim ludziom nie ufam i od razu jest to dla mnie podejrzane!!Najlepiej zorganizowac wyjazd przez ,,legalne,, biuro ale jak czytam wasze opinie to zaczynam nawet i w to watpic!!!
chce pdoac adres na internecie do posrednika ale niestety nie moge wam podeslac,niewiem dlaczego
Julia................spróbuj dzisiaj!!! :-)
pozdrawiam
www.geocities.com/pracaitalia,chcialam sie dowiedziec czy ktos korzystal z tej firmy,chce miec pewnos zanim sie zdecyduje na wyjazd za ich posrednictwem.Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
Hej!Własnie sprawdzalam te strone...w sumie nie ma tam ofert pracy ale napisalam e-maila z zapytaniem o prace.Nie wiem czy cos z tego wyjdzie...Jest podany num tel i adres e-mail.Co z tym dalej?
hej!jeszcze jedno pytanie...a jak sprawdzic wiarygodnosc firmy?Czy m.in. certfikat z ministerstwa itp.? jak szukac tego w internecie.Na wielu stronach firm pisze ,zę maja certyfikat ale czy rzeczywiscie tak jest???
[wpis został usunięty]
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 186
poprzednia |

»

Pomoc językowa