Włosi.. mmm ;D

Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 210
o matko..co za wizja..a nie sądzisz, że podejście do związku, kobiety, przyjaźni to są jednak sprawy jednostkowe i wszystko zalezy od człowieka jakiego spotykasz no i oczywiście od Ciebie...? tak tylko pytam...;)
nie bede miec nicu : uważam ze jestes załosna kobieto.. strasznie.. nie masz zadnych perspektyw by osadzac kogos.. o akich TY blondynkach mowisz.. o mnie bynajmniej nie.. jaks poziom kultury tu prosze.. nie zycze sobie abys oceniała moja osobowść.. lub kierowała swoje ironiczne podteksty
małgońka po co komentujesz skoro te jak to mówisz małolaty wykazuja sie wieksza inteligencja od was, bo poki co jeszcze nie zwiazały sie z Włochami i nie cofaja sie w rozwoju.Bez komentarza
Ooooo! Wlasnie dowiedzialam sie, ze cofam sie w rozwoju! :-D
deelaylah A o ironii kiedys slyszalas? Pozdrawiam
Inf., ja w ogole wiele slyszalam. ;-P
deelaylah bo ja za inteligentnymi Włochami naśmiewam sie z poglągu znacznej cześci Polek że trzeba uciekać z biednego kraku do bogatrzego.
znacznej części polek ... Ty inf. jednak jesteś kompletnym kretynem ... :-/
Nie trzeba, ale mozna. Jesli ma sie ochote i perspektywy na lepsze zycie, to dlaczego nie? Zyjemy w czasach globalizacji, dlaczego mamy sie ograniczac do jednego miejsca? Mamy mozliwosc wyboru, wiec z niego korzystamy. Znalezc swoje miejsce na Ziemi mozna nawet na Alasce, nie trzeba twardo trzymac sie ojcowizny.;-)
SARA-MARIE a pryszcz to miał o tobie całkowita racje
???

możesz jaśniej , bo nie jestem w temacie

a za głupca to pół forum Cię uważa ,się nie ośmieszaj się .... :/
SARA-MARIE wole byc głupce i skonczonym kretynem niz osoba o Twoich cech charakteru
Czy nie uważacie że czas już zakończyć ten watek? Nudny jak flaki z olejem, wszyscy się tylko obrzucają wyzwiskami i nic z tego nie wynika. Chyba nie po to jest to nasze forum... :/
hehehe ! chcesz o cechach charakteru porozmawiać (?) .... nie jestem zakochanym w sobie narcyzem o rozdwojonej jaźni ,nie podszywam się pod niewiadomo ile osób wystepując pod nie wiadomo iloma nickami , nie traktuje z pogardą każdego kto ma odmienne odemnie zdanie .... to jest ' delikatny ' zarys twojej osobowości , przepraszam wolę być sobą ....

P.S zaraz pewnie pojawisz się pod innym nickiem ,aby samego siebie bronić ;-P
no niketurzy za nic w swiecie nie skoncza tu nadawac zeby nie wyjsc na mieczakow!!:D przykre te gadki jak nic! pogadalibyscie o czyms fajnym ciekawym a nie;/
przykre nic dodac nic ujac! ;]
niektórzy* ;)
SARA-MARIE pomyłka nie trafiłaz w zadna z moich cech.Kończe temat)
nie ? wystarczy poczytać twoje posty , to aż kłuje w oczy .... nawet nie jest mi Ciebie żal ;D
anula_it przejrzyj na oczy bo mnie zgubiła lojalnosć wobec takich osób
http://www.wloski.ang.pl/SaraMarie_pomoc_jezykowa_14263.html
Koniec tematu
aaa twoim zdaniem jestem be bo nie chciałam zamieszana w zamieszczonym przezemnie wątku ... aha rozumiem , no coż ... ;D , pozatym któregoś dnia powiedziałam ,że zmieniam zdanie na twój temat , po przeczytaniu twoich postów , za pomoc językiową jestem wdzięczna każdemu kto mi jej udzielił , Tobie również ,ale fakt ,że mi pomagałeś nie znaczy ,że muszę się zawsze z Tobą zgadzać i Cię lubić .... :/
madonna.. nei kumam po co mi ta stronke wyslales?;/ przeciez nie musisz nikomu pomagac, to tylko Twoja dobra wola! nie wiem po co mieszac wszystkim tak w glowach jak Ty to robisz
wooooo.. bosska rozpoczeła i boska zakonczy.. bo rozmowy tego typu nie sa odpowiedzia na pytanie zadane na poczatku..wiec jaki z tego morał..? nie maja sesnu kłótnie.. bynajmniej ja nie widze w nich rozwiązania.. owszem bronie swoich racji i trzymam sie ich ale bądzmy ludżmi .. nie ma co.. kazy ma swoj pogląd i kazy bedzie przedstawiał swoje racje.. niektórzy sie z nimi nie zgadzaja i powstaja kłótnie.. uważam ze powinniśmy zmienić temat.. jakies propozycje??
uderz w stół a nożyce same sie odezwa.Czyzbys to ty była ta co w czerwcu pytała sie jak poderwac Włocha będac niewysoka blondynka?jesli nie to skad ci przyszło do głowy,ze to o tobie?Jeśli tak to kończ wacpanna i wstydu sobie oszczędź.A co do mnie to nie jestem zakompleksiona,jestem trzeźwo myślaca realistka(ukończyłam liceum o profilu ścisłym wiec nie mam duszy hymanistyczno-romantycznej)a nie trzpiotka.Poczytaj sobie swoje wpisy za jakieś 5-10 lat,sama sie z nich usmiejesz.A do ironii to jeszcze daleko.
ooo widze ,ze troche mnie ominelo :P... moznaby tak jeszcze rozwinac ten temat cio ? ;-) ,co sie tak smutno tu zrobilo ? :(

;-)
teraz pewnie wszyscy siedza na temacie madzi 25... :)
Witaj Bursztynku.Po tym jak gdzieś sie zapodzieli:Misio gogo,53,Gwoździk,JLo,ty to zrobiło się tak nudno.Gwoździem do trumny stał się obowiazek logowania.Przez co robi się tak nudno jak na stronie angielskiej czy francuskiej.
co to za temat o Madzi?
NIE BEDE MIEC NICU.. nie jestem zadna blondi.. jestem brunetką.. chce zakonczyc temat który rozpoczełam poniewaz nie uzyskam od was pomocy.. dominuje dociekanie.. a dlaczego.. a po co.. i podteksty.. bezsensu.. a to a tamto.. tyle..
zgdzam sie z Dee.To nie ma znaczenia skąd się pochodzi czy z Włoch czy z Polski a już na pewno nie wszyscy włosi są tacy wspaniali.To samo dtyczy polaków . Narodowość nie ma znaczenia. Rozumiem też Madzie, ze po pobycie na Capri chciałbyś przyjechać do Włoch na stałe. Jakkolwiek widziałaś Włochy z perspektywy turystki przez pewnie kilka dni. Pamiętam, ze też tak kiedyś myślałm przyjeżdzając na wakacje do Italii. Teraz jest inaczej. Nie mam czasu na zwiedzanie po prostu. Dzień wypełniony jest pracą i kiedy wracam do domu po 19 padam ze zmęczenia a teraz kiedy tylko mam urlop przyjężdżam do Polski aby odpocząć.
nie , bo madzia patrzy tutaj jak sie klocicie zamiast o tych wlochach pisac;-]
Temat przeniesiony do archwium.
151-180 z 210

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia