hostessa we Wloszech ???

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 183
Wiem, wiem, żartowałem przecież.:)
:)
Jeszce raz moze konkretniej.
Znam pare osob, ktore tak pracuja.Moze to lubia moze potrzebuja.Sa bardzo ladne wiec mysle,ze lubia.A moze uwazaja to za latwy zarobek.Zadna nie przyznala sie do uprawiania seksu z nimi, a nawet zdecydowanie zaprzeczyla.Zadna tez nie mowila,ze ktos ich do czegos zmuszal.Laka jest prawda - nie wiem.Na szczescie ja nie musze chodzic do takich lokali i nigdy nie poslalbym swojej dziewczyny do takiej pracy.
Ja tez jestem bardzo ladna:-), i co z tego???
Wolalam myc gary i bawic dzieci niz szukac latwego,szybkiego zarobku....Uroda przeminie,a wspomnienia zostana!!!

no ale zalezy kto co lubi:)
O! Ja też jestem bardzo ladny i nawet myślalem zostać hostessem, ale się rozmyśliłem w ostatnim momencie. :)))))))
moja szkola:-)

bravo
zrezygnowales ,bo na sama mysl ocierania sie o....

:-)))))
Nieeee, do związkow nie było można sie zapisać.
Krzysksy,o co tu chodzi?o czym tu dyskutowac?ten zawod to najstarsza profesja swiata.Istniala od zawsze i bedzie istniec...poki sa klienci...mezczyzni..nawet nie wazne ze to Wlosi,odpuszcze im tym razem.Po prostu nie ma o czym mowic,kazdy ma swoje przeznaczenie.. kazdy splaca swoja Karme.Kazdy jest panem wlasnego ciala.
stokrotkaverde,oj a ja myślałam że to całkiem nowy zawód, jesteś pewna że to to samo co najstarsza profesja ;-)
No, a o czym tu dyskutujecie? o hostessach? to prostytutki zmienily nicka?
:-)
Kasiu wygląda na to że tak,kiedyś miała jedną nazwę i od razu wiadomo było o co chodzi a teraz,to się narobiło tych nazw,a ta hostess to chyba taka odmiana light,ale w każdej chwili może stać się strong,wszystko zależy od portwela:)
No dobra przesadzam,ale to jest to samo,no bo co jest w night clubach kazdt wie i nie ma co oczu mydlic.Dziewczyny promujace produkty sa uczciwe,moja siostra promuje piwo,dorabia jako hostessa,sama zajmowalam sie promocja ksiazek..Nie mam zamiaru obrazac zadnej uczciwej hostessy.Ale ten temat lepiej przemilczec,bo to temat rzeka nie do wyczerpania.Szkoda tego forum,a my ich nie powstrzymamy,tych co wykorzystuja naiwne dziewczeta..
O co wam chodzi?
Stara, szacowna profesja, której najwybitniejsze przedstawicielki znalazły sie na kartach historii, jako osoby wpływowe, z koneksjami i o szeroooooookich horyzontach(również myślowych).:)))
Tak ,od grubosci portfela,cara..masz racje.Zal mi ich ,bo daza do samounicestwienia....
tak Asiu, zaczyna sie od light...kwestia przyzwyczajenia,praktyki, i nawet sie nie obrocisz jak stajesz sie stronG
Nawet jeżeli chociaż jedna nastolatka przeczyta ten wątek i zrozumie że hostess we Włoszech to nie to samo co w Polsce i nie wpadnie w tarapaty to już sukces,dlatego zawsze warto o tym mówić.
Kurcze,wiecie mialam kuzynke,sto lat temu w Venecji zdarzyla sie historia skandal.Ona 30 letnia hrabina Maria T.'pozwolcie ze przemilcze rodowe nazwisko,gdyz byl to skandal niezwyczjny..On hrabia Kamarowski 42 let.Rosjanin,wlasciciel dobr ziemskich,wdowiec.Byl rok 1907.Nasz kuzynka typowa femme fatale,piekna ponetna ,zmieniala kochankow jak rekawiczki,pieniadze cudze wydawala z wielkim gestem.Wloczyla sie po swiecie ,od Paryza po Monte Carlo,Berlina ,Londynu,Wiednia,Wenecji.Hrabia Kamarowski zakochawszy sie w pieknej Marii zapisal jej caly majatek,ruchomy,ubezpieczyl sie tez za jej namowa na wypadek smierci na kwote pol miliona koron w wiedenskim tow.asekur.Anker.Hrabina T.wyslala do Wenecji 20 let.kochanka oficera rosyjsk.Naumowa,ktory zamieszkal w hotelu Danieli zapisawszy sie w ksiedze gosci jako ksiaze Prodowski.W apartamencie sasiadujacym z pokojem Naumowa zamieszkal 40 let.Prilukow,gwiazda moskiewskiej palestry,ktory przedstawil sie jako finansista Zelfer z Wiednia.Prilukow rowniez byl zakochany w pieknej kuzynce Marii. kotrolowal poczynania Naumowa.Rankiem 17 wrzes.1907 roku Naumow beznadziejnie zakochany ,naiwny wtargnal do palacu hrabiego Kamarowskiego i ranil go z 5 strzlow.pistoletu smiertelnie.Hrabia zmarl po paru dniach w szpitalu.Zostal aresztowany w Weronie przez karabinierow i odstawiony do Venecji do wiezienia polozonego kolo palacow Dozow,z ktorym go laczy najslawnieszy z weneckich mostow Ponte dei Sospiri.Most Westchniena.Naumow obciazyl zeznaniami Hrabine T.zostala aresztowana we Wiedniu.Wenecka lawa przysieglych uznala ja wpolwinna udzialu w zbrodni skazala na dozywocie.
Teraz to najwyżej dostałaby areszt domowy.
miałam nie pisac ale przeczytałam wypowiedź Genia,ze chciał zostac hostessem.
Kurcze,jak ja chciałabym go zobaczyc w stroju króliczka(nie mylić z zajacem bo to zarezerwowane dla infa)albo tańczącego jako modelka go go(bo teraz werbowanie jest mało kiedy na hostesse.teraz na topie sa modelki do tańców erotycznych albo do zamieszkania w apartamentach).
Tak ,Gienio jako hostess...w yobrazni widze biedaka stosyjacego rozmaite srodki odchudzjace celem zachowania lini i zazywajacego srodki pobudzjace,cos jak amfa,by byc bardziej interesujacym, pobudzonym, taki cudnym z rozszerzonymi zrenicami....dla podstarzalych sponsorek .Uff...
pokój rozumiem.Ale pranie?Żle mnie zrozumiałas,chyba.Czytałam kilka ogłoszeń a w nich:"modelki do tańców erotycznych zatrudni agencja modelek","dziewczyny do zamieszkania w apartamentach vip,płaca 15 000 zł.miesiecznie".
Kurcze.Spac nie bede mogła,usmaża mnie w smole ale moja wyobraźnia jest pobudzona widokiem genia w stroju hostessa-króliczka a`la playboy.Mam nadzieję,ze genio nie obraził sie na nas.
Stokrotka, dlaczego twoja wyobraźnia podpowiada ci, że muszę się tak masakrować, by zadowolić kobietę? Srodki odchudzające? Nie potrzebuję.

Pobudzające??? Przepraszam, skąd ci przyszło do głowy, ze muszę je brać?

Aha, rozumiem, w twojej wyobraźni miałem zadowolić ciebie, tak?
To zmienia postać rzeczy, potrójną dawkę proszę.:))))
Juz wrocilam..Gienio,takie sa realia pracy kroliczkow,malo kto wie ale one bardzo cierpialy...byly wazone,jak ktoras przekroczyla wage to je wyrzucano,dlatego sie katowaly srodkami odchudzajacymi i lekkimi narkotykami,by sie przypodobac klientom...a to byly lata 60 te...smutne,wiedziales o tym...?
Tak, wiedziałem, to naprawdę okropnie smutne. Prawie tak smutne, jak straszliwy los Anety Krawczyk, która, żeby móc pracować w biurze "Samoobrony", z krwawiącym sercem zdecydowała się oddać swą cześć niewieścią aktywowi tej partii.:))

Ach, jakie smutne.:))
Gienio,jak sie ma glodne dzieci w domu to sie wszytko zrobi ,by je nakarmic,lepiej tak niz isc krasc i napadac,jak to robia faceci.To nie my wykorzystujemy mezczyzn a oni nas,to nie my kobiety prowokujemy i prowadzimy wojny, a wy mezczyzni!My kobiet chcemy powrotu do czasow matriachatu bo patriachat to przezytek...kto jest za?
Oprócz kradzieży i kurewstwa są jeszcze inne sposoby na nakarmienie dzieci.

Chodzi o to, ze "te typy tak mają", poszukanie sobie jakiejś pracy normalnym trybem jest rzeczą, która przychodzi im do głowy, jako ostatnia. Na szczęście nie każda kobieta stosuje taką kolejność podczas starań o zatrudnienie, ileż dziwek mielibyśmy w naszym pięknym kraju?
Wole upokorzona p.Krawczyk bardziej od hostessy Lewandowskiej ,co rzadzi z woli wyborcow
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 183