nie jest zle z kielbasa..prawie identyczna jak nasza..wystarczy zlokalizowac punkt kontaktowy Ukraincow..u nas maja taki placyk jakby maly bazarek w niedziele rano gdzie przyjezdzaja ich busiki z paczkami od rodzin/i troche handluja tymi rzeczami..kilebasa jest bardzo dobra..nawet nie uwierzycie ile kielbas sle Ukraina do Wloch!..hehe..wowczas badante i pracownicy fizyczni/a wiekszosc z nich jest po studiach,wymieniaj sie ukrainska wodaki co tam rodzina do paczek wlozyla/osobiscie mam mila pare rodzenstwa za sasiadow ,on weterynarz a ona przedszkolanka..przy czym w Itali ona sprzata, prasuje,a on pracuje fizycznie gdzie sie da, po 2 /3 mies..a sprzata tez super..raz mnie nawet wzieli do super biura adwokackiego..lux urzadzonego..siedzialam w fotelu z gazeta a oni machali miotlami i pucowali szklany stol na 12 osob..wiec wiem jak dzialaja w akcji:D Dobrze jest trzymac z Ukraincami bo mozna sie na pierogi ruskie i golabki zalapac na goracy obiadek..one to pierwszorzdnie przyrzadzja z wloskich produktow