czy ja tez moge sie przylaczyc do tego spotkania?pozdrawiam
[konto usunięte]
17 wrz 2006
a czy ja tez sie moge przylaczyc do spotkania?
[konto usunięte]
17 wrz 2006
CZESC KASIU!Bardzo ci dziekuje za informacje.Ale o ktorej bedzie ta spotkania?
Ja w ten momencie jestem w SIRACUSY a wy?Wlasnie dzis tu bylem na plazy i opalam i kapac sie.MILEGO WIECZORKU @;-)))))))))hihihihihihihi
kasia-z-milano
17 wrz 2006
czesc Zapiekanka....perchè non clicchi sul sito www.barpolska ecc che trovi qualche riga più su???provaci e dimmi che ne pensi del locale?
kasia-z-milano
17 wrz 2006
visto che hai fatto una domanda precisa-allora l'aperitivo inizia dalle 19.00...ci sarai?
[konto usunięte]
17 wrz 2006
Pewnie ja bede tam u was.Pewnie bardzo mi udalo @;-))))))))) Ale ja bede gotowal ZAPIEKANKI Z LODAMI @;-))))))))hihihihihihihi
elami
17 wrz 2006
Magda nie udaje mi sie wyslac maila na twoj adres
oczywiscie ze mozesz sie przylaczyc
czekamy
elami
[konto usunięte]
18 wrz 2006
Kasiu a czy ja tez moge sie przylaczyc do spotkania?
elami
18 wrz 2006
Witam Wszystkich
ostatnie nowosci, kto bedzie mogl zostac dluzej pozniej jest dyskoteka dla nas wstep gratis
Ela
Ciao Tutti,
ultime novità, chi si può fermare, più tardi c'è la discoteca per noi entrata gratis
elami
19 wrz 2006
Witam,
mala zmiana jesli chodzi o godzine rozpoczecia zamiast 19.00 20.00
wiele osob zwrocilo uwage ze na 19.00 nie da rady
czesc
elami
levatrice77
20 wrz 2006
czesc,
mam pytanie czy ktos sie orientuje czy w Milano istnieje jakies miejsce(biblioteka)gdzie mozna pozyczyc ksiazki w jezyku polskim...ksiegarnia gdzie mozna je kupic...pozdrawiam
ELAMI tylko dla polakow jest bezplatny ten dysko?A gdzie to ?
[konto usunięte]
20 wrz 2006
w bibliotece uniwersyteckiej na Piazza San alessandro, Slavistica
Cinquantatre
20 wrz 2006
Jak w tej bibiotece jest przyciemnione swiatlo, to chetnie pojade zwyrtnąć sie :D
[konto usunięte]
20 wrz 2006
czesc a tutti. per favore avrei bisogno di sapere se è necessario stampare l'invito per venire all'aperitivo polacco!!!pa pa
elami
21 wrz 2006
Ciao Giacomo,
non è neccesario se non riesci ma ci fa piacere se ti inscrivi
ela
elami
21 wrz 2006
Czesc Claudio,
dysko bezplatne dla wszystkich ktorzy powiedza ze przyszli na "aperitivo polacco"
elami
[konto usunięte]
21 wrz 2006
ELAMI jak ja moge sobaczyc jak ty wygladasz to jutro?Moze byc moglbysmy wysylac nasz zdiec na poczty?Jak ty chcesz moj adres jest [email]
[konto usunięte]
21 wrz 2006
Czesc Elami, jedno pytanko.
Wydrukowalam to zaproszenie i cos mi nie pasuje bo na podgladzie jest ladne kolorowe a jak drukuje to jest tylko biala kartka z moim imieniem i nazwiskiem. Tak powinno byc?
Pozdrawiam i do zobaczenia
elami
21 wrz 2006
Witaj
raczej nie tak powinno byc ale to zalezy od drukarki
nie przejuj sie takie tez moze byc :)
[konto usunięte]
21 wrz 2006
Czytalas co ja ci napisalem ELAMI?
elami
21 wrz 2006
czytam czytam
po pierwsze jestem w pracy
po drugie zobaczysz mnie osobiscie w piatek
elami
kasia-z-milano
21 wrz 2006
hej Alessa
no wiec jednak bedziecie jutro?
ps.mi rowniez wydrukowalo sie tylko imie i nazwisko
[konto usunięte]
21 wrz 2006
ELAMINKA ja nie moge zapytac caly ludzie kim jest niewiem KASIA Z MILANO lub ELAMI ,moze byc myslaja zly ode mnie @;-))))))))))hihihihihi
Czesc Kasiu, no bedziemy jutro i przyprowadzimy jeszcze jedna kolezanke Marte. Ale powiedz mi tym razem nie bedziecie uciekac na pociag prawda? Ja zostane nocowac u Wery, takze tez nie bedziemy mialy pospiechu.
Juz sie ciesze na jutrzejszy dzien..
[konto usunięte]
21 wrz 2006
hehe ale napisalam "zostane nocowac" - bede nocowac mialo byc.
kasia-z-milano
21 wrz 2006
nie bedzie pospiechu ..tyle tylko,ze ja,szopcia,inna kasia i prawdopodobnie Monika bedziemy z naszymi mezami...i ja nie moge sie doczekac....nasi mezczyzni juz sie znaja wiec nie bedzie problemow ,gdyz sie soba zajma...a my zajmniemy sie naszymi plotkami...
[konto usunięte]
21 wrz 2006
@;-))))))hihihihiih!!!!!!!!!Pewnie chcialbym spotkac sie z KASI @;-))))))))))))hihihihihihi!!!!!!!!!!