zwiazek z wlochem

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |
Witam. wiem temat przerabiany setki razy , ale jednak zapytam. Mojego italiano poznalam w pracy przyjechal w delegacje do mojej firmy, wiecie jak to bywa od slowa do slowa, od spodkania do spodkania, i stalo sie jestesmy razem kochamy sie. Niby telenowela ale, jednak jest ale, on dla mnie zostawil wszystko cale swoje zycie we wloszech, zone ,rodzine, prace. Za kilka dni przyjedzie do polski juz na stale,i przyznam sie troche sie boje tego co bedzie dalej, Tyle sie slyszy o facetach z wloch...
podpucha??? na bank podpucha !!
jeśli jednak nie ,to ja osobiście życzę Ci aby to co spotkało żonę Twojego kochanka spotkało kiedyś Ciebie. Sama mam męża, dzieci i nie wyobrażam sobie aby jakaś suka mi rozbiła rodzinę.
...od spotkania do spotkania...a moze masz na mysli Spodek w Katowicach?..i tam byly spodkania spodkowane?tzn..sposnsorowane?....nic w tym zlego..tylko brak drobnych na zakup slownika ortograficznego
heheh juz taki co to sie rozwodzi zona i trojgiem dzieci ,to wczesniej nie pomysli, ta zonka niezle wycycka w sadzie wszystko zgodnie zprawem wloskim..hehehe ..facet zostanie goly i wesoly! cale lata bedzie bulil na TROJE dzieci....skor zrobil takie swinstwo zonie i rodzonym dzieciom tak jak to Wloch! nie on jeden! i nie ostatni ...za jakis czas ..zostawi ciebie bo mu sie INNA spodoba..nie takie historie tu widzialam....zycie samo je pisze.
Anabla bylo nie bylo Wlosdi to kretacze pirwszej wody..Niech Bog da jak najlepiej ale ty wszytko kontroluj ..wszystko..wszystko sprawdzaj..w razie podpowiedzi ..sceptyczne bo sceptyczne znajdzisz tu..ty chyba tez za / twa pisownia,sorry/wielkich szkol nie pokonczylas a takieproste i ufne najlatwiej bierze sie in giro
sorry za literowki..to z glodu..ide cos przekąsić :D
a skad wzielas ta trojka dzieci? a co do kasy to nie wszyscy zaczynaja zwiazek od wydrukow z konta. i pewnie ze nie on pierwszy i nie ostatni zostawia zone.
edytowany przez anbla: 02 maj 2011
masz na myśli wydruki które rzuca w kąt?
bo to w banku to KONTO ! WIĘC I WYDRUK JEST Z KONTA

kiepska ta Twoja prowokacja.
a co do szkoly to kilka ich skonczylam.
Gośka, albo dziewczę nie ma co robić w nocy i prowokuje wymyślając bzdury albo to jakaś niedouczona małolata co myśli że jak zechciał ją jakiś podstarzały włoch to Boga za nogi złapała.
Na krzywdzie ludzkiej szczęścia nie zbudujesz

a wogóle to w jakim celu piszesz o tym na forum ???????

nieeeee.....podpucha jak amen w pacierzu
cavolo!
przynajmniej sie uchachalam..na dobranoc..ale te trole sa naiwne..ze sie ktos da wkrecic. hi hi hi ...Anbla sei una rompipalle
bambino è molto tempo fa io non sono!
scusa, ma ho capito un cazzo ,puoi ripettere per favore??
Questa cultura ha un po 'di insulto ad altri che.

eh translator :( ale w sumie to da się zrozumieć.. ;)
to ja może wytłumaczę --> http://translate.google.com/?hl=pl#it|pl|bambino%20%C3%A8%20molto%20tempo%20fa%20io%20non%20sono!%0A
Ma tesoro ...per quale motivo vuoi capire una rompipalle?..e a volte fare un po' i rompiballe può anche essere divertente ma..propio cosi??????
magari e davvero innamorata di un italiano? :( ma mi sa che sarebbe ancora piu triste..
nie buduje sie swego szczescia na nieszczesciu innej kobiety z 3 dzeci..taki obrzydliwy post w dniu beatyfikacji naszego Jana Pawla II ???????..to totalny brak umiaru i wstydu
co ty z ta trojka dzieci?
Parole, parole, parole.... Nie wierzę, że ten facet naprawdę rozwiedzie się z żoną. Najprawdopodobniej będzie wciskał dziewczynie kit, wmawiał, że już jedną nogą jest rozwiedziony, przyjedze na dłuższy urlop do do Polski a jak mu minie zauroczenie, to wróci do Italii. Jak facet zakochuje się w ciągu minuty i jesty gotów całe życie przemeblować i rodzinę rozwalać, to jakiś niepoważny, nieodpowiedzialny, niestabilny emocjonalnie. Pewnie też w ciągu 5 minut się odkocha i kopnie autorkę postu w dupę i poleci za inną spódniczką. Z takimi niestabilnymi facetami się nie wiąże, z takimi można co najwyżej miło spędzić czas jednorazowo, botta e via.... Poza tym to dupek, co rodzinę rozwala, żonę zdradza a utorka naiwniaczka pierwszej wody. Pewnie się przejedzie na tym facecie, ale jakoś mi jej nie szkoda. Co prawda to facet jest winny w głównej mierze, bo to on łamie zobowiązania wobec żony zdradzając ją i to on rozwala swoją rodzinę, ale autorka też nie ma zasad, bo wchodzi w układ z zajętym gościem.
Ale ty chyba sama nie jestes pewna tego faceta i tego co bedzie skoro poruszasz ten temat na forum.Mozna wiedziec jak dlugo to wszystko trwa i jaka jest roznica wieku miedzy wami ?Duzo sie slyszy o takich gosciach co rozwalaja rodziny dla" innej"a potem jak sie idylla konczy to z podkulonym ogonem do zony wracaja .
jaki facet?..jaki facet?????to WLOCH a nie facet.....nie uzywajcie slowa facet tylko konkretnie piszcie WLOCH>>WLOCH!..to nacja klamcow fantastow,dwulicowcow hipokrytow piątej wody..Nikt ci tyle nie DA co Ci WLOCH OBIECA..hehehehe
sorry..mialo byc hipokrytow wody...piate to zazwyczaj kolo u wozu.. a tu masz kto to jest hipokryta bo zapewne nie znasz tego sformulowania http://pl.wikipedia.org/wiki/Hipokryzja
A co się niby słyszy o włochach ,o wszystkich się słyszy o polakach niemcach czy anglikach nie bój się jak chce przyjechać do ciebie to dobry znak ,ja mam męża włócha i nażekać nie mogę bo bym zgrzeszyła.pozdrawiam
Nie powiedziała bym że wszyscy kłamcy , ja mam męża włocha i nie zamieniła bym na żadnego polaka alkocholika.jak to jest w polsce od rana do wieczora ulice zawalone pijaczkami.hahaha
Valeria, mieszkam a Polsce w dużym mieście i nie pamiętam, żebym kiedyś widziała zataczjącego się pijanego człowieka...przynajmniej do godz. 23...nie wiem skąd masz takie informacje :((
:)
...za to Ci zacytuję, co pisze o włoskich mężczyznach Janusz Leon Wiśniewski ( naukowiec, pisarz - ten od "S@motność w sieci." Zobacz kto to zacz w Google):" Włosi mają to do siebie, że przestają słuchać, gdy ich coś zainteresuje.Gdy zainteresują ich kobiece piersi lub pośladki, to z reguły przestają myśleć. Chyba, że myślą tylko o tym jednym."

...tak pisze facet o włoskich facetach :)))
:)
Uciekło się z piekiełka popegieerowskich osiedli i jedyne wspomnienie z Polski, to zaszczane klatki schodowe i tabuny brudnych dzieciaków?
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 32
poprzednia |

« 

Życie, praca, nauka

»

Studia językowe