STUDIA WE WŁOSZECH 2007

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich.Jezeli ktos wybiera sie w tym roku na studia do Włoch(Bolonia)prosze o kontakt.ps piszcie na jakie kierunki,gdzie zamierzacie mieszkac i czy wiecie cos jak starac sie o stypendium.Ja planuje jechac w tym roku studiowac prawo lub architekture.Moze ktos wie jak wyglada egzamin wstepny na architekture we Włoszech?Pozdrawiam
Witam ! Wybieram się ne semestr letni do Bolonii- prawo studiować, też mi się zachciało ;). Czy wiesz może jak tam jest :/ ??? Cięzko, łatwo, jak z językiem ? Bo u nas na uczelni Bolonia jest dopiero od tego roku.
Tzn. WSZYSCY którzy się wybierają studiować do Bolonii w przyszłym roku akademickim są proszeni o wpisywanie informacji na temat jak się studiowało, żyło itd. :) . Pozdrawiam
ostatnie zdanie cos mi nie wyszło :). Wszyscy którzy byli-piszą jak było; wszyscy którzy jadą piszą jak myślą , że będzie. Pozdrowionka
Hej bambina jak bedziesz mogla odezwij sie do mnie na gadu: 6159795
ja sie wybieram za niecale 2 tygodnie do Bolonii zamierzam studiowac Lingue e Culture Moderne,dostałam juz akademik,mam nadzieje ze sie nie rozmysla;) a jak bedzie? genialnie! jestem przekonana pokochalam Bolonie od pierwszego wejrzenia! pozdrawiam i do zobaczenia magari:) moje gadu : 3868589 jestem zazwyczaj na ukrytym

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Życie, praca, nauka