zalozyc internet

Temat przeniesiony do archwium.
Jak sie nazywaja tutaj firmy zakladajace internet ? Mieszkam w Mediolanie od niedawna, dotychczas mieszkalam w hotelu, a teraz przeprowadzam sie do wynajetego mieszkania i musze miec internet! Dodam, ze najlepiej zeby to byl internet bez jakichs limitow transferu. W Polsce jest takiech firm duzo, a jak jest tutaj ? Ile trwa zkladanie ? Jak to wyglada cenowo ? Najwiekszy problem to dogadanie sie z nimi - malo kto zna angielski...
Pozdrawiam
No wielkie dzieki za Wasza szybka i wszechstronna pomoc ! Widze, ze nikt nie ma internetu ewentualnienie zna firmy (i jej numeru telefonu) , ktora takowy internet zaklada..
Widac jak bardzo mozna liczyc na pomoc rodaka - Polaka, chyba zadna nacja na swiecie tak nie potrafia nie lubic swoich, widac to szczegolnie na plskich forach.
Przykro..
Bez komentarza.
tak potwierdzam
Przestan obrazac ludzi.Juz tyle razy mowilismy sposobach na zalozenie internetu wystarczy uzyc wyszukiwarki,czy to za duzy wysilek??
Obrazac ? Nie mialam takiego zamiaru, jezeli ktos poczul sie urazony to przepraszam...
Dlaczego przepraszasz? Przecież nic się nie zmieniło, nadal uważasz ludzi, którzy mogli ci pomóc a nie zrobili tego za dupków krajcowych.
Ja niestety nie pomogę ci, nie mieszkam we Włoszech.
Najlepiej wykupic sobie "wireless card" od operatora telefonicznego. Placi sie jednorazowo chyba z 100 euro, no i potem oplata miesieczna - uzalezniona od tego jak szybki chcesz miec ten Internet, ile chcesz uzywac itd. Jesli masz w domu telefon stacjonarny, mozesz wykupic modem z Telecomu - ja tak mam, miesiecznie place ok. 35 (lacznie z abonamentem za telefon) i mam Internet 24h - chodzi bardzo sprawnie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Życie, praca, nauka