AJUTO ;D

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

CZESC DZIEKUJE ZA PREZENT ODEBRALAM PRZEDWCZORAJ PZREPRASZAM ZE NEI PODZIEKOWALAM OD RAZU ALE JAKOS DUZO PROBLEMOW MARIUSZ JEST W SZPITALU ALE JUZ PO NIEDZIELI MA WYJSC WIEC JUZ LEPIEJ TROSZKE MAM NADZIEJE ZE U CIEBEI WSZYSTKO DOBRZE POZDRAWIAM I JESCZE RAZ DZIEKUJE I JEST MI BARDZO MILO ZE O MNIE POMYSLALES:)
>Czesc dziekuje za prezent odebralam przedwczoraj pzrepraszam ze nei
>podziekowalam od razu ale jakos duzo problemow mariusz jest w szpitalu
>ale juz po niedzieli ma wyjsc wiec juz lepiej troszke mam nadzieje ze
>u ciebei wszystko dobrze pozdrawiam i jescze raz dziekuje i jest mi
>bardzo milo ze o mnie pomyslales:)

Ciao, ti ringrazio di regalo, lo ricevuto l'altro ieri. Scusa, che non ti ho ringraziato subito, ma ho tanti problemi. Mariusz è ad ospedale,ma dopo domenica(la settimana prossima) torna a casa quindi sta un po meglio. Spero che da te tutto vada bene. Ti saluto e ringrazio ancora che hai pensato di me( ti sei ricordato di me)

moze ktos sprawdzi bo moglam narobic bledow
dziekuje pieknie:)
Ciao, ti ringrazio di regalo, lo ricevuto l'altro ieri. Scusa, che non ti ho ringraziato subito, ma ho tanti problemi. Mariusz è ad ospedale,ma dopo domenica(la settimana prossima) torna a casa quindi sta un po meglio. Spero che da te tutto vada bene. Ti saluto e ringrazio ancora che hai pensato di me( ti sei ricordato di me)

mysle,ze dobrze, ale wedlug mnie powinno byc: Mariusz è in ospedale, i mozna napisać też dokladniej...quindi sta già meglio:) poza tym raczej wszystko dobrze
pozdrawiam
ciao ti ringrazio per il regalo.lo ricevuto l'altro ieri.scusami che non ti ho ringraziato prima,ma ho avuto un po di problemi.mariusz e in ospedale ma gia sta meglio e dovrebbe uscire all'inizio della settimana prossima.
e da te ,tutto bene?ti saluto e grazie ancora mi fa tanto piacere che ti sei ricordato di me.

« 

Życie, praca, nauka

»

Inne