ANEY- czy to sprawdzony pośrednik??

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 186
hej Agatkaf!
Przepraszam moglabys mi przetlumaczyc to co napisalas na gorze???Nie mowie jeszcze po wlosku lecz dopiero zaczynam nauke(na kursie) ale wstyd... no coz...napewno sie naucze w najblizszym czasie!!!!
Co do sprawy aga.t to w zupelnosci sie zgadzam!!Nawet nie daje znaku zycia co i jak!!!Rzeczywiscie cos tu nie tak!!!!Dostalas moje zdjecia????
Trójmiejski Serwis Ogłoszeń - ogłoszenia Gdańsk,Gdynia ,Sopot i trzeba wejsc w dam prace i oni sie tam ogłaszali.Ogłoszen jest dużo musisz przeleciec troche stronek
moja wypowiedz dot.pytania Marzeny
witam cie
napisalam: ciao agapula e ciao a tutti quanti che cercano del lavoro in italia!
czyli: czesc agapula i czesc wszystkim ktorzy szukaja pracy we wloszech!

dostalam zdjecia moja piekna...trzymaj sie i ucz pilnie (mowie jak stara babcia ho ho)
saluti (=pzdr)
pa pa
dziekuje bardzo ;))))
jesli chodzi o oferty to raczej zaczekam i poszukam cos sprawdzonego...przewertuje wzdluz i w szerz... dziekuje!!!
julia jesli mowisz o tej znajomej , o ktorej ja mysla to raczej uwazaj!!!!
Karola wyslalam ci meila.A to troszeczke na zmiane klimatów bo są za gorące.Jestem katoliczką ale to to już totalne przegięcie.http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy.htm
bon jestem w szoku!!spowiedz on-line?!!
niezle...
niezle???
po wpisaniu grzechU(sprobowalam,by sprawdzic co jest po drugiej stronie),pisza,ze zaraz bedziesz w kontakcie z Bogiem....daja rozgrzeszenie ...i blankiety na wplate 25zl miesiecznie za spowiedz.....

WSTYD!!!!!
Dziewczeta, to taki "zart"... Spojrzcie na "logo" Radia Maryja, zamiast Matki Boskiej jest tam orzelek III Rzeszy...

Dee
wlasnie widzialam ta stronke, ktora podalas. brak mi slow, Radio Maryja juz nie wie, co ma robic, jak przyciagnac na siebie uwage
no jasne ze to jaja z RM
przeciez to nie ich strona
ok.no to sie ciesze....bo gdyby bylo prawda ,znaczyloby, ze swiat przewrocil sie do gory nogami....(non c'è più la religione se fanno gli scherzi di questo tipo)
pozdr
dziewczyny chyba zaszla jakas pomylka. sprawdzalam stronki. pani walewska ma calkiem inna firme. a aney to inna firma.
a radio maryje to nie aney ani pani walewska hihi
..chyba ze swiat zwariowal
i co Marzena znalazłaś to ogłoszenie . Co o tym sadzisz
i co Marzena znalazłaś to ogłoszenie . Co o tym sadzisz
o pani walewskiej i o jej firmie sadze ze to oszustwo. a co do drugiej firmy aney to nie wiem. moze odezwa sie jakies oboby ktore pracuja dzieki tej firmie.
osoby
Hej gzdie moge zalatwic ubezpieczenie za granice,podobno jest to plastikowa karta?
uvezpieczenie e 111 zalatwisz w najblizszym osrodku NFZ
wczesniej byl to druk, a obecnie jest to plastikowa karta wydawana na miejscu. uwaga - kolejki!
slyszalam ze lepiej oplaca sie wykupic polise pzu, kosztuje 60 zl .
tzw NNW? bo e111 nie kosztuje nic, ale to chyba zalezy czy jestesmy w zusie (lub nasi rodzice)

ale najlepiej miec jedno i drugie

ja mam NNW w innej agencji, ale opieka medyczna jest tylko w przypadku zagrozenia zycia.

ale nie mieszajmy - e111 to podstawowe, krajowe ubezpieczenie, to wlasnie ono jest od tego roku w postaci plastikowej karty. inne ubezpieczenia tez nie sa zle, ale kosztuja.
cmq przypominam sobie, ze na wlasnej skorze, jedyny dokument jakiego mnie pytali u lekarza, bylo e 111. (oczywiscie jego brak nie swiadczy o tym ze lekarz nas nie przyjmie) kazda polisa jest tez dobra, ale na inne wypadki :) odpukac
Ok dzieki juz wiem mniej wiecej co i jak bede juz zalatwiala.Dzieki za wszystko.
julia200 a kiedy planujesz wyjazd do italii? no i do jakiego miasta?
Castel Tesino kolo Trento,dlaczego pytasz?
Castello Tesino-poprawka
a gdzie to wogole jest?
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 186

»

Pomoc językowa