bardzo wazne-pomocy!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Brak wkładu własnego

Wpis zamieszczony (lub przeniesiony) do grupy "Brak wkładu własnego" oznacza, że autor wpisu nie zadał sobie trudu samemu spróbować poradzić sobie z zadaniem lub prośba o tłumaczenie została przepuszczona przez Google Translator. Jeśli ktoś z użytkowników forum ma czas i ochotę może odpisać na taki wpis ale jeśli takiej odpowiedzi nie będzie - nie ma co się denerwować - po prostu nikomu nie chce się odrabiać zadań za kogoś ;-)

Dlatego zachęcamy do własnych prób - szansa na odpowiedź jest znacznie większa.

Błagam o pomoc w przetłumaczeniu tego tekstu!!!!!!!!!

Szanowna Pani
Zwracam się z ponowną prośbą o przesłanie mi oryginału transcript of records oraz oryginału Changes to LA.
Wyjeżdzając z Rzymu nie mogłąm odebrać dokumentu, ponieważ osoba go podpisująca byłą na wakcajach. Przekazano mi inforamcję że ,moje dokumenty zostaną mi przesłąne we wrześniu. Moj uniwersytet otrzymał od Panstwa dokumenty jednak w formie kopii, przez fax. Mój uniwersytet potrzebuje oryginału transcrip of records oraz changes to LA bym mogła rozliczyć studia w Rzyzmie. PRoszę o bardzo pilne przesłanie mi drogą pocztową dokumentów na adres.................. Muszę je uzyskać do 10.10.008
Proszę o odpowiedz
Z poważaniem
prosze! To dla mnie bardzo wazne!
cara signiora
Chiedo cortsamente di mandarmi in orginale transcript of records insieme conchanges to LA(anche originale).Partendo da Roma non ho potuto ritirare quei documenti,perche persona che doveva firmarli stava in ferie,e mi hanno informato che mi saranno mandate a settmbre.Mia universita ha ricevuto da voi documenti ma in copia tramite fax.Universita ha richesto originale per poter far conti.prego mandarmi tramite posta su indirizzo...grazie mille
w tym przypadku moze zamiast cara signiora lepiej dac -Alla segreteria !
...indirizzo...ho bisognio recuperare documenti entro 10.10.2008
con distinti saluti(podpis)

Przepraszam za poprawke ale wczorejnie mialam czasu

« 

Życie, praca, nauka

»

Brak wkładu własnego