pomoc w tłumaczeniu

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

mogłabym prosić o tłumaczenie ( wiem że znów zawracam głowe, ale byłabym wdzięczna)
bellissima anke tu peccato ke stai in POLONIA
cmq
hai msn ??
ci si può sent lì
dammi il tuo contatto e ti aggiungo ok ?
ciao ciao baci
pomoże ktoś?
mogłabym prosić o tłumaczenie ( wiem że znów zawracam głowe, ale byłabym wdzięczna)
bellissima anke tu peccato ke stai in POLONIA
cmq
hai msn ??
ci si può sent lì
dammi il tuo contatto e ti aggiungo ok ?
ciao ciao baci

Ja tam nie wiele umiem, ale spróbuje... :)
Piękna, też szkoda, że jesteś w Polsce, nie wiem co to za skrót cmq... Masz msn (znów nie wiem ale to mooże być coś z emailem...) Jeśli możesz wyślij tam, podaj mi kontakt do Ciebie i Ci aggiungo (nie wiem, ale może że on tez się odezwie...) Cześć, cześć buziaki
przepiekna rowniez ty szkoda ze jestes w Polsce
jednak
masz msn?
mozna tam sie uslyszec
daj mi twoj kontakt i dodam cie
czesc czesc buziaczki
dziękuje chociaż za tyle ;) a może ktoś mógły jeszcze na to zerknąć? i całe przetłumaczyć ?
dziękuje ślicznie ;):*
prosze:))
Dopiero zaczynam nauke,ale wydaje mi sie ze to bedzie cos takiego...
Piekna, szkoda takze ze Ty jestes w Polsce
jednakze...
masz messanger? (cos typu naszego gg)
Przez to mozna sie porozumiewac
Daj mi namiar na siebie a ja Cie zaakceptuje,ok?
czesc czesc, buziaki
..Tiula cmq..to skrot od comunque zerknij tu sloneczko : http://www.wloski.ang.pl/pilne_tlumaczenie_26373.html
przepraszam..nie wiem skad te youtube sie wzielo..mialo byc..http://www.wloski.ang.pl/Hey_Znacie_jakies_Skroty_2156.html
To ja tez dziękuje... ;)
a jak już będziecie "się porozumiewać" na msn, to W JAKIM JĘZYKU ? Bo wiesz, tam można dużo napisać, w zasadzie do tego służy.
TO CHYBA NIE PISAL WLOCH?! ;) PEWNIE TEN ALBANESE? ;)
A NIE SORY POKIĆKAŁY MI SIE OSOBY ;) ALE I TAK TWIERDZE, ZE WLOCH TEGO NIE NAPISAL
co wy macie z tymi Albańczykami? ;p
:D..a taki maly fioletowy Ku Klux Klan tu dziala...xD...lubie,lubie lubie...wczoraj pisalam o albanczykach ..to rzuc sobie okiem..
Wiesz to taka aluzja do mnie była ;]
Ja moje smsy sobie umiem rozszyfrować! :D
Taak gaio, zauważyłam, że bardzo ich lubisz... :) ale nie mozna uogólniać...
czesc a co wy tam piszecie o tych albanczykach?
Chcemy sie powymieniać spostrzeżeniami :D Patrz tutaj:
http://www.wloski.ang.pl/zwiazki_mieszane_22450.html (na dole strony)
..ani ich nie lubie ..ani lubie..glownie to mi sie nie chce patrzec na nich! sa obrzydliwi,chamscy,brak im oglady i kultury,ta nacja moze nie istniec..sa obludni i prymitywni ..glownie to mnie obrzydza..za to mam odmienne zdanie o Pakistanczykach i Bangladeszu,Indiach..to zupelnie inna kultura bycia,sa naprawde wspaniali.Inna religia zreszta..nie tak 'terrorystyczna' jak Marokanczykow i nie tak 'mafijna' jak Albancow..mozliwe ,ze wy nie widzicie tych problemow..ale problem z komorkami terrorystycznymi to nie przelewki ..wystarczy sluchac i czytac..w koncu to Koran im obiecuje po smierci w raju do dyspozycji dla kazdego 144 dziewice... hehehe..i oni w to wierza...
przylaczam sie do tego opisu albanczykow, mam o nich podobne zdanie, poza tym sa pierwsi do zadymy
Temat przeniesiony do archwium.

»

Brak wkładu własnego