2008 - malzenstwa polsko-wloskie

Temat przeniesiony do archwium.
121-144 z 144
| następna
gaio, znów zaczynasz swoją bajkę dla wyjątkowo naiwnych?
na tej stronie dużo ludzi podszywa się pod innych
np. pode mnie. Ktoś wygaduje bzdury na mój temat w stylu że gram na flecie :D mój kuzyn to Pudzian albo Panek a moja matka to Maryla Rodowicz.

ta osoba ma przecinek na końcu takiego nick`u jak mam ja i nikt tego nie zauważa

To mój nick (Italia amore mio) a ten ktoś (Italia amore mio,) więc się tym nie przejmujcie :D
Ile prawdy jest w powiedzonku: winny zawsze się tłumaczy
jak ktoś pamięta temat "Mały problem"
ten z przepisem na bigos który wspaniale prezentował się przez 3 dni
to warto zauważyć że przez 1 dzień nie było mnie w domu bo pojechałem na Słowację
a dziwne że wypowiedzi dalej szły tyle że Italia amore mio, tego z przecinkiem. I nikt tego nie zauważył. :D pozdrawiam
Czyli ten przygłup, który ostatnimi czasy prawie kopuluje wirtualnie z cavaliere, to ty, czy nie?:)))))
żal i pozostawie to bez komentarza
hmmmm
Aha, czyli to jednak ty.:))
A to słówko "żal", które od niego przejąłeś, jak jakaś oskubana papuga....może jesteście jedną osobą, co?
hmmmm
tego lepiej też nie komentować
ty kapusto manipulatorze siedz cicho i o mnie zapomnij,nie wymawiaj mego imienia bluznierco swietokracco ...sie nawet rymuje z cazzo.Najbardziej winnym na tym forum to jestes ty
wow mam patent na używanie słówka żal :)
no fajne sposoby dowalenia komuś
no fajne sposoby dowalenia komuś
ma się wybujałą wyobraźnię
..porca troia rowniez dowody na pismie o twoim lajdactwie,skserowane z tego forum,zeby swiat nie zapomnial i za 20 lat ci je wyciagne kapusto esbecko ubowska
ma się wybujałą wyobraźnię
fuck off Inf
Zawsze do usług. Pozdrawiam
twe falszywe uslugi nie sa mi do niczego potrzebne , a tak na marginesie twoj nick wyglada jak jak skrzyzowanie informacji z Jennifer Lopez.. buahaha Wyobrazacie sobie ich dwoje skrzyzowanych...pasc mozna! Wybujala wyobraznia,co?
Hehe, bo uwierzę.:DD
To było do infa i jego fuckania.:)
gaio sprawdzalam po kilkanascie razy ; patrzyl tez mòj maz i napisane jest " psy "
moze ja zle widze ,a moze o co innego sie rozchodzi ... jesli tak , przepraszam !
Rejestracja zagranicznego ślubu.Zgodnie z ustawą Prawo o aktach stanu cywilnego urodzenie, zawarcie małżeństwa lub zgon, które nastąpiły za granicą i nie zostały zarejestrowane w zagranicznych księgach stanu cywilnego, można zarejestrować w polskich księgach stanu cywilnego.

Jak się jednak domyślamy, ślub zawarty za granicą został wpisany w tamtejszym stosownym rejestrze. Akt stanu cywilnego sporządzony za granicą może być wpisany do polskich ksiąg stanu cywilnego na wniosek osoby zainteresowanej lub z urzędu.

W celu wpisania aktu małżeństwa sporządzonego za granicą należy złożyć wniosek w Urzędzie Stanu Cywilnego właściwym ze względu na miejsce zamieszkania wnioskodawcy. Do wniosku należy załączyć dokument będący odpisem akt stanu cywilnego z danego kraju. Dokument ten powinien być wydany przez organ powołany do wydawania odpisów z aktów stanu cywilnego i mieć w państwie jego wystawienia moc dokumentu urzędowego. Należy załączyć także tłumaczenie tego aktu sporządzone przez tłumacza przysięgłego.

Rejestracja aktu małżeństwa zawartego za granicą następuje w drodze decyzji administracyjnej. Przepisy nie przewidują formularza wniosku o wydanie takiej decyzji.

Zasadniczo zagraniczne dokumenty urzędowe mają moc dowodową na równi z polskimi dokumentami urzędowymi. Jednak, jeżeli dokument zagraniczny wywołuje wątpliwości, powinien być uwierzytelniony.
Temat przeniesiony do archwium.
121-144 z 144
| następna

»

Pomoc językowa