pomocy dostaje szalu

Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna
oj nie bądż już taka mądra.sądząc po tekscie można stwierdzić,że jest coś nie tak.No a czy mam cos do BLondynek juz nic sie na to nie poradzi ze wiekszosc sa takie jakie sa:P
...a mnie szokują błędy gramatyczne niektórych brunetek....
Santo cielo
oj kochana tak szczerze ci powiem blondyno,ze wy juz to macie we krwi,ale co tam...nie tylko błędy gramatyczne jak i codzienna glupota;)
Skoro brak Ci samokrytycyzmu i nie widzisz błędów swojego języka, to radzę Ci- bądź powściągliwa ze swoim językiem w ocenianiu blondynek.
Nie mam przyjemności prowadzenia z Tobą jakiejkolwiek dalszej konwersacji.
I co jestes tam jeszcze? Pozdrawiam!!!
moze skoro nie mozesz sie polaczyc to blokuje Ci ten dostep jakis program antywirusowy...np norton jesli jest odpowiednio ustawiony to nie pozwala na takie polaczenia z netem jak gadu-gadu, kazaa itd...
wiem, bo sama tak kiedys mialam-sprawdz czy jak wylaczysz antywirusa to bedziesz dostepna, bo chodzi o to ze to gg jest nieaktywne tak? masz juz swoj profil ale jestes niedostepna i wszyscy na liscie tez, tak?
sprawdz...powodzenia
JUZ MAM GG JESTEM SZCZESLIWA DZIEKUJE WSZYSTKIM O POMOC BUZIAKI
HEJ CIEKAWSKA A CO MASZ DO BLADYNEK NIE JA NIE JESTEM BLADYNKA ALE NIC NIEMAM DO BLADYNEK SAMA CHCIALABYM BYC BLADTNKA
HWJ GADULA NIE DOSTALAM TWOJEGO E-MAILA MAM GG CHCESZ POGADAC OTO MOJ NUM3476273 POZDRAWIAM
HEJ POPRAWIAM JA DZIS ZJADAM LITERKI....POZDRAWIAM
Temat przeniesiony do archwium.
31-40 z 40
| następna

»

Pomoc językowa - tłumaczenia