PARMA,MODENA,BOLOGNA szukam kontaktów!!!

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 83
poprzednia |
SZUKAM KONTAKTÓW Z PARMY,MODENY!!!
Ja studiuje w Modenie, ale mieszkam w Cento..a o co dokladnie chodzi? :)
czesc. ja jak wczesniej juz pisalam mieszkam w Modenie i chce nawiazac nowe znajomosci. O jakie kontakty ci chodzi? Przeciez Parma i Modena nie sa tak wcale blisko siebie. Bylam kiedys w Parmie. Ciekawe miasto...
Candy.
Poproszę twój mail.
[email]
A nr gg
2[tel]
potrzebuję troche informacjii na bieżąco.
w niedługim czasie wyjeżdzam w tamte strony no i potrzebowałbym kilka
praktycznych informacjii.
Pozdrawiam
Mariuszu chciałam Ci tylko powiedzieć, że trzymam za Ciebie kciuki.

I podrzucam linki, może się przydadzą:
http://www.stranieriinitalia.it
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10307
podaje Ci maila: [email]

Do uslyszenia :)
Może jest ktoś z okolic FELINO???????????
czesc mieszkalam kilka lat w parmie znam troche osób mozemy sobie pogadac na [gg]
czesc mieszkalam w parmie kilka lat mam troche znajomych z tych okolic, jakich kontaktow szukasz mozesz napisac na meila [email]
poszukuje pilnie kontaktow z parmy.prosze o kontakt.
Przeczytalam na tej stronie, że w Parmie nie ma problemu ze znalezieniem pracy jako opiekuka do starszych osób lub sprzataczka. Jeżeli chcialby mi ktos pomoc, to bede wdzieczna. Moje [gg] . Aktualnie mieszkam w Toskanii. Pozdrawiam.
Zapomnialam dodac, ze niekoniecznie musi to byc Parma. Rownie dobrze odpowiada mi Bologna lub Modena, Interesuja mnie polnocne Wlochy.
czy sa na tym forum jacys polacy z okolic parmy i modeny? odezwijcie sie.
Marylka wyrażaj sie precyzyjnie. Chodzi ci o Polaków plci męskiej czy ogólnie o ludzi polskiej narodowości. Nie zauwazylaś, że jedna z Polek odezwala się? Podala swoje namiary. Dodam, że jest bardzo sympatyczna. Pozdrawiam.
Tez chetnie poznam nowe polki w wieku 23-30 z ktorymi mozna wysjc do lokalu, na dyske;)Odezwijcie sie:)
czesc jestesmy fabus i maciej i mieszkamy w maranello
sobota 30 idzemy do mediolanu do APERITIVO POLACCO z samocohdem
szukamy 2-3 kolegi/koledzianky
Kto lubi jecach z nas?
[email] - 3384052540
FABUS65,BYLES JUZ KIEDYS W POLSCE?
POZDRAWIAM
Szukam bilocale od zaraz albo od wrzesnia max za 600 euro , 2 pokoje, kuchnia, lazienka. Prosze o jakies info jesli cos wiecie. Pilne!!
Wszystkie polki siedza w domu?? Nie wychodzicie nigdzie? Moje kolezanki pojechaly do Polski i milo by bylo poznac symaptyczne osoby z ktorymi mozna wyjsc!
Witajcie . Moja mama 52 lata szuka pokoju w Bologni jednoosobowego za max 250 euro, lub vitto e alloggio in cambio di pulizie.
Kto dzis jedzie na dyske ze mna ?:) Moje kolezanki wroca we wrzesniu...
Juz w tej Bolonii nie ma z kim wyjsc poszalec w weekend!... 3 moje najlepsze kolezanki wyjechaly do Polski...:( a reszta ma tu chlopakow, ja jestem single z wyboru:)
A gdzie sa fajne lokale w Boloni bo tu pracuje i chetnie bym sie dowiedzial??
ejj, ja idę w środę do Corto Maltese ;) i też jestem zitellą.... bynajmniej nie z wyboru ;)
bolognese z kim idziesz?
Kto jutro jedzie ze mna na dyske?:) W Bolonii. Doslownie nie ma juz z kim poszalec w tej Bologni...Wszystkie wracaja do Polski.. Uffa
Kto jutro jedzie ze mna na dyske?:) W Bolonii. Doslownie nie ma juz z kim poszalec w tej Bologni...Wszystkie wracaja do Polski.. Uffa
I dobrze robią że wracają Uffa
ufffaa,o!:))
Mówi się "fare afa", nie uffa.:)
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 83
poprzednia |

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa