ANEY- czy to sprawdzony pośrednik??

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 186
zadzwon to ci powiem o co chodzi
nie podaje mojego numer na forum
skoro nie chcesz napisac jaka to firma tutaj na forum (choc jest to dziwne) to czy w takim razie mozesz mi wytlumaczyc sprawe mailem?
[email]
...bo rozumiem ze caly czas jestes online
aga t . napisz mi cos o tej firmie bo chciałabym cos poszukac kilku informacji na necie!
no cos dostalam z netu...dziwne!
moj [email]
Dziekuje!
a jest mozliwosc przyjazdu z chlopakiem?
wiecie co zaryzykuje i pojade ,zabieram ze soba kolezanke.Mam nadzieje ze nam sie uda.Pozdrawiam .Rozmawialam z Aga przez telefon wytlumaczyla mi mniej wiecej o co chodzi,podaje swoje gg to odezwijcie sie 2052448
Witam wiecie co ,dopiero jednych przekretow wylapali a tu juz nastepni sie uaktywnili.To juz przechodzi ludzkie pojęcie.W tym tygodniu zajzalam po pulnocy na fiolet i bylo ogloszenie ze -dam prace i ten numer+39 339 77 62 166. i meil [email] tego szukalam ale nie znalazlam nie wiem dlaczego.Coś mi tu za bardzo smierdzi .Praca opiekunki i inne i zarobek 600 euro.I to ze nie trzeba znac jezyka to jak sie porozumiec z osoba starsza,albo z dzieckiem,bo napewno są w roznym wieku.Decyzja nalezy do was co zrobicie ,ale bardzo prosze o rozwage w podejmowaniu decyzji.Sama przerabialam posrednika i powiedzialam sobie ze bez jakiejkolwiek komunikatywnosci to lepiej sie nie ruszac z polski.
hejka :-)
mam pytanko do wszystkich....
czy ktoś z was kontaktował się ostatnio z ANEYEM?
to adres ANEY-u : ul.Łobzowska 4/6
3[tel]Kraków
tel:(012)431 29 50
ja mam zamiar...ale jeszcze sie zastanawiam...nie wiem czy warto?????
Opinie niektorych dziewczyn mna wstrzasnely!!
wIECIE CO??ZARYZYKUJE MAM NADZIEJE ZE NIE BEDE ZALOWALA,CHCE POJECHAC Z KOLEZANKA.Poprzez aga t.Chcemy pojechac koniec stycznia i mamy nadzieje ze nie wpadniemy w jakies g...
Pozdrawiam wszystkich
ale jestescie naiwne jechac w ciemno ,narobić sie i jeszcze komus zapłacić ale nie wiadomo czy Wam zapłaca
Dziewczyny teraz dzwoniła do mnie kolezanka ze beda potrzebne kobietylub dziewczyny do opieki.Podstawowy wloski jest wymagany ,bo jak sie dogadac wiecie o co chodzi ,tu wam podaje numer [gg] .
Witam.
Jeśli możesz napisz do mnie na maila.Chciałabym dowiedzieć sie konkretów.
Niestety gg niedawno odinstalowałam,więc innej drogi nie widzę.
[email]
Pozdrawiam
gosik 24 mogłabys mi podać swój mail- albo napisać coś na mój [email] mam pytanko w sprawie pracy w Messine,...
pozdrawiam
hej bon napisalam a gg odezwij sie jak mozesz
ja w ten sposob znalazlam zmienniczke do swojej babci,wlasnie przez forum.I jest ok,moze dlatego trochwe jestem naiwna i wierze za bardzo.Ale ja w taki sposob szyukalam tylko oczywiscie [podalam adres i dokladne swoje dane
ALe ja nie mam nowej wiadomosci .nawet sprawdzilam w archiwum teraz jestem chwilke
bon ...masz niedostepny na gg?
Dziewczyny!!!Uwazajcie bo czesto osoby oferujace prace od zaraz to oszusci!!!!Czesto podszywaja sie pod kogos innego( przybierajac inne nick)
nigdy nie wiadomo z kim sie klika!!!!
ja nie zmieniam nicku,i coraz bardziej mnie zastanawia fakt dlaczego ta aga nie chce napisac dokladnie co to za praca,mi powiedziala przez terlefon ale chce znac tez wasza opinie.I dlaczego ciagle oferuje prace chociaz mi powiedziala ze potzrebuje 2,3 dziewczyn.Chce miec dokladny adres tego pana ktory potrzebuje tych osob adres,chcialam zeby mi przeslala 1 strone swojego dowodu ale niestety nie otzrymalam jej.jakbym tam pojechala z kolezanka i okazalo sie ze to jest jeden duzy przekret napewno bym tego tak nie przepuscila,jestem osoba stanowcza i nie boje sie.Wiem ze trzeba walczyc o swoje i powinno sie likwidowac takie lewe agencje,i wiem ze mozna to zalaqtwic.mam w rodzinie prawnika i rozmawialam z nim o tej sprawie,sam stwierdzij,ze jakby to byla uczciwa praca dziewczyna by sie nie chowala.Tylko powiedzuialaby co i jak.nawet jak nie jest ona legalna.A tak to rzeczywiscie nie wiadomo co jest grane.Ta owa Aga powiedziala ze to jest sprzatanie studia filmowego,gdzie pan jest wlascicielem programu na rai-uno gdzie sprzedaje bizuterie.Dlaczego nioe napisze wam wprost o tym nie rozumiem jej.hej AGA odezwij sie na forum.Jezeli bedziesz w taki sposob szukac to nie znajdziesz nikogo
a moze sa osoby zadowolone z posrednictwa aney? przeciez jak pisza organizuja prace kobieta i mezczyzna? skladalam tam podanie rok temu i zero odpowiedzi.wiecie co ja juz nie wierze w zadne firmy, w posrednikow. to sie nazwa nielegalny handel praca w italii.
czytam wasze opinie na temat tego posrednictwa i musze przyznac,ze to sa ewidetni oszusci.Robia interesy na takich naiwniakach jak my.My prosimy o pomoc w znalezieniu pracy ,a oni widza w tym czysty interes.Jesli ktos znajomy nie zalatwi nam pracy,to nie ma co liczyc na tych naciagaczy.
masz rację Marzena. Pani Walewska a raczej pan ogłaszaja sie w Trójmiejskim serwisie ogłoszeń ze załtwiaja prace we Włoszech maja jakąś dziwna stronke ,którą każdy głupi moze załozyć.Napisałam w tym serwisie że ta praca to ściema i zeby ludzie uważali to zmieścili inne ogłoszenie z polkim nr telefonu
co do tej ropozycji pracy jako pomoc w sprzataniu nie bardzo daje wiary....nie dostalam zadnego zdjecia ani zadnych konkretnych wiadomosci!!!Ponadto nie trzeba mowic po włosku..???!!!!To dla mnie jest bardzo dziwne...w takim razie jak sie porozumiewac z ewentualnym szefem????Poinformowano mnie ,ze to ponoc praca legalna...w tym rzecz, ze nie mozna dostac pracy legalnej bez znajomosci jezyka!!!!wiec nic z tego nie rozumiem!!!!!
frycia a mozesz podac ten link do tej stronki?czyli wlascicielami tej firmy sa panstwo walewscy?
no i wloski napewno w porzadnej firmie jest wymagany jezyk chociaz slaby aby sie porozumiec z szefem badz innymi osobami, chociaz zwykle dziendobry. chyba nie ma juz normalnych, uczciwych firm.
ciao agapula e ciao a tutti quanti che cercano del lavoro in italia!

wydaje mi sie ze to juz sprawa zamknieta...aga.t namieszala w glowach zdesperowanym ludziom, ktorzy potrzebuja pracy...uwazam to za wielkie swinstwo wykorzystywac trudna sytuacje tych, ktorzy nie chca niczego za darmo..zalezy im na uczciwej pracy

najwidoczniej sama nie miala uczciwych zamiarow, bo przeciez od razu powiedzialaby o jaka robote chodzi..a jesli nie, to probowalaby chociaz teraz wyjasnic sprawe, aby nie robic sobie zlej reklamy

albo jest nieuczciwa naciagaczka, albo ewidentnie ma nas wszystkich w dupie.......tak czy siak powinnysmy potraktowac ja/jego w ten sam sposob

pozdrawiam was wszystkich i trzymam kciuki, zeby ewentualna praca dawala wam pieniadze i satysfakcje
jesli chodzi o znajomosc wloskiego,to jest to konieczne przynajmiej do legalnej pracy.Nawet jesli ktos znajomy zalatwia prace do opieki to wymagany jest wloski.
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 186

»

Pomoc językowa