smska na wloski,blagam!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Kochasz mnie tak czy nie,musze to wiedziec dzisiaj,czekam na smsa! Prosze was o takie proste przetlumaczenie,bo On tez nie jest wlochem,z gory dziekuje
O_o to postawila chlopa pod sciana :D
mi ami si o no, devo saperlo oggi, aspetto il tuo messaggio
Maga ale ty raz pisalas, ze masz cos z nogami...a tu sie okazuje ,ze i cos z glowa nie tak! Opamietaj sie kobieto,troche godnosci wiecej.Szanuj sie .Jakby cie ten wloski palant kochał to bys tak tu nie skomlila o tlumaczenia...Logiczne
przepraszam ale to jest moja tylko sprawa a nie Twoja i nie musisz mi nic tlumaczyc,sa jeszcze oprocz Ciebie ludzie inteligentni,ktorzy nie wtracaja sie w nie swije sprawy!
gaio-a tak na marginesie ja mam cos z nogami a ty masz cos z glowa,zeby wtracac sie w czyjes sprawy!
maga76

mysle, ze na tym forum to delikatna sprawa prosic o takie tlumaczenia.... nikt chyba nie chce twojego nieszczescia... bardziej sie martwia i zastanawiaja jak to mozliwe???

poza tym... zalozmy, ze Ci napisze, ze Cie kocha? co to zmieni?
moze napisac na odczepke... jak to facet, albo nic nie odpisac... jeszcze gorzej.

lepiej zyc chwila i o takie szczegoly sie nie dopytywac:-) dusza jakas jest spokojniejsza ;-)
a Magd@ zastanawia sie w innym watku co to jest milosc, toz to wlasnie jest milosc :D :D
Maga, ja to bym nazwała raczej "otwieraniem oczu"
oj nic nie zrozumialas :P
czyli wszystko przede mna!
;-)
Apri la tua mente!! Apri la tua mente!! Apri la tua mente!!
L'hai aperta?:))
wiesz to forumnie jest prywatne jest publiczne...i dziwi mnie ze upubliczniasz swe prywatne sprawy i wstyd mi za ciebie ze tamten chodzi po kumplach opowiada o jednej Polce...Nie wstyd ci pisac ze specjalnie wyslalas dziecko do kraju by on mogl cie spokojnie dmuchac? Jesli ktos tu jest nie w porzadku to tylko ty i jako matka i jako kobieta i jako Polka.Normalnie sie narzucasz gosciowi,Mozliwe ze jest nieziemski w seksie..ale te sprawy to sie zalatwia miedzy soba a nie na forum.Normalnie skolmisz o milosc ,żebrzesz o nia czy o seks?Chcesz byc akceptowana przez niego i ofiarujes swe cialo tak? jasne, ze nogi sa niewazne bo ida na bok.Ale tu jest miejsce publiczne,malo to bylo na forum tematow o Polkach co sie nie szanuja? Ale ty ich pewnie nie czytasz. Bo po co?Pragniesz akceptacji,ale jego nie naszej .Nas forowiczow olewasz ,tu maja ci tylko tlumaczyc.. sluzyc ci ,bo ty jestes dyspozycyjna dla jakiegos Italiano i by byc dyspozycyjną odeslalas dziecko do kraju ! to Ty sie WSTYDZ a nie ja.
Dzis jest piatek trzynastego!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia