ciao!

Temat przeniesiony do archwium.
ciao a tutti!!! saluti da milano!
ciao, saluti anche da Firenze!
ciao davidek ;]
Saluti da Poznań :]
ciao bellissima!!
Dzisiaj rano malem za duzo praca!!!
Jak jest do Poznanja?
Un bacione...
o Ty brzydalu! nawet maila mi nie napisales ;-p w poznaniu dosyc ladnie, tylko rano padalo ;) buziaki :* ciao!!!
...scusaaaa!
pòzniej dam wloska piosenka...chesc!
baci
ciao!
jaka jest pogoda w Polsce?
U nas w Poznaniu ochlodzilo się, jakieś 19 stopni, świeci słońce, ale chmurzy się i rano padał deszcz...
ojej..tutaj brak deszczu...ciagle upal...+34 albo i wyzej...tragedia..hahaha
hahahaha? tak Cię śmieszy ta [tu cytat] : targedia? a może zabawne jest to, że ludzie umierają od tego gorąca, a upał zbiera śmiertelne żniwo?? A może to ja nie mam poczucia humoru......
a moze bierzesz wszystko zbyt serio...tak sie akurat sklada ze ja jestem tutaj i mam to szczescie doswiadczyc tego osobiscie..
a moze masz zly dzien?
nie mam złego dnia, zastanawiam się tylko dlaczego piszesz o "tragedii" a zaraz za tym hahahaha? bo dla mnie to jest cnajmniej dziwne... tylko tyle
nie zrozumialysmy sie chyba...comunque zycze ci wiecej usmiechu!
a ja Tobie więcej przemyślnych wypowiedzi i śmiania się z rzeczy, które naprawdę śmieszą...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
davidek83 gdzie jesteś? jak długo zamierzasz jeszcze jeść ;] czekam tu na Ciebie i czekam :) piosenka jest cudna :* jak już wrócisz daj znać :]
Eccomi,
ale teraz ide na kawa! : )
Saluti da Bologna!
E fra 8 giorni scriverò saluti da Danzica :)
Mi manca l'aria fresca del Baltico..
davidek na ochłode lepsza herbata- w myśl tej reklamy ;] wysłałam Ci maila, zaraz kończę pracę i zbieram się do domu na te pyszne pierogi :) odezwę się jutro, ciao amico :* :* :*
Cristi,
beata te!!
Io sul Baltico ci andrò tra un mese...
ci sarò ancora :)
ma tu verrai un pò in ritardo, a fine agosto comincia a far freddo..
Cristina,
intorno al 20/08 sarò anche a Gdansk, se vorrai farci da guida per un giorno...
potresti tradurmi meglio, anche se a grandi linee ho capito, la frase della carissima Anulka...na ochłode lepsza herbata- w myśl tej reklamy
he he, a tu w Rzymie jakies 33° w cieniu teraz... to jeszcze do wytrzymania, gorzej, ze tramwaj bedzie parzyl, usiasc sie nie da na goracym metalowym siedzeniu, a niedlugo wychodze z pracy i musze nim jechac... oraz ze o polnocy znowu pewnie bedzie ze 28°...
Anulka, moj smiech natomiast to smiech pelen rezygnacji jako, ze wyznaje zasade, iz lepiej smiac sie niz plakac...
a to co innego...w takim razie scusa ;) ja jeszcze nie byłam we Włoszech, ale wiem, że mimo tych upałów jest tam naprawdę pięknie... dlatego szczerze zazdroszczę ;) choć poparzony tyłek to chyba nic fajnego ;)
a to co innego...w takim razie scusa ;) ja jeszcze nie byłam we Włoszech, ale wiem, że mimo tych upałów jest tam naprawdę pięknie... dlatego szczerze zazdroszczę ;) choć poparzony tyłek to chyba nic fajnego ;)
Per rinfrescarsi è meglio il tè.. come dice la pubblicità..
Non sono una gran guida ma se vuoi magari invitiamo anche Anulka e ci facciamo un giro tutti insieme :)
Della serie "semo tutti amici"...
Magari, ma se Anulkina fa finta finta di spedire le email...non è molto affidabile :)
è la tua posta che non è molto affidabile.. ne so qualcosa..
...prawda! :(
cosa dice la bimba?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia