ANEY- czy to sprawdzony pośrednik??

Temat przeniesiony do archwium.
181-186 z 186
| następna
moze byłas za brzydka na do macania bo wszystkie inne tak skonczyly.nawet gosci do domu nie wolno bylo zapraszac zeby policja sie nie kapnela.ANEY to oszuści jak jestescie ładne to nawet nie dajcie sie na to złapać.ruda baba = wredna stara zołza
lincia22, bardzo dobrze, ze ostrzegasz przed nieuczciwymi posrednikami, ale zastanawia mnie dlaczego masz pretensje, ze nie moglas zapraszac gosci do domu. Czy to byl twoj dom? Bo jesli tak, to sluszne pretensje.
witam wszystkich :) elis, chyba wiem jaką agencję masz na myśli, tą z bellarii? jesli tak to rzeczywiście baaardzo rzetelna firma, również wyjeżdżałam za jej posrednictwem, znaleźli mi naprawdę świetną pracę w hotelu, do którego jadę równiez w te wakacje :)
hmm lincia moze ty byłas za ładna aby pracowac?
nie wiem , nie neguje tego,że inne osoby które wyjechały przez Aneya miały jakieś kłopoty, ja nie miałam i tyle.... a co do Aneya to pewnie ucieszy Cię fakt,ze z koncem 2006 roku firmę rozwiązano
Przestrzegam przed Pania Maria Walewska a raczej facetem ktory pisze w jej imieniu. Zalaczam ponizej korespondecje z tym prostakiem sami ocencie.
Moja odpiwiedz na odpiowiedz tego Pana
Forma Paskiej odpowiedzi, stylistyka, jak rowniez brak jakichkolwiek danych firmy (nazwa, adres, krs jedynie lipny adres email) mowia same za siebie. Nie dziekuje - BEZ ODBIORU!!!!!!
Odpowiedz Pana Maria Waleska zatytulowana Szmaciarka i Filozofka
Szan.Kretynko,

Widocznie jestes niewidoma:- na to samo identyczne ogloszenie "niestylistyczne",itd
odpowiedzialas grzecznie PRZED nasza prosba o Twoje dane .

Wiec jak kazda idiotka-ulicznica szlak cie trafil jak mialas podac TWOJ zyciorys bo jak kazda lipa myslisz ze caly swiat stoi pod kioskiem Twojego Wojtka w Polsce i Mohameda w Genova - na pierwsze imie i to wystarczy.

Naucz sie pisac o pracy albo idz do Acquario in Genova Porto i popatrz sie na slimaki - sa lepsze od Ciebie bo przynajmniej jadalne.
hehe dobre ..ale powinno byc SZLAG cie tarfi/ SZLAG dawniej: apopleksja (nagły wylew krwi do mózgu)
Temat przeniesiony do archwium.
181-186 z 186
| następna

»

Pomoc językowa