Calabria

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osób z Calabrii... Catanzaro, Crotone.. i wszystkie pobliskie wioski! Zgłaszać się!
ja jestem z crotone
WITAM!
Co slychac?
Mam na imie CLAUDIO i jestem z wloch.
Jak ty wolisz moglbysmy byc przyjaciolmi bo pracuje w pociagu i czasami pojezdzam do REGGIO CALABRIA!Infakt w NIEDZIELE ja bede tam.
Czekam swoje meil.
MILEGO DNIA! @;-))))))
Hej Claudio, niedlugo bede w reggio( jak sie uda),mam do Ciebie pytanie, czy znasz jakąs linie lotnicza ktora z warszawy laduje prosto w reggio( albo z miedzy lądowaniem w rzymie), a jesli nie to powiedz mi ile mniej wiecej kosztuje pociag lub samolot z rzymu do reggio :))
Hej Claudio, niedlugo bede w reggio( jak sie uda),mam do Ciebie pytanie, czy znasz jakąs linie lotnicza ktora z warszawy laduje prosto w reggio( albo z miedzy lądowaniem w rzymie), a jesli nie to powiedz mi ile mniej wiecej kosztuje pociag lub samolot z rzymu do reggio :))
z Rzymu do Reggio najlepiej jechac autobusem Lirosi ze stacji Tiburtina...ok.33e
pociag jest drozszy
witam cie ULOTNA CHWILA!tu sosna!teras jestem aktualnie w POLSCE ale mieszkam w COSENZA wracam tam za kilka dni.POZDRAWIAM
witam. chcialam sie dowiedziec czy ciezko znalescprace w calabri sprzatanie? opieka?
jeti .... moze zagladasz jeszcze tutaj? i jestes obecnie w cosenzie??? albo ktos inny...?
Ja jestem Wlochem i mieszkam blisko Kosenzi..jesli potrzebujesz informacji...prosze o pytania ;)
Pa!
Ja jestem z okolic Vibo Valentii
Ulotna...chyba jestes w Kalabrii teraz...
Jak sie czujesz? :)
Jesli potrzebujesz pomocy...napisz mi ;)

N.B. Nie szukam malzenstwa :D
Temat przeniesiony do archwium.