PARMA,MODENA,BOLOGNA szukam kontaktów!!!

Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna
nie wiedzialam ze inf to jezus :D a przestancie tak panikowac inf tylko czeka zeby go prosic o pozostanie na formum, infus prawda czy falsz? ;)
achaniol skoro Gienio ode szedł to i ja odchodzę
Teraz masz przechlapane.Jak moglas?Znajdziemy cie i ciach.Odetniemy od naszego fioletu
Wyrwało mi się :D
Ej nie uzależniaj swojej decyzji od Genia, bo on wrócił nawet maila dostałam...
Cik, jak jesteś nowy, to nie wiesz, że tu się rózne dziwne rzeczy dzieją, posiedzisz tu trochę, to się przestaniesz dziwić.:)

Inf, co jest do cazza, pogięło cie, czy co?
zostan,zostan,zostan,zostan,zostan,i tak moglbym do rana.
przeciez genio wypisuje posty no to jak on odszedl, chyba raczej nadal jest tylko na chwile opuscil fiolet, niemozliwe jest zeby cale zycie spedzic przed kompem, czasem trzba opuscic fiolet kochani :D
inf, widzisz wyzej genio napisal :D
hmm,a moze chlopcy postanowili zamieszkac razem?
Ale dziwne to forum.
Genio/eugenio, ja nie wiem, czy tu chcę długo posiedzieć haha, zobaczymy.
Chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :D

Tutaj trzeba się zaklimatyzować :D
A coś ty Cik taki wystraszony? Spokojnie, jeszcze nie takie rzeczy tu zobaczysz.:)
Nie strasz naszego Clik'a bo ucieknie szybciej niż myśli
Niech sie przyzwyczaja.:)
Ale fakt faktem pozwoliłam sobie zajrzeć na pozostałe fora i jakoś tam tak.. inaczej jest xD No cóż, możemy się więc szczycić tytułem jedynych i niezastąpionych ;]
A tak poważnie cik, to rzeczywiście, popyrtańców płci obojga tu jest aż za duzo. Odpały nieziemskie.
No nie wiem, jestem tu dopiero chwilę, co się bedę wypowiadał, zresztą niech sobie kazdy będzie jaki chce, ja jestem tolerancyjny.:)
ty tak,ale polonistki co po nocach nie sprawdzaja dzieciom zeszytow, to juz nie!
:D
kontrola biletow!
Zenobio,marsz do lozka,jutro tez jest dzien i to pechowy dla Wlochow bo 17 sty!Dla nas jest w porzo 17 stka.
A czy moglby mnie ktos zaniesc? Cholernie mi sie nie chce..aaaaa (ziew) aaaaa...
Temat przeniesiony do archwium.
61-83 z 83
| następna

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa