Witam,
szukam pracy jako badante, pracowałam 4 lata, mam od 2 lat przerwe, straciłam stare kontakty, znalazłam ogłoszenie P. Agnieszki Obirek z Pescary, czy ktoś kożystał z jej usług ? Czy jest osobą pewną ?
Dziękuje.
pani agnieszka za załatwienie pracy bierze 250 euro,oferty są brane z ogłoszeń w internecie i nie są sprawdzone.miałam okazję poznać,,metody pracy'' tej pani i radzę nie korzystać z usług.
SettediNove
18 sie 2010
wejdz na me gg jako badante mozesz pracowac od jutra kolo udine/do 2 starszych osob,malzenstwo/..chcesz?..placa ok 900 eu i daja kontrakt..nie biore zadnej prowizj i:D.. informuje gratis..z sympatii :D
killerka56
20 sie 2010
dziękuję ci bardzo, sette di nove, gdybyś mógła mi podać swoje gg to byłabym wdzięczna.
gdybyś mogła wysłać na e mail byłoby super.
[email]
killerka56
20 sie 2010
Sette di nuove spózniłam się uciekło wielka szkoda, ale mimo to bardzo dziękuję .
SettediNove
20 sie 2010
danych osob z fioletu szuka sie w profilu..wejdz w moj profil..ta praca..miejsce bylo wolne od srody nie wiem czy juz maja kogos..mozna sprobowac..ja mam tylko koszty ze dzwonie i wydaje kase na Vodafone..z reguly to"przebolewam" :D..licze, ze Bozia mi zdrowiu wynagrodzi Ps jezeli ci n czyms zalezy to ty szukasz kontaktu..nie ja..ja moge tylko dopmoc ..a nie cos zalatwic i zaprosic na gotowe..wiele osob zaczyna gadke ..a potem sie okazuje, ze nie zalezy im na tym czy tamtym..wiec ja pierwsza do nikogo nie pisze :D
killerka56
20 sie 2010
Przepraszam bardzo ale komputer nie najlepiej mi wychodzi to mój nr gg1[tel]