Lubię Was!

Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna
Wielkie dzieki i milego dna, D.
a co do mieszkania w marche to jest calkiem niezle gory blisko 30 km i morze 7 km od domu.ludzie sa mili i ku mojemu zaskoczeniu polak w ich oczach to jak rodak :D niestety nie moge porownywac z innymi regionami bo nie mieszkalam nigdzie poza marche :(
a ty czlowieku nigdy sie nie poddajesz? masz w swojej malutkiej glowce misje ponizania ludzi i wmawiania im jacy sa i tej misji sie trzymasz jak topielec brzytwy.ajjj genio pomoge ci poradzic dobrego psychoterapeute na twoje problemy.nie wszystko jest jeszcze stracone geniu.mozesz wrocic w pelni przystosowany do spoleczenstwa!
A miało być tak pieknie!Mała głupiutka kłóteńka do kawusi to znak pokoju czy kolejne natarcie?Dura la vita mlodego forumowicza
Oooo, przypuszczałem, że irytacja bedzie postępować, ale w takim tempie? No świetnie.:))

To nie jest achaniołku kwestia poddawania się lub nie, po prostu lubię obnażac ludzką głupotę a tej jest na tym forum całe morze. Ktoś, kto czyta od poczatku ten watek, moze spokojnie pomysleć, ze jakieś baby napaliły się trawy i mają pełen odlot.
Spokojnie, nie będe cię raczej więcej gnębił....znudziłas mi się już.
i tak Was lubię
Geniu pamietasz pana Sółka?
Pamiętam, oczywiście
:-)))
no i luz geniu!
zawsze mogę jednak zmienić zdanie, nie rozluźniaj sie zbytnio:)))
hh!!
Witam wszystkich!!tak sobie czytam i czytam te wpisy i ...polecam co niektórym zagladnąc do wpisów na tym forum sprzed 3 lat!Panowala tutaj troszke inna atmosfera,co prawda tez czasem dochodzilo do ostrej wymiany zdan ,ale działo sie to bez uszczypliwosci i w sposob czesto humorystyczny!Z czasem odchodzily osoba po osobie bo zmienia sie zycie,nie ma sie juz czasu na zagladanie do netu!Niektorzy nazwali wtedy to forum kólkiem wzajemnej adoracji,ale jedno co moge powiedziec,wytworzyly sie przyjaznie, dziewczyny-bo one sa wiekszoscia w tym zakątku- odwiedzaja sie,utrzymuja kontakty towarzyskie!Pomagaja sobie w trudnych sytuacjach,choc czasem tylko rozmowa przez telefon,ale to zawsze cos...Kazdy ma prawo powiedziec co mu lezy na watrobie-oczywiscie w kultularny sposob i nie urazajac drugiego!Kazdy z nas jest inny i uszanujmy ta innosc!Bylo by nudno gdyby wszyscy byli jednakowi, mieli takie samo zdanie! Cala przyjemnosc polega na polemizacji, ale trzeba i ta umiejetnosc posiasc!Czekam na nowe ciekawe tematy o Włochach,Włoszkach....bo w koncu to forum WŁOSKIE, nawet jesli juz wczesniej dyskutowal ktos na ten temat!!to nic,podyskutujemy raz kolejny,moze ktos odkryje Ameryke! ....pozdrawiam Wszystkich forumowiczów!!! :o))
Witaj Marthusia:)Ja też lubiłam bardzo to forum i dzięki niemu poznałam pare osób na żywo,innych tylko wirtualnie ale uważam że są przecudni:)Pozdrawiam m.in.Martusie,Majkę,Magdę z Milano,Alicje,Agatkaf,Eugenia,Giu i tych którzy w jakiś spoób mi pomogli:)Zawsze tu zaglądałam,gdy czegoś potrzebowałam i chętnie sama udzielałam wskazówek do czasu!!!Dużo osób szuka tutaj tylko zaczepki,byle by naskoczyć z byle powodu,a chyba nie na tym polega życie????Nawte tutaj gdy jesteśmy tak naprawdę ukryci i nikt o nas nic nie wie dlaczego i tu się kłócimy??Czy nie możemy pokazać się z tej pozytywnej strony?:)Tutaj naprawdę pojawiają się ludzie którzy cieszą się gdy ktoś do nich miło zagada i nie wiem dlaczego macie pretensje do ludzi którzy zakładają tzw."głupie wątki"dla was,każdy wątek wg mnie ma jakiś sens bo jedne śmieszą,inne smucą,z jeszcze innych można wiele się dowiedzieć ale to zaraz nei powód by krytykować??Każdy z nas jest inny i trzeba to zaakceptować,bo gdybyw szyscy tak samo myśleli to chyba nie byłoby warto zaglądać na to forum,a tak wymieniamy się nasyzmi spostrzeżeniami!Prosze was przestańcie się kłócić i naskakiwać na siebie bo życie jest za krtótkie na kłótnie!!!Nawte tutaj sprawmy aby każdy z miła chęcią zaglądał!!!Pozdrawiam Was wszystkich!!!
Lubie was..dobrze zatytulowany post.Dlaczego was lubie? odpowiedz pewnie niezwykla..bo moja mama miala fioletowe wlosy.Odkrylam to w swej podswiadomosci.Forum kojarzy mi sie z matka,ktorej mi brakowalo cale zycie.Pamietam,ze miala fioletowe wlosy.
W nocy cofamy zegarki o godzinę,spicie juz?
jeszcze nie... Tez przeczytalam o twoim ex... Zaczynam mieć wątpliwości co do szczerych intencji pięknych panów... ps. Mam nadzieję, że sprawa z tym osobnikiem jest już skończona... Jaka ty musisz być silna psychcznie... podziwiam Cię Stokrotko.
Stokrotka jestes pewna z tym izegarkami ?? :-O mamma mia zielona pietruszka..dobrze, ze tu zajrzalam ;)
...ufff..z soboty na niedziele..kamien z serca, bo juz sie lekko zestresowalam :D Chociaz.. hmmm szkoda troche, dluzej bym pospala ;)
Zenia ,przepraszam ale cos mi sie wydawalo, ze jutro wolny dzien ,ze to niedziela. Myslalam ze pospie troszeczke.Dzieki, ze choc ty sie zorientowalas.Wroci,lam z jamnikiem po spacerze i widze cos napisalas. Az mi wstyd za moje gapiostwo.
uuuch Ty !!! :D Dobra ide spac, bo juz ledwo patrze, z oczu szparki zostaly :D musze sobie pomagac zapalkami :D A jutro lece do warszawki juhuuuuuu, jupijuuuuuuu :D :D
Czesc Stokrotka ;) Ja spadam ;)
Uwielbiam Sen o Warszawie, Czeslawa Niemena.Pospiewam sobie przed zasnieciem.
Stokrotka,cyt: Mam, tak samo jak ty,:) Być co dnia Cieniem twoich rąk Cieniem twego psa Nie opuszczaj mnie:)
mam chude raczki,chudego dlugiego miniaturkowego jamniorka...chcesz byc dluuugim,watlym cieniem...A kto mnie broni,do diaska?
Temat przeniesiony do archwium.
31-55 z 55
| następna